שאנשים שפוצעים תצמם זה בשביל הצומי אולי הם חושבים שאם מישהו יראה את הפצע על היד או הרגל או איפה שזה לא יהיה אז יתחילו לשאול מה קרה והם יגידו מה הם עשו.או נגיד אחד ההורים יראה את זה והוא יתחיל לדאוג לילד שלו יותר מה שקודם אולי לא עשה וזה מה שהילד משיג.
מה את מבינה?!?!?!?! תאמיני לי קבלתי מספיק צומי בחיים שלי ולא עשיתי את זה בשביל צומי!!!! וההורים שלי לא דאגו אלה כעסו עלי כי אני עושה להם בעיות!!! אז אני מעוצבנת שאומרים דברים שטותיים! ארולי זה נכון אבל לא לגבסי כולם, ןוזה נכון חלקית והחלקית הזה מאוד חשוב אז בפעם הבאה תוסיפי אותו!
אני מבינה שאת מאוד כועסת, אך כעס לא יעזור לנו להעביר מסר, להבהיר דברים, להביע את דעתנו יותר טוב ושנהיה מובנים. יכול להיות שנצליח להעביר את המסר ואחרים יבינו ויכול להיות שגם לא נצליח (קורה, הרי אנו בני אדם). אז לא לכעוס
תודה לך שושי אבל אין להם זכות להגיד דברים כ'עובדות' ולומר שכל מי שעושה זאת רוצה צומי כי הם לא יודעות כלום! הם לא יועצות ולא שום דבר אחר! מה הם יודעות?!?! עם קרה לכם מקרה אחד זה ממש ממש לא אומר כלום! ותדיקו במילים!
אולי עכשיו בא לך להסביר ויש לך חשק? אני בטוחה שיש פה גולשים שרק קוראים ולא כותבים, אז לפחות בשבילם נמשיך את הדיון? חברים מזכירה לכם דבר אחד - זה דיון ובדיון אפשר להנות ממנו גם (חוץ משאר הדברים כמו להביע דיעה, ללמוד וכו' שזה לא פחות חשוב), אז לא לתקוף בבקשה.
לא דנו בשאלה - איך אפשר לעזור, לסייע, להקל, לתמוך או כל דבר אחר באנשים שפוצעים את עצמם. מה לדעתכם הדרך הכי טובה? או שאין דרך אחת אלא לכל אדם משהו אחר עוזר?