קצת חדשות

למרות מה שכתבת אתה יכול להשאיר את מלו

הוא לא שחקן

picki23

New member
נכון

אבל בתור רכש התחלתי זוהי נק' התחלה מצויינת כשבנמנים עם שחקני הקבוצה:

ניק יאנג
רייאן קלי
ג'ורדן קלרקסון
ג'וליוס ראנדל
רוברט סאקרה
טאריק בלאק
קובי בראיינט

אם תצרף לזה את ג'ימי באטלר, בחירת דרפט בדמותו המכובדת של החור בהגנה ג'ליל אוקפור, רכז וטראן בדמותו של רוני פרייס ודומה לו, בחירת דראפט בדמותו האנדרייטד של רונדיי הוליס ג'פרסון ושתי רכישות אטרקטיביות נוספות אפשר לחלום על מקום 8 במערב.

לא?

לדעתי הקבוצה שתיארת שווה מקום עשירי במערב במקרה הכי טוב

אבל זה גם מה שחשבתי על נ"א שנה שעברה אבל קצת פציעות וטריידים והם השתחלו לפלייאוף, אז סיכוי יש

fatnoam

Active member
בוא נשחק בכאילו

נניח שהסגל של הלייקרס באמת ייראה ככה
לין-קובי-ג'ימי-בוזר-רנדל
ומהספסל יעלו ויבואו קלארקסון-פרייס-יאנג-קלי והגבוה שהם יביאו בדראפט.
&nbsp
ואני אזרום איתך גם על זה שמת'יוס מסיים חוזה ושאולדרידג' מכר את הבית שלו בפורטלנד, ככה שנשמיט אותם.
&nbsp
הלייקרס האלה פחות טובים מג"ס, יוסטון, קליפרס, אוקלהומה וניו אורלינס. זה בטוח. דאלאס וסן אנטוניו מבוגרות, אבל עדיין זה קבוצות שניצחו 50 ו-55 משחקים.
&nbsp
זה משאיר מקום אחד שייאבקו עליו הלייקרס הנוכחית (21 ניצחונות בעונה הקודמת) יוטה המשתפרת (38), פניקס (39 ניצחונות, אבל אולי הולכים לבניה מחדש להבנתי), וסקרמנטו (29 ניצחונות, אבל צפויים לקבל חיזוק). הנאגטס (30) גם קיבלו מאמן חדש ואמורים לעשות מהפכה בסגל, אבל גם בלעדיהם, הסיכוי של הלייקרס נראה לי כל כך קלוש.
&nbsp
למעשה, אני רואה יותר בעיות אצל הלייקרס (עוד פציעה של קובי, אי רלוונטיות של בוזר, שאוקאפור או ראנדל יהיו פלופ), מאשר סיכוי לפלייאוף...

OrEl74

Well-known member
מנהל
בוזר בכלל נשאר שם?

הרי הסתיים לו החוזה לא?
&nbsp
ובאופן אישי, אני לא רואה את הקבוצה הזאת מגיעה ל-30 ניצחונות ואם כן אז זה סוג של נס בעיניי.
&nbsp
קובי לצערי לא באמת רלוונטי, כמה הוא כבר ישחק בעונה הבאה? 40 משחקים?
על ניק יאנג חבל לבזבז שורות ובנוגע לבאטלר, אמרת בעצמך שהוא לא בנוי לסחוב קבוצה.
&nbsp
ושכחת את מינסוטה במדד המשתפרות שלפחות על פניו, אמורה להיות קבוצה לא רעה בעונה הבאה.
&nbsp
בקיצור, הלייקרס לא יהיו רלוונטים גם בעונה הבאה אבל אח"כ מתפנים להם איזה 25 מליון אז יש עתיד

&nbsp
&nbsp

picki23

New member
אין לך לב?

