קן אוסישקין

TziMHoNoa

New member
לא כי.. הציונות הסוציאליסטית רוצחת-

אנשים... את בכלל לא יודעת מהי ציונות...

jast

New member
אולי אני מגזימה..

אבל, היטלר אהב את העם שלו כמו שאת אוהבת את העם כ"כ שלא תהיה לך בעיה להרוג מישהו רק בשביל שתהיה לך מדינה.

זה ממש מתדרדר

קודם כל תנסו להגדיר פה, מהי ציונות? מהי ציונות בשבילכם? מזה? לפני שאתם מתחילים להרים פה הגדרות ולקבוע למה גורם מה.

jast

New member
יש לי דז'ה וו...

זה פשוט חוזר על עצמו כל פעם.. עברתי את הוויכוח הזה כ"כ הרבה פעמים שאני יכולה לצטט בעל פה מה יקרה עוד שניה...

TziMHoNoa

New member
הובלת את הויכוח למקום ממש לא נכון-

היטלר אהב את השליטה. היטלר האמין בתורת הגזע, ההשוואה של הציונות להיטלר היא בכלל לא במקום. ההגדרה שלך לציונות מעוותת לגמריי. ציונות היא לא לאהוב את הארץ כמו שהיא, ציונות היא, לדעתי, לאהוב את הארץ כ"כ, ולרצות כ"כ שהיא תהיה מושלמת, מוסרית, יהודית, אבל יחד עם זה, נותנת שוויון זכויות והזדמנויות לכל אדם באשר הוא אדם. זוהי ציונות.

jast

New member
את נותנת לי הרגשה..

שבאמת הגזמתי, ואני יודעת שלפעמים אני באמת מגזימה.. ואין לי מה להגיד חוץ מסליחה בקטע הזה... כי התכוונתי לזה במובן של זאת אותה גזענות ואותו רעיון, אבל בכל מקרה מצטערת כי באמת לא הייתי צריכה להשוות(ואני שונאת להשוות, ואת יודעת את זה.. גם אני מודה בטעויות שלי רואה?) עכשיו בקשר למה זה ציונות, יש הבדל בין לאהוב את הארץ ולאהוב את המדינה אבל זה לא חשוב כי הבנתי את הכוונה.. בכל מקרה, כמו שאמרת מדינה יהודית.. ואת יודעת מה דעתי על זה.. נוע, עשי לי טובה בואי נסיים את הוויכוח הזה עכשיו, לא בגלל שאני מוותרת ולא בגלל שאני מסכימה.. פשוט שתינו יודעות לאן הויכוחים האלה מובילים בסופו של דבר ואין לי כח לכל הויכוחים האלה, נמאס לי להתווכח איתך כל פעם על אותו דבר, אני יודעת מה תגידי ואת יודעת מה אני אגיד אז למה לבזבז מילים?(ותודי שידעת שבסופו של דבר ימאס לי ואני אגיד את זה..) אז ממצב?

TziMHoNoa

New member
אע ../images/Emo6.gif מצחיקה את...../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

אצלי בסדר מה איתך?

eviv

New member
התנועה תמכה בתקציב...

התנועה הפסיקה להתנגד לתקציב כאשר הבינה שאותה ממשלת הינתקות היא גם ממשלת התקציב. והתנגדות לממשלת התקציב הזאת משמעה התנגדות לממשלת ההינתקות.

jast

New member
זה עדיין לא אומר..

שהיא תומכת בתקציב.. לא עדיף שקודם כל תהיה התנתקות? אם עכשיו נתנגד לזה בסוף נצא מופסדים מכל הצדדים...

eviv

New member
התנועה התנגדה להפלת התקציב

לא לא עדיף... בשם פינוי כ-אלף דירות פתטי להתעלם מבניית 16,000 דירות בהתנחלויות ותקציב שהולך להרוג זקנים ולפגוע אנושות את שאר החלשים, שכבר פגועים מכל המגמה התקציבית הנוכחית.

jast

New member
טוב..

אני לא כ"כ מבינה בזה... אני מניחה שאתה צודק, להציל חיים זה יותר חשוב מהתנתקות מחורבנת:]

אבל ההתנתקות עצמה היא גם הצלת חים!

וזאת לא אמת ההתנתקות.. והתנועה בוחרת נכון כשהיא תומכת בה.. האשמה היא של בינימין נתניהיו שר האוצר שלנו.. והתנועה מאוד מתנגדת לתקציב (ועידת העשוקים משו???)

גם אני יפת נפש... ועדיין...

אני מסכימה עם החלטות הוודעידה... ציונות מטבעה היא אינה גזענות!!! וגם הציונות המודרנית היא לא גזענית... והתנועה אפעם לא אמרה שהיא תומכת בתקציב... על מה אתה מדבר?? ובראל... אין שום דרב רע בלהיות יפי נפש... אולי ההגדרה שלך לזה היא לא נכונה..

jast

New member
דייייי!

תפסיקו להיות מושפעים מעידו! יפי נפש כולכם

פ ט רי ק

New member
מעלה, מעלה מעלה.

אם יורשה לי לצטט את צביקה פיק, ראו כותרת. בכל מקרה- ספידי, אני מרמת אביב(נועה), ויודעת קצת על מה שהולך אצלכם גם אם אני לא מדריכה בו. החתניקים וט'ניתקים הם אחלה חברה, שלפי מיטב הבנתי לקחו כבר השנה תפקידי הובלה בקן. יהיה רק טוב, הקן יגדל ויתפתח. אני באמת מאמינה בזה.

למעלה