קצת חדשות

fatnoam

Active member
הדבר היחידי שטוב בשילוב של שניהם

זה שזה מעלה את הסיכויים שמאחד מהם יצא שחקן. בדרך כלל שיש לך שני שחקנים דומים על אותה משבצת, אז הם מתחרים אחד בשני, בטח שני חבר'ה צעירים, ואז אחד מהם יחדד את הכישורים שלו יותר, וכשמדובר בבחירות דראפט כאלה גבוהות, סביר להניח שיגיע לרמת אולסטאר.
&nbsp
האם שווה ללייקרס "לבזבז" בחירה בשביל זה? לדעתי לא.
&nbsp
אני במקומם בוחר את אוקאפור ואז שולח אותו בתמורה לווילי קאולי סטיין שייבחר 5-6 מקומות לאחר מכן, ומקבל עודף כלשהו. או אפילו מנסה למכור את ראנדל תמורת קאולי סטיין.
&nbsp
אם זה יותר מדי, שיבחרו בג'אסטיס ווינסלו וזהו. יש לו כל מה שפרנצ'ייז כמו הלייקרס רוצה. גם אותו אפאשר להביא בטרייד אחרי הבחירה של אוקאפור.
&nbsp
בכלליות אני חושב שאוקאפור יהיה שחקן טוב מראנדל.

picki23

New member
אני לא יודע

מוקדם לדעת, זה שילוב שאפשר להשתמש בו נכון.
&nbsp
&nbsp
אני חושב באופן כללי שפרוזינגיס יותר מתאים לסיטואציה . קאולי סטיין קצת יבש בהתקפה אך מצד שני יש לו כימיה טובה עם ראנדל.

picki23

New member
בדראפט אקספרס

יש כתבה שלמה על החולשות שלו שלהן לא התכחשתי ועל היתרונות שלו שלהם אתה לעומת זאת לא התייחסת והיא מסתיימת בצור הזו:
&nbsp
t age 19, there is certainly time for him to work on his weaknesses, and he's already shown he can improve his conditioning and appears to be a highly coachable player as well.
&nbsp
לא אמרתי שהוא הפרוספקט הכי טוב בדראפט אבל הוא בהחלט מצוין והוא מביא יכולות על מנת לגרום לשילוב הזה להצליח.
&nbsp
אם לא הייתי אופטימי לא הייתי מרשה לעצמי מהר להיות פסימי.

ברור שיש לו יתרונות, הוא צפוי להיות בחירה שנייה,

לא ניסיתי לבנות סקאוטינג ריפורט. גם אין לי בעיה עם הטענה שהוא יישתפר ויהיה שחקן טוב, זה אפילו סביר מאוד, למרות שאי אפשר לדעת, ראה אמבייד, מייקל ביזלי, גרג אודן,דריק וויליאמס, אנטוני בנט ועוד מיליון בחירות טופ 5.
&nbsp
אני פשוט לא מבין למה אתה חושב שהוא וראנדל הם שילוב טוב. הגנתית זה שילוב נוראי. התקפית זה גם בעייתי כי לאף אחד מהם אין טווח טוב ואני לא מדבר על שלשות. סבבה אז תיארת מהלך התקפי אחד שאתה רואה אותם עושים בהצלחה, אבל אי אפשר לבנות קבוצה על סמך מהלך אחד שבכלל לא בטוח שהוא עובד. צריך שחקנים עם יכולות תואמות. כדאי מאוד שאחד הגבוהים שלך יהיה קלעי טוב, לפחות מהמיד ריינג'. חובה שאחד מהם יגן על הטבעת. זה שני חסרונות מאוד בעייתיים.

picki23

New member
אני אסביר למה

כרגע בשנה הראשונה כנראה שהשילוב לא יהיה מזהיר בוא נאמר.
&nbsp
אבל ראנדל יכול להיות מאד פרודוקטיבי בהגנה וגם אוקפור - הם פשוט צריכים לעבוד על זה ואני מאמין שהם באמת ישתפרו בזה, פיזית יש להם את כל הכלים לזה.
&nbsp
התקפית מה שטוב בראנדל זה שהוא יכול לשמור על ספייסינג מאוקפור כי הוא מתחיל את המהלכים שלו מהמיד ריינג' וגם זורק משם אבל שוב - באופן לא יציב.
&nbsp
המהלך ההתקפי היה בסה"כ דוגמה לא הייתי נתפס עליו.
&nbsp
אני חושב שראנדל ישתפר משמעותית בזריקה מחצי מרחק וגם שאוקפור ישתפר משמעותית בהגנה על הסל מכיוון שללייקרס יש אלטרנטיבות - הם יכולים להביא את אד דייוויס שהיה מצוין בתחום הזה וזה יצור תחרותיות. לדוגמא טאריק בלאק באמת הראה פוטנציאל בתחומי העבודה השחורה. כרגע הם לא תחת אותו אור הזרקורים אבל אני מאמין שבצורה שבה הם בונים את עצמם תוך שלוש שנים נוכל לראות משחק מרשים מהכיוון.