אתה שם לי את בוזר ולין שוב בקבוצה?
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
לין זה הדייויד בקהאם של הכדורסל

לא עושה כלום, אבל מוכר מלא חולצות
&nbsp
וגם אין לו אישה כוסית ומצליחה
&nbsp
אז הוא אפילו לא זה

picki23

New member
הוא ממש לא זה

אומנם הייתי ילד אבל בקהאם של 99 זה לא לינסנטי של 2012
&nbsp
&nbsp
אני צריך פה אנשים לטובתי :(

נצל"ש - ככה נראה טרולינג אמיתי

קטעי טרולינג נבחרים.

** אני לא יודע אם ראיתם את זה, אבל נתקלתי בזה לפני כמה ימים וזה קטע נהדר: אחרי משחק מס' 3 [סל הניצחון של דריק רוז] בסדרה של קליבלנד נגד שיקאגו, קרה הדבר הזה במסיבת העיתונאים - מארק שוורץ של ESPN שואל את לברון מה דעתו על זה שקאיירי שוב סיים עם 0 אסיסטים והאם יש לו ביקורת על כך...בזמן שקאיירי יושב ליד לברון.

** דריל מרי [ג'נרל מנג'ר יוסטון] מתכונן לקראת הדראפט שיערך בעוד 4 ימים. שחקן אחד שלח מכתב בו הוא מבקש שהקבוצה לא תבחר בו.
זכור לי שיש גיל מקסימלי שניתן בו להגיש מועמדות לדראפט, אבל אני לא מוצא על זה פרטים. אם זה נכון, אז ש"השחקן" הזה יתחיל להכין את התיק לסאמר ליג.

** דמרקוס קאזינס אמור ללמד ילדים במחנה הכדורסל שלו, אבל במקום הם עושים לו בית ספר.

** גילברט ארינאס החליף את האקדחים באבנים: הוא נתפס הורס את המכונית של אם ילדיו כנקמה על זה שהרסה לו את חשבון ה'נטפליקס'.

** WNBA: לפני יומיים, במשחק של אטלנטה דרים נגד שיקאגו סקיי, השופט אישר אנד וואן, למרות שהכדור בכלל לא נכנס....כאילו, ממש לא היה קרוב להיכנס.
המשחק נגמר עם באזר ביטר של כוכבת אטלנטה, אנג'ל מקופטרי, שסיימה עם 18 נק', 8 ריב' ו-6 אס'. בשיקאגו בלטה אליינה דלה דון [המקבילה הנשית של דלבדובה, לפחות מבחינת השם. למרות שב1ON1 אני בכלל לא בטוח שהיא לא משפילה אותו] שסיימה כקלעית המובילה במשחק עם 26 נק'. שוני שימל היהודיה-אינדיאנית, בעונת הסופמור שלה בליגה, קלעה 7 נק' במשחק.

** מייק פרנצ'סקה, מגיש תכנית רדיו בניו יורק, העלה לשידור את המאזין הקבוע מייק, והשניים ניהלו שיחה שקשה להאמין שקרתה על LebronsDick#. המאזין חושב שלברון חשף את עצמו בכוונה.

** בשבוע שעבר יצאה הידיעה על כך שלארי בראון שלנו, מאמן פילדלפיה לשעבר וכיום מאמן במכללות, מנסה כבר כמה חודשים לגשר בין הפרנצ'ייז לשחקן העבר אלן אייברסון לתפקיד של עוזר הג'נרל מנג'ר: "I just wish there was some way that he could be involved. Just teach him about the organization and let him figure it out, figure out how he can help. He can certainly judge talent. He certainly has people’s respect. Kids will listen to anything he said. He’s certainly bright as hell. Just teach him how to be involved with the NBA, whatever level you want, but I think ultimately I’d like to see him get into management. I think he’d be a huge asset.”

אייברון אהב את הרעיון: "I may not know everything about physical talent or anything like that, but I have a sharp mind when it comes to that look, being able to look into somebody’s eyes to tell if they are going to be in the foxhole with you tonight or if they are not. To me, I am a basketball genius and I really believe that, so at any capacity I could help this franchise, that is what I am going to do, whatever they ask me to do."
Iverson admitted that he does not watch college basketball and therefore does not know much about up-and-coming players. However, he said he would be willing to start studying right away if the Sixers gave him an opportunity: “I don’t watch college basketball, but if I had that position, then obviously I would be. … That would be one of the top honors for me. That would be one of the biggest blessings.”

