קצת חדשות

fatnoam

Active member
טאונס לא יהיה גאסול

או שחקן ברמה שלו
&nbsp
במקרה הטוב יצא ממנו אנדרו ביינום. רמת אנדרו ביינום. רק יותר הגנתי. התנועות שלו בהתקפה מאוד רובוטיות.
&nbsp
אין לי ספק שאם לא ייפצע הוא יהיה סנטר טוב בליגה. אבל הוא לא יגיע לחמישיית העונה. רואים עליו פשוט שהוא לא כזה טוב.
&nbsp
לעומת זאת אוקאפור פאקינג שיט. אם לא היה כזה הייפ סביב 2WAY ורים פרוטקשן, אז לא היתה התלבטות בכלל.

חחח מזה הייפ? זה דברים חשובים.

אם יש לך 5 שלא קולע ולא מגן על הסל אתה חייב 4 שעושה את שניהם. אין הרבה שחקנים כאלה. איבאקה, אנטוני דיוויס, בערך דריימונד גרין, מי עוד? יש כאלה, אבל לא מלא ולא קל להשיג אחד כזה. אוקאפור יכול להיות מדהים אם יש לך ציוות טוב, אולי הכי טוב בדראפט הזה אבל לרוב קבוצות הלוטרי אין מישהו טוב לשים לידו. ואפשר להביא אותו ולחשוב על זה אחר כך, הוא שווה את זה, אבל זה סיכון.

fatnoam

Active member
סביב אוקאפור אפשר לבנות התקפה

הוא ממש מיס מאץ' כמעט לכל סנטר ששומר אותו. מהרגע שיש לך שחקן שיכול להתגבר על השומר שלו באופן קבוע, אתה יכול לבנות סביבו התקפה.
&nbsp
טאונס יכול להתגבר על השומר שלו רק אם הוא יותר נמוך ויותר חלש. לפחות ממה שראיתי. אולי הוא יצמח למשהו ויטעה. הכשרון שלו ממש לא שם. הוא פשוט גדול ולא אוטיסט, אז אתה אומר שהוא שווה משהו. את דווייט הווארד זה הביא רחוק.
&nbsp
&nbsp

ודוויט הווארד די דביל.

תשמע, יכול להיות (אפילו סביר) שאפשר לבנות סביב אוקאפור אחלה קבוצה (למרות שקשה לדעת לפני שראינו אותו דקה ב-NBA באמת. יש מלא באסטים). אתה עדיין צריך צוות מסייע מאוד ספציפי אם הוא לא הולך לפתח יכולות מסויימות שאין לו כרגע. קצת כמו אייברסון למשל שחייב לידו רכז שמסוגל לשמור על 2 כמו אריק סנואו ושחקנים שלא מצפים לקבל כדור בהתקפה יותר מידי. הרבה פעמים זה מאוד מגביל את בניית הקבוצה שלך. אם בגלל זה שווה לבחור שחקן פחות טוב על הנייר או לא? זאת כבר שאלה טובה. לדעתי לא, השאלה כמה אתה בטוח שהוא יותר טוב מטאונס, כי אני לא.

rapgamer4ever

New member
הכוונה אכן הייתה לשחקן בקליבר של גאסול

לאו דוקא לאותו סקילסט.
בכל אופן אני באמת לא יודע, לא ראיתי אף משחק מכללות השנה וגם אם הייתי רואה כנראה שזה לא היה עוזר לי לגבש דעה. אני מעריך את דעתך אבל גם את דעתם של הסקאוטרים שברובם הגדול רואים בטאונס הפרוספקט #1 בדראפט ושחקן שכן יש לו תקרה גבוהה.
נחכה ונראה, אם טאונס כן יתפתח לביג מן מוביל בליגה לדעתי זה שם את מינסוטה בעמדה מצוינת. יהיו לה כבר שני כוכבים והיא תצטרך לבנות צוות מסייע ראוי, זה הרבה יותר קל מאשר לנסות להשיג את הכישרון הגולמי או את השחקן הראשון-שני בטיבו בקבוצה.

picki23

New member
ובצדק

יש להם בסיס טוב.
&nbsp
&nbsp
וויגינס ישחק כפורוורד אני מאמין.
&nbsp
האס זה זאק לאבין , הפוטנציאל שלו משוגע.

