קן אוסישקין

jast

New member
קודם כל..

זה לא מה שהוא אמר! דבר שני, אם על שהוא אמר שהתנועה מעדיפה יהודים על ערבים ולזה את קוראת ציונות.. אז כן, גם הציונות שלך היא גזענות!!

eviv

New member
כל ויכוחי הציונות הללו

טוב אין לי כוח להיכנס לוויכוח על המושג התיאורטי של הציונות וכל מה שמסתתר בו אז תרשי לעסוק רק במה שהתנועה מאמינה ועושה. התנועה אומרת בפירוש שהיא מעדיפה יהודים על פני ערבים. התנועה גם אומרת אז זה כאשר מדובר בהעדפה של יהודי שחי בארצות הברית על פני ערבי שחי ביפו או בחיפה... הדבר הזה הוא גזעני, ועל זה באה הביקורת. בקשר לוויכוח על ציונות את מוזמנת לפתוח שרשור חדש...

eviv

New member
מניסיון של הרבה דיונים...

מתישהו זה מגיע לנקודה של מה היא ציונות ואז כל אחד מפרש את זה בצורה אחרת לגמרי. האחד אומר סרבנות זו ציונות, שני אומר טרנספר זו ציונות השלישי טוען התנחלויות הם ציונות ורביעי אומר קיבוץ זה ציונות. וככה זה מסתיים לאחר שעה (במקרה הטוב) בויכוח סמנטי ומטופש. למה בשם הציונות "נוצרו" אותם מאות אלפי "פליטים"? למה עד היום בכל הממשלות ערבי ישראל סובלים מאפלייה? למה כיום בשמאל הציוני ובימין הציוני יש וויכוחי דימוגרפיה (של ערבים כמובן)? למה עשרות שנים ערביי ישראל חיו תחת שלטון צבאי? למה כל ממשלות ישראל (הציוניות) היה איכפת להם יותר מהיהודים מאשר הערבים. למה במדינת ישראל עדיין אין שיוויון בין אזרחי המדינה?

jast

New member
אני יודעת... אבל בעיקרון..

למרות שכל אחד מפרש את זה אחרת, דבר אחד בטוח- ציונות היא העדפה של יהודים על פני כל עם אחר ולכן ציונות היא גזענות! וזהו.. כאן נגמר הויכוח

TziMHoNoa

New member
ציונות היא לא -

"העדפה של יהודים על פני כל עם אחר". לכל אחד יש את ההגדרה שלו לציונות. וגם אם ציונות תומכת בארץ ישראל כבית לעם היהודי, זה בכלל, בכלל לא אומר שהיא מעדיפה יהודים. חן, נראה לי שהגיע הזמן שתפסיקי לדבר בססמאות ששטפו לך את המוח, ותבני לעצמך דיעה משלך...

jast

New member
נוע על מה את מדברת בכלל?!

את זאת שאמרת את זה!! הוא רק אמר "התנועה מעדיפה יהודים על ערבים" ואת ענית לו "ציונות היא לא גזענות" מה אני אמורה להסיק מזה? ואגב, בשבילך נוע כל אחד שלא חושב כמוך הוא שטוף מח.. אפילו כשהייתי מדברת עם טל היית אומרת "חן, אל תדברי איתו.. הוא ישטוף לך ת'מח.. אני אומרת לך!!" הוא שטף לי ת'מח?! לא!!! אם הוא היה שוטף לי ת'מח כבר ממזמן לא הייתי בשומר הצעיר.. אז דייייייי!

TziMHoNoa

New member
הכוונה שלו הייתה שהתנועה תומכת

בציונות... לא.. בשבילי כל אחד שמדבר בססמאות שהוא קרא באיזה אתר, ושהוא בכלל לא יודע להסביר אותן, הוא שטוף מוח...

jast

New member
אה הה..

איך את יודעת למה הוא התכוון?! מה את הוא? אבל אני כן מסבירה לך, כל החיים שלי אני רק מסבירה שלך.. אם היה לי שקל על כל פעם שהסברתי לך הייתי הבנאדם הכי טחון בעולם! אם ככה אני לא שטופת מח?