האם "התשובה" הוא התשובה לבעיות של פילדלפיה? רק לאחרונה דווח שיש עיכוב בהחלמה של ג'ואל אמביד שכנראה יחמיץ את פתיחת העונה, וחמור מכך, עלול להחמיץ את כל העונה הבאה [!]. אמביד כבר חצי שנה עובד על המשחק שלו, אבל כמו שראינו עם ביג מנים אחרים [גרג אודן שעכשיו עושה קאמבק משלו? עבד עם שארלוט ביום ד' וצפוי להתאמן גם עם דאלאס בקרוב], כשאתה לא יכול לדרוך על הרגל זה לא נותן כלום.

========================================
סיפור נוספים מרחבי הליגה:

** בימים האחרונים, אחרי שכבר עיכלנו את העונה של קליבלנד והתחלנו בהכנות לעונה הבאה, אני רואה יותר ויותר "כותרות" תומכות בבלאט. זה לא רק טרי פלוטו ['דה פליין דילר'] או מארק סטיין ['ESPN'], אני רואה גם כתבים בכירים בתוך קליבלנד [כריס היינז למשל, אולי הביט רייטר הכי בכיר, שמלווה את הקאבלירס במשך השנה גם במשחקי חוץ] שמגבים את בלאט, מסתכלים על התמונה הגדולה ורואים שבלאט עשה עונה טובה. אולי לא אליפות, אולי לא הכדורסל שרצית ואולי עשה הרבה טעויות שלא חזרו להתנקם בו, אבל לא עונה מאכזבת.
אני לא יודע מה זה אומר על הסיכויים של דייויד להישאר. על כל כותרת אחת שמשאירה אותו יש אחרת שמזכירה את טיירון לו, שמקורב ללברון ומכיר את המערכת מהשנה הזו שלו עם הקבוצה, שיכול ברגע להיכנס לנעלי.

טרי פלוטו מסביר בצורה מובנת לכל את מצב הסגל לקראת העונה הבאה. אם אתם לא יודעים מי נגד מי, תקראו פה את כל מה שאתם צריכים לדעת.

** אלכס לן [פיניקס] יצא ללא פגע מתאונת דרכים, אבל תראו מה קרה למכוניות המעורבות.

נצל"ש - המשך מרחבי הליגה

** פיל ג'קסון: בחודש מאי הוא כתב בחשבון ה'טוויטר' שלו: "NBA analysts give me some diagnostics on how 3pt oriented teams are faring this playoffs...seriously, how's it goink?"

זו היה מכוון לכל אותם פרשנים שטענו ששלשות מנצחות משחקים. באותה נקודת זמן, חצי הגמר האזורי, הקבוצות שמזוהות כקבוצות של קלעים היו בפיגור [קליבלנד בפיגור 2-1 מול שיקאגו, גולדן סטייט בפיגור 2-1 מול ממפיס, אטלנטה בפיגור 2-1 מול וושינגטון ויוסטון בפיגור 2-1 מול הקליפרס]. זה חזר להתנקם בו תוך מספר ימים כשהקבוצות המנצחות קברו שלשות כאילו לא היה אתמול וכאילו אין מחר.

לפני כמה ימים הוא ישב עם ה'ניו יורק טיימס' לסשן של שאלות ותשובות והנושא הזה עלה שוב:
Q: In the middle of the playoffs, you took to Twitter to ask N.B.A. analysts to give you “some diagnostics” on how 3-point-oriented teams were faring. It struck most as a criticism of teams like the Warriors who take a lot of 3-point shots. You asked, “How’s it goink?” What was that about?