מקווה בשביל בוגי שיגיע ללייקרס

כי בקינגס הוא לא יגיע לשום דבר בשנים הקרובות חוץ מניפוח מספרים כמובן

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם אתה הלייקרס

אתה נותן תמורתו את הבחירה השנים?

לא יודע כלום על הדראפט הקרוב האמת

לא יודע אם שווה... מה שכן קאזינס הולך להיות הסנטר הטוב בליגה, אולי הוא כבר עכשיו יותר טוב מגאסול.

קודם שיגיע לפלייאוף.

עזוב, קודם שינצח יותר מ30 משחקים בעונה, כי זה עוד לא קרה.

עזוב קבוצות. הוא שחקן כדורסל יותר טוב ממארק גאסול לדעתי

תשים את גאסול בסקרמנטו ובוגי בממפיס באותן סיטואציות בדיוק שבהם הם היו העונה(פציעות וכו') ובוגי בפלייאוף וגאסול לא אז מה הפואנטה ?

אי אפשר לדעת מה שחקן שווה עד שהוא נותן עונה טובה אחת לפחות

עד אז, לך תדע אם היכולות שלו שווה משהו בקבוצה מנצחת. קח כדוגמא את קווין לאב או את כריס בוש. כשהם היו בקבוצה חלשה הם נראו כמו סופרסטארים. היית יכול לבנות קייס לכל אחד מהם כ-PF הכי טוב בליגה בתקופה מסויימת. אחרי שראינו איך הם נראים בקבוצה טובה כבר ברור שזה לא המצב. שחקנים טובים מאוד כן. סופרסטארים? לא. (אולי על לאב עוד מוקדם להגיד).
&nbsp
להגיד חכה שיגיע לפלייאוף או חכה שתהיה קבוצה מנצחת שבנויה עליו זאת אל סתם סיסמא, זה מה שמפריד בין הסופרסטארים לשאר החבורה. מארק גאסול ודוויט הווארד (למרות שזה היה לפני הפציעה ולכן פחות רלוונטי) כבר הראו שאפשר לבנות סביבם קונטנדרית. קאזינס לא התקרב לשם.

אבל זה לא קשור ליכולות כדורסל שלו, אלא לבעיות המנטליות שלו

כמה ראית את קאזינס משחק השנה? עזוב מספרים אפילו..
ראיתי לא מעט משחקים שלהם העונה שבהם הוא פאקינג מרכז להם את התקפה, רץ עם הכדור יותר מחצי מגרש, כמה סנטרים ראית עושים את זה??
יש לו כישרון עצום פשוט, עוד לא הגיע למימוש פוטנציאל וסידור הברגים בראש זה כן...

ראיתי משהו כמו 4-5 משחקים של סקרמנטו,

אני לא מתיימר להכיר אותו טוב כמו אחרים. שים לב גם שבהודעה שלי בכלל לא התייחסתי ליכולות שלו אישית. אני מדבר רק על העובדה שעד שלא ראית שחקן מנצח אתה לא יכול לדעת באמת מה הוא שווה. להיראות טוב בקבוצה חלשה זה אחלה. אני לא מדבר על רק לשים מספרים אלא גם ממש להיראות טוב בעיניים זה לא מבטיח לך הרבה עד שאתה רואה את זה מיתרגם לכדורסל מנצח.
&nbsp
חוצמזה שהבעיות המנטליות וכל זה אולי יהיה שם גם בעתיד. אני גם לא אומר שהוא לא יתפתח לשחקן מעולה גם בקבוצה מנצחת בעתיד, זה פשוט לא עובדה שאני יכול להתייחס אליה כנתונה בשלב הזהה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בגדול אני מסכים איתך

אבל השאלה מה עדיף
שחקן שאתה יודע מה הוא שווה מבחינת יכולות ומה הוא מסוגל לתת (אפילו אם הברגים שלו לא בהכרח במקום) או בחירת דראפט כי לא משנה כמה הבחירה שלך גבוה, תמיד יש פה הימור מסויים ואף אחד לא יודע מה באמת יצא מהשחקנים האלה וכבר ראינו כמה פלופים בשנים האחרונות.
&nbsp
אני בכלל לא בטוח שלא הייתי מעדיף את קאזינס על מי שזה לא יהיה בבחירה השניה בדרפאט.
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member
מארק גאסול מול דמרכוס קאזינס

