נצל"ש - ככה נראה טרולינג אמיתי
קטעי טרולינג נבחרים.
** אני לא יודע אם ראיתם את זה, אבל נתקלתי בזה לפני כמה ימים וזה קטע נהדר: אחרי משחק מס' 3 [סל הניצחון של דריק רוז] בסדרה של קליבלנד נגד שיקאגו,
קרה הדבר הזה במסיבת העיתונאים - מארק שוורץ של ESPN שואל את לברון מה דעתו על זה שקאיירי שוב סיים עם 0 אסיסטים והאם יש לו ביקורת על כך...בזמן שקאיירי יושב ליד לברון.
** דריל מרי [ג'נרל מנג'ר יוסטון] מתכונן לקראת הדראפט שיערך בעוד 4 ימים. שחקן אחד
שלח מכתב בו הוא מבקש שהקבוצה לא תבחר בו.
זכור לי שיש גיל מקסימלי שניתן בו להגיש מועמדות לדראפט, אבל אני לא מוצא על זה פרטים. אם זה נכון, אז ש"השחקן" הזה יתחיל להכין את התיק לסאמר ליג.
**
דמרקוס קאזינס אמור ללמד ילדים במחנה הכדורסל שלו, אבל במקום הם עושים לו בית ספר.
** גילברט ארינאס החליף את האקדחים באבנים:
הוא נתפס הורס את המכונית של אם ילדיו כנקמה על זה שהרסה לו את חשבון ה'נטפליקס'.
** WNBA: לפני יומיים, במשחק של אטלנטה דרים נגד שיקאגו סקיי, השופט אישר אנד וואן, למרות
שהכדור בכלל לא נכנס....כאילו, ממש לא היה קרוב להיכנס.
המשחק נגמר עם באזר ביטר של כוכבת אטלנטה, אנג'ל מקופטרי, שסיימה עם 18 נק', 8 ריב' ו-6 אס'. בשיקאגו בלטה אליינה דלה דון [המקבילה הנשית של דלבדובה, לפחות מבחינת השם. למרות שב1ON1 אני בכלל לא בטוח שהיא לא משפילה אותו] שסיימה כקלעית המובילה במשחק עם 26 נק'. שוני שימל היהודיה-אינדיאנית, בעונת הסופמור שלה בליגה, קלעה 7 נק' במשחק.
** מייק פרנצ'סקה, מגיש תכנית רדיו בניו יורק, העלה לשידור את המאזין הקבוע מייק,
והשניים ניהלו שיחה שקשה להאמין שקרתה על LebronsDick#. המאזין חושב שלברון חשף את עצמו בכוונה.
** בשבוע שעבר יצאה הידיעה על כך שלארי בראון שלנו, מאמן פילדלפיה לשעבר וכיום מאמן במכללות, מנסה כבר כמה חודשים לגשר בין הפרנצ'ייז לשחקן העבר אלן אייברסון לתפקיד של עוזר הג'נרל מנג'ר: "I just wish there was some way that he could be involved. Just teach him about the organization and let him figure it out, figure out how he can help. He can certainly judge talent. He certainly has people’s respect. Kids will listen to anything he said. He’s certainly bright as hell. Just teach him how to be involved with the NBA, whatever level you want, but I think ultimately I’d like to see him get into management. I think he’d be a huge asset.”
אייברון אהב את הרעיון: "I may not know everything about physical talent or anything like that, but I have a sharp mind when it comes to that look, being able to look into somebody’s eyes to tell if they are going to be in the foxhole with you tonight or if they are not. To me,
I am a basketball genius and I really believe that, so at any capacity I could help this franchise, that is what I am going to do, whatever they ask me to do."
Iverson admitted that he does not watch college basketball and therefore does not know much about up-and-coming players. However, he said he would be willing to start studying right away if the Sixers gave him an opportunity: “I don’t watch college basketball, but if I had that position, then obviously I would be. … That would be one of the top honors for me. That would be one of the biggest blessings.”
האם "התשובה" הוא התשובה לבעיות של פילדלפיה? רק לאחרונה דווח שיש עיכוב בהחלמה של ג'ואל אמביד שכנראה יחמיץ את פתיחת העונה, וחמור מכך, עלול להחמיץ את כל העונה הבאה [!]. אמביד כבר
חצי שנה עובד על המשחק שלו, אבל כמו שראינו עם ביג מנים אחרים [גרג אודן שעכשיו עושה קאמבק משלו? עבד עם שארלוט ביום ד' וצפוי להתאמן גם עם דאלאס בקרוב], כשאתה לא יכול לדרוך על הרגל זה לא נותן כלום.
========================================
סיפור נוספים מרחבי הליגה:
** בימים האחרונים, אחרי שכבר עיכלנו את העונה של קליבלנד והתחלנו בהכנות לעונה הבאה, אני רואה יותר ויותר "כותרות" תומכות בבלאט. זה לא רק טרי פלוטו ['דה פליין דילר'] או מארק סטיין ['ESPN'], אני רואה גם כתבים בכירים בתוך קליבלנד [כריס היינז למשל, אולי הביט רייטר הכי בכיר, שמלווה את הקאבלירס במשך השנה גם במשחקי חוץ] שמגבים את בלאט, מסתכלים על התמונה הגדולה ורואים שבלאט עשה עונה טובה. אולי לא אליפות, אולי לא הכדורסל שרצית ואולי עשה הרבה טעויות שלא חזרו להתנקם בו, אבל לא עונה מאכזבת.
אני לא יודע מה זה אומר על הסיכויים של דייויד להישאר. על כל כותרת אחת שמשאירה אותו יש אחרת שמזכירה את טיירון לו, שמקורב ללברון ומכיר את המערכת מהשנה הזו שלו עם הקבוצה, שיכול ברגע להיכנס לנעלי.
טרי פלוטו מסביר בצורה מובנת לכל את מצב הסגל לקראת העונה הבאה. אם אתם לא יודעים מי נגד מי,
תקראו פה את כל מה שאתם צריכים לדעת.
** אלכס לן [פיניקס] יצא ללא פגע מתאונת דרכים,
אבל תראו מה קרה למכוניות המעורבות.