JACKSON: They have all these analysts. I just wanted to see someone come back to me with statistics: Is 3-point shooting in the playoffs as consistent as it is in the regular season? Does your 3-point-shooting percentage change because you’re in the playoffs? No one figured that one out. And that’s probably me being obtuse to leave it open at the end. But “goink” is one of those New York expressions that we use, and I will tell you this: I learned something. Someone sent me the fact that if you look it up on Urban Dictionary, you’ll find out what it means in today’s society

זה ג'קסון שמנסה להקטין את העובדה שה"תאוריה" הקטנה שלו נכשלה, בדיוק כמו העונה של הקבוצה שלו, ובדיוק כפי שתהיה העונה הבאה תחת הטרייאנגל.
וזה לא הדבר הכי מצחיק בריאיון. המילה הזו שהוא השתמש בה, "Goink"? הפירוש הסלנגי שלה הוא למעשה "To place both your balls in a partners mouth, then repeatedly slap their nose with your tumescent penis in a vigorous manner, preferably whilst waving your other arm in the air.”
פירוש אחר שזוכה ליותר אהדה ב'אורבן דיקשנרי': A person that's half Korean and half Chinese. The term comes from Gook (a derogatory term for Koreans) and Chink (a derogatory term for Chinese or Asians in general). It is not meant as an insult as it is actually a nickname"

** חולצות חדשות: פילדלפיה שינתה את המדים לעונה הבאה [ה"PHILA" זה מן ת'רובק למדים מתקופת צ'מברלין בשנות ה-60'].
סטיב באלמר, הבעלים של הקליפרס, חשף את המדים החדשים בתכנית של קונאן אובראיין. ככה זה נראה על בלייק גריפין. וכאן ההסברים למה הקליפרס הלכו על העיצוב הזה - ראשון, שני . התגובות לא טובות, אבל אני מניח שצריך להתרגל.
עוד כמה קבוצות משנות את המדים. חלק משנות לגמרי את העיצוב, למשל טורונטו ראפטורס, שתמונות של המדים החדשים ["על הנייר"] הודלפו לפני חודש [כשהזמר דרייק, אוהד הקבוצה ושגריר של הרצון טוב שלה, מקבל חולצה על שמו]

** אם אתם אוהבים את הדיווחים של אדריאן ווז'נארובסקי ['יהאו ספורטס!'] יתכן שבקרוב, בדומה למה שעשה ביל סימנס עם 'גרנטלנד', נקבל אתר שלו שבו נשמע יותר מרק דיווחים - גם סיפורים מאחורי הקלעים [ויש לאיש הזה מה לספר] וניתוחים מקצועיים. החוזה שלו עם 'יהאו!' מסתיים הקיץ והוא מנסה לגייס כתבים לאתר. לא רק ב-NBA יש פרי אייג'נסי קלאס טוב, אלא גם בעולם כתבי ה-NBA כששמות בכירים כמו הווארד בק, אית'ן סקולניק, קן ברגר וזאק לואו מחשבים מסלול מחדש. זה צריך להיות מעניין.

================
גולדן סטייט:

** ריילי קארי היא אימוג'י?

** ריילי רוצה את התור שלה עם הגביע הקדוש. אחד המגיבים: "She's confident because she's the best sports baby in the game. Its that simple" [*לברון*].

** בחודש דצמבר למדנו שהשחקנים חוגגים על המטוס אחרי ניצחונות עם השיר "CoCo" של "O.T. Genasis". ההנהלה לא אהבה את זה ואסרה על השחקנים לצלם את עצמם שוב שרים את זה...עד הזכייה באליפות.

** סדרת הגמר, לחובבי דראגון בול: אחת, שתיים, שלוש, ארבע ....קמאמאה!

** זה קורה גם בארה"ב של אמריקה: מכות בין אוהדים [או פה] בחגיגות האליפות. שני אוהדים נעצרו.

** אני מניח שראיתם את זה, אבל למי שלא ראה, "ביסט מוד" מארשון לינץ' ואמא של דריימונד גרין.

להתראות בשמחות כדורסל NBA ואחרות!
הדראפט בלילה שבין חמישי לשישי. לא לשכוח, שלא תקומו לבוקר של ספוילרים.