אוקיי אז לדמרכוס יש משחק פוסט טוב יותר, הוא יותר אתלט והוא ריבאונדר יותר טוב. את כל הדברים האלה גאסול עושה ועושה טוב, רק ברמה פחות טובה מקאזינס.
גאסול שחקן הגנה הרבה יותר טוב וקלעי מיד ריינג' הרבה יותר טוב. אי אפשר ממש לומר שקאזינס יעיל בתחומים האלה.
&nbsp
אז למה לדעתך קאזינס שחקן כדורסל טוב יותר?

rapgamer4ever

New member
הקטע שקאזינס נשק שובר שוויון

הוא שחקן התקפה אדיר ואנדרייטד מהבחינה הזאת. הוא אחד השחקנים היחידים בליגה שבאמת בלתי אפשרי לשמור עליהם באחד על אחד.
בוא נאמר שבמצ'אפ ישיר אין לי ספק שקאזינס יחסל את גאסול. העניין הוא שמארק שחקן יותר חכם, יותר קבוצתי, יותר יציב מבחינת אופי וכו'.
אני כן מבין למה אומרים שקאזינס בעל יכולות גבוהות יותר כי הכישרון שלו ממש יוצא דופן. זה הכל שאלה של איך אתה מגדיר "יכולות כדורסל". אני חושב שתחת היד המכוונת הנכונה ועם הסגל המתאים, קאזינס בהחלט יכול להפוך לאחד השחקנים הטובים בליגה.

Cade Foster

New member
א. אני ממש לא בטוח שהוא יחסל אותו

בטח לא בכל המקרים.
&nbsp
ב. גם אני חושב שתחת יד מכוונת הוא יכול להפוך לאחד השחקנים הטובים בליגה, אבל זה תלוי גם בו. מבחינתי עד שהוא לא ישפר משמעותית את ההגנה ויתחיל לעבוד על ג'אמפרים הוא בכלל לא באותה הליגה של גאסול. אני לא אומר שהוא חייב להיות טופ 3 בשני התחומים האלה מבין הסנטרים, אבל לפחות שלא יהיה מתחת לממוצע. גאסול לא מתחת לממוצע בשום תחום, ברוב התחומים הוא הרבה מעל.

rapgamer4ever

New member
גאסול הוא לא שחקן דומיננטי שמסוגל להשתלט על משחק

הוא מגוון וטוב בהרבה דברים אבל הוא לא שחקן שהיריבה תפחד ממנו או תתאים את עצמה אליו.
קאזינס לדעתי הוא שחקן שבלתי אפשרי לעצור באחד על אחד. אני לא חושב שהוא צריך ג'אמפר בכזאת דחיפות פשוט כי אף אחד לא מצליח להרחיק אותו מהצבע. הוא מגיע לעונשין 9.2 פעמים במשחק, זה נדיר לביג מן שכמעט ולא מתגלגל לסל. הוא ממוקם ראשון בליגה בנקודות מה-restricted area (שוב- כי לא מצליחים להרחיק אותו משם).
&nbsp
אפרופו ג'אמפר- דוקא בטווח של 15-19 פיט קאזינס וגאסול זורקים כמות זהה של זריקות למשחק וקולעים באחוזים זהים (38%). הטווחים בהם לגאסול יש יתרון ברור על קאזינס הם מסביבות הצבע 3-4 מטר מהסל.
&nbsp
נקודה אחרונה- לקאזינס בהחלט יש בעיות בהגנה: נטייה להסתבך בעבירות וחוסר חשק כללי כשהוא מתוסכל. עדיין אני חושב שהמוניטין שלו גרוע מהמציאות. קאזינס ריבאונדר יותר טוב מגאסול והוא גם מגן על הטבעת ברמה טובה, היריבים קולעים עליו ב-47% שזה נתון יפה. לשם השוואה מארק גאסול מאחור עם 49.4%.
&nbsp
אני מסכים איתך שגאסול כנראה עדיף כי עם הצלחה לא מתווכחים אבל מבחינת skill for skill אני חושב שקאזינס מנצח.

למעלה