rapgamer4ever

New member
אני מסכים עם תומר

זה נכון שרנדל ואוקאפור צפויים להשתפר אבל גם כל שאר בני המחזור שלהם ישתפרו. מי שהיה יחסית חלש בהגנה לא צפוי לקפוץ כמה רמות למעלה ביחס לשאר בני המחזור שלו. בדיוק כמו שתלמיד שהיה חלש במתמטיקה בכיתה ו' כנראה לא יעשה בגרות 5 יחידות ויקבל 100.
יש יוצאי דופן שמשתפרים דרמטית בכל תחום כמו אנת'וני דיוויס לדוגמה אבל ברוב המקרים שחקן שהיה קלעי בינוני לא יהפוך לקלעי קטלני ושחקן שנחשב למינוס בהגנה לא יהפוך ליותר מבינוני, במקרה הטוב.

Executioner

New member
אני לא מסכים איתך מסיבות אחרות

הסנריו שאתה מתאר מזכיר יותר את איך שפילדלפיה בונים קבוצה...ואתה רואה לאן זה לוקח אותם. האמת היא, הלייקרס נראים קצת כמו פילדלפיה בשנים האחרונות.
זה לא שאני חושב שאתה טועה בנוגע לרנדל או אקפור (כל אחד לחוד).מעבר למה שדאמפי ואחרים כבר כתבו לך, גבוהים לא דומיננטיים בליגה הזו (בצד ההתקפי ובכלל). רוב הגבוהים בקבוצות הטובות בליגה, משמעותיים (וחשובים) יותר בהגנה. אנטוני דייויס הוא היוצא מן הכלל וגם הוא, עם סגל טוב לא שווה יותר ממקום שמיני במערב, זה נכון גם להווארד, גאסול ושות'.
לפני 15 שנה אולי אוקפור ורנדל היו יכולים להיות משמעותיים, בליגה היום, שדברים קורים מחוץ לקשת, הם יהיו צריכים להיות כוח דומיננטי בשני צידי המגרש כדי לקחת קבוצה לאיזשהו גמר. יהיה סביר יותר להניח שלפחות אחד מהם הוא באסט.
על קלארקסון אני לא אדבר. ראיתי מה רוקי של קבוצה חלשה עם מספרים מנופחים עושה בפלייאוף (MCW).
&nbsp
הלוואי והייתי חולק את האופטימיות שלך, הלייקרס יודעים לבנות קבוצות אינסטנט, זה מה שהם עושים והם עושים את זה טוב. אבל בשנים האחרונות, קבלת ההחלטות בלייקרס לוקה בחסר. התוצאה לפניך.
למעשה, הייתי לוקח רודי גובר אחד על 2 ג'ליל אוקפור.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני רק אניח את זה פה

ותודה לעמוד הפייסבוק של ערן סורוקה

&nbsp
http://uproxx.com/dimemag/2015/06/stephen-a-smith-steve-kerr-qualifications/
&nbsp

לשחקנים בליגה יש יותר מדי זמן...

קליי תומפסון משחק כדורסל עם זרים.

FrecCo

Active member
זה לא קליי חבוב

כתבו לך בהתחלה "NOT KLAY THOMPSON
איך אתה לא רואה שזה לא באמת הוא?

אתה זוכר את חלומות בהקיציס?

"סווטלנה, היום אל תהרגי 50 מיליון איש"

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסקנה מתבקשת

האמריקאים ממש משועממים.
אולי נשלח להם את חמאס שיעסיקו אותם קצת?

האמריקאים היו מחסלים את החמאס, יחד עם עוד

עשרים מיליון איש, ולא מרגישים את זה בכלל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדכונים

ESPN מדווחים שבלאט צפוי להישאר בקליבלנד.
&nbsp
וויד וההיט יפגשו בקרוב במטרה לנסות להגיע להבנות לגבי החוזה שישאיר את וויד במיאמי.
&nbsp
ההיא מודיעים שצ'אלמרס ואנדרסן מועמדים לטרייד.
&nbsp
טד יאנג יצא מהחוזה עם הנטס ויהפוך לשחקן חופשי.
&nbsp
דיבאץ' מודיע לכל מי שתהה...טרייד על קאזינס ממש לא בא בחשבון מבחינת הקיגס.
&nbsp

picki23

New member
עדכונים חדשים

1. הניקס מעוניינים בטרייד על אריק בלדסו, כנראה יערב את הבחירה מס' 4. סיכויים לא רעים שזה יקרה.
2. הלייקרס רוקמים טרייד עבור קאזינס, זאת לאחר שדיוואץ' אמר כי הם לא מעוניינים בטרייד עליו.
3. אוקלהומה סיטי מציעה את ג'רמי לאמב ופרי ג'ונס וכמובן שגם את סטיב נובאק לכל המעוניין בכך.
4. אנתוני בנט על הטרייד בלוק.
5. קליפרס מעוניינים בווילסון צ'נדלר
6. מינסוטה הודיעה לקארל אנתוני טאונס שייבחר ראשון
7. ארון אפללו יהיה שחקן חופשי בקיץ הזה.

I love free agency

rapgamer4ever

New member
אני חייב להודות שנהייתי אופטימי לגבי מינסוטה

במיוחד עכשיו כשכולם מדברים על אנת'וני-טאונס בתור הנו בריינר לבחירה הראשונה. יחד עם וויגינס שהפתיע אותי לטובה בעונת הרוקי אפשר כבר לסמן אותם כצמד גארד-ביג מן שאמור להיות מהטובים בליגה בעוד אי אלו שנים. שניהם two-way players עם אחלה אופי, זה יופי של בסיס לשנים הבאות אם ההבטחות אכן יתקיימו.

fatnoam

Active member
אני אופתע אם טאונס יתפתח למשהו מטורף בליגה הזו

אני חושב שבדראפט הזה מאוד מתלהבים מרים-פרוטקשן אז מדברים הרבה על טאונס שאין לו רבע מהסקילסט של אוקאפור, לדוגמא. הוא שחקן 2WAY, אבל בסה"כ התנועה שלו די רובוטית. מקליפ קצר אני לפחות ראיתי גם שהוא די בתקרה שלו. אם לא ייפצע הוא יהיה שחקן סף אולסטאר כזה. רובין לופז משופר.
&nbsp
כרגע הוא גרסא פחות חזקה ואתלטית (וגם קצת פחות אוטיסטית) של גיאורגי דיאנג.
&nbsp
מעבר לזה, וויגינס מסתמן כדי סטריקי מבחוץ. החסך הזה בקליעה טבעית תפגע בו. אני חושב שהוא יתפתח במקרה הטוב לקלעי ברמת לברון מ-3. זה לא כזה מבטיח. בהיעדר האייקיו של לברון שלא יהיה לו, ובהיעדר המסה העצומה הזו, אני לא בטוח שוויגינס יתפתח למשהו מיוחד. אני חושב שהוא יותר טוב מהרבה אתלטים שמגיעים לליגה הזו, הוא באמת לא "עוד אתלט". העונה נדע אם הוא ילך לכיוון הזה של פול ג'ורג', או לכיוון של ג'ראלד גרין. בכל מקרה גם הוא סימן שאלה.
&nbsp
סורי על הפסימיות, אבל אני לא רואה בוויגינס משהו ספיישל כמו שראינו בדוראנט או דייויס שהיו פרוספקטים ברמת הייפ דומה.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
דוקא אומרים שיש לטאונס תקרה גבוהה

לא הגיוני לבחור באופן מודע בשחקן כמו רובין לופז משופר בבחירה הראשונה בדראפט. מעריכים שהוא יהיה יותר מזה.
לטאונס יש סייז טוב לסנטר. יש לו ידיים טובות והוא קולע ב-81% מהעונשין, מה שאומר שהוא בהחלט יכול לקלוע מידריינג' ברמה טובה. אם טאונס יתפתח לשחקן מהסוג של סרג' איבאקה, אבל כזה שיש לו כדרור טוב יותר וכמה מהלכי פוסט- אני מבסוט.
&nbsp
לגבי וויגינס- טוב, שחקן כמו לברון או דוראנט זה all time great. אני מצפה שהוא יהפוך לרמה אחת מתחת, כלמר סופרסטאר שהוא בדיבור של טופ 5 או טופ 10 בליגה. הקליעה שלו מבחוץ עוד טעונת שיפור וצריך לראות לאן זה מתקדם, אפילו קלעים כמו מלו ופול ג'ורג' לא הגיעו לליגה עם טווח שלשת NBA. אני מרוצה בינתיים מיכולת הסקורינג שוויגינס הציג, שהיא גבוהה יותר ממה שאנשים ציפו מלכתחילה.
בוא נאמר שאני לא מצפה מוויגינס-טאונס להפוך ללברון-דאנקן אלא יותר למשהו בכיוון של סקוטי פיפן-פאו גאסול. נשמע כמו צמד גארד-ביג מן מהטובים בליגה, לא?

למעלה