נצל"ש -

**גדת הכדורסל הניו יורקית וולט פרייז'ר היה אתמול באירוע התרמה בניו יורק וביקר את ההתנהלות של לברון מול המאמן: "You have to respect your coach. I know LeBron's a great player, but I think he stepped over the line."

**בינתיים, דיווח שעלה גם באתרים הישראלים על זה שתיבודו מועמד לקליבלנד אם בלאט לא ימשיך. לא ראיתי על זה שום דיווח בתקשורת בקליבלנד, לכן אני לא חושב שזה רציני. אנחנו נשמע עוד הרבה כאלה בזמן הקרוב.

=====================================
ג'ימי קימל:

- על ה-"ummm" של בלאט כבר שמעתם.

- גיירמו נשלח לעקוב מקרוב אחרי הסדרה. החיבוק למזל טוב עם סטף [החל מ-5:00]? זה עבד!

- 100$ למי שמצליח לאיית את השם של טימו מוזגוב.

- פינה מוכרת ואהובה, והפעם שוב בגרסת הכדורסל - "Mean tweets".

- מה קורה כשמציגים לאוהדים עובדות מפוברקות ושואלים אותם שאלות עליהן? גירסת אוהדי גולדן סטייט. וגירסת אוהדי קליבלנד.

- האם הכינוי של גולדן סטייט, "ווריורס", הוא אלים מדי? ג'ק ובקי נשלחו לשאול אוהדים.

- חניבל בוראס, הזכור לנו מהשאלה המצחיקה לדייויד בלאט אי שם בחודש דצמבר, נשלח לדווח על הסדרה.

- קימל ביקש משחקני NBA להירתם למשימה חשובה - המאבק בשולחנות עקומים.

- השחקן אנתוני אנדרסון מדבר על התקופה שהתאמן עם קובי בריאנט הצעיר [כולל וידאו של קובי מאותה תקופה].

- האם מייקל ג'ורדן יכול להרים את זה עם כף ידו?

=========================================

- בואו נראה אם יצטטו אותי בתכנית הבוקר של 'קשת' מחר או מחרתיים - ראיתי עכשיו שבחדשות הספורט הראו קטע וידאו מהמשחק הלילה של וושינגטון נשנאלס [בייסבול] שבו שופכים על המגיש של וושינגטון סירופ אחרי ה"נו היטר" שלו [סיים את המשחק מבלי לאפשר שום חבטה לקבוצה היריבה. קורה מפעם לפעם, אבל בגדול זה די נדיר. היה רחוק "אאוט" אחד מלרשום "פרפקט גיים"].
מה שקרה במשחק, מעבר למה שנאמר הנ"ל, זה שהאוהדת הזו תפסה את הכדור התועה שנחבט ליציע כשהיא מחזיקה בו זמנית 2 כוסות משקה. WifeMaterial# .

אני מאחל ללברון שבאמת יקבל את תיבודו

זה יכול להיות משעשע.. למרות שאולי תיבס גם יהפוך את עורו ויהיה עבד של המלך. לכו תדעו

לגבי הסרטון עם ג'ורדן שמרים דברים

אני דיי בטוח שראיתי בדיוק אותו דבר לפני כמה שנים..
קימל ממחזר סרטונים או מה?

Cade Foster

New member
מה אומלל בזה?

מי ישמע מה הוא כבר אמר. אז היה שתוי קצת בחגיגות האליפות, אז מה?
&nbsp
כשנכנסתי ללינק ציפיתי לשמוע אותו אומר משהו על אמא של מישהו או משהו בסגנון.

Cade Foster

New member
אויש, אל תהיה פלצן

באמת שאין פה שום דבר נורא. חשבתי כבר הוא לכלך על מישהו (מארק ג׳קסון?). כולה יצא לו האוהד לכמה רגעים. מוסיף קצת צבע לליגה המשעממת הזאת.

למעלה