TziMHoNoa

New member
ברוב הוויכוחים שלך, איתי, לפחות..

ה"הסברים" שלך הם סיסמאות, שאותן את לא יודעת להסביר. רוב הוויכוחים שלנו נגמרים ב"שתקי כבר" או ב"לא יודעת" - שלך...

jast

New member
ברור...

זה בדיוק מה שקורה! כל הכבוד... בדרך כלל שאני לך "שתקי כבר" זה או כי את מדברת שטויות והדברים שלך לא מבוססים על כלום(מה שקורה ברוב המקרים) או שפשוט את חוזרת על אותו דבר אחרי שאני כבר מסבירה לך למה את טועה. ועוד משהו גם שאת בדרך כלל מתחילה את הוויכוחים האלה... במקרה הטוב זה יגמר עם פנס או משו.. חח. גם שמתי לב לעוד משהו, תמיד כשאני מתווכחת איתך באייסי את באופן מוזר מתנתקת באמצע אחרי שאני שואלת אותך משהו. כמו עכשיו לדוגמא:]] *ואפעם לא שמעתי אותך מסבירה לי באופן הגיוני למה ציונות זה לא גזענות או למה צ'ה גווארה טרוריסט!* ואם תסבירי לי עכשיו, אני אשמח.. תמיד נחמד לשמוע אותך מדברת על "הציונות שלך..."

להסביר לך למה צאה גווארה טרוריסט??

זה מאוד קל חני... הוא הרג אנשים!!! הוא הייה דיקטטור!!! להסביר לך גם למה ציונות היא לא גזענות?? הציונות אומרת שצריך להיות בית לעם היהודי... והבית ההוא הוא ארץ ישראל.. כי זה דיי המקום היחידי שהיהדות ידעה... הציונות לא אומרת שום כלום על הערבים... או על הנוצרים או על מישו.. הציונות מדברת רק על היהודים.. ואת חושבת שזה לא נכון?? שליהודים לא מגיעה בית משלהם כמו לכל העמים?? לערבים יש את הארצות שלהם... ואפחד לא אומר שלא צריך ליצור מדינה לפלסתינאים.. ודווקא ההפך... 2 מדינות לשתי עמים חני...

jast

New member
הלו הלו..

צ'ה גווארה לא היה דיקטטור... יש לך מושג בכלל על מה את מדברת?! ולא כל מי שהורג אנשים הוא טרוריסט. ולמה דווקא ישראל? ולא משנה שהיא לא מדברת על זה.. זה מה שקורה לא? חוץ מזה שאני בכלל נוע ולא אותך, אני רוצה לראות מה התשובה של נוע.. טוב רינוש?

TziMHoNoa

New member
הוא הרג אנשים שהתנגדו לדעות שלו...

בלי שהם פגעו בו ישירות... נראהלי שזה מספיק. חן, פתחי הגדרות במילון, לא כל מה שכתוב באתר של בנק"י נכון. והסיבה שאני מתנתקת היא, כמה שזה נשמע לא אמין, המחשב שלי פשוט מתחיל את עצמו מחדש בערך כל 10 דקות.. במקרה הטוב זה יותר >< ואני מבטיחה לך שברגע שיהיה לי זמן, אני אתקן אותו, ותוכלי לשאול אותי כמה שאלות שאת רוצה, ותקבלי את כל התשובות שבא לך. ובקשר לציונות - אין טעם לחזור על מה שרינה אמרה.

jast

New member
וואללה?

על זה לא שמעתי... אני דווקא חושבת שהוא הרג אנשים מסיבות אחרות ולא בגלל שהם התנגדו לדעות שלו, לדוגמא דיקטטורים קאפיטליסטים כמו נו.. ההוא שהיה בקובה(בטיסטה נראה לי קוראים לו לא בטוחה..), בכל מקרה, עובדה שהוא גם הציל מלא אנשים.. ואיך הוא יכול להיות דיקטטור אם רוב האנשים תמכו בו?!

חני מותק...

המון אנשים חשבו שהיטלר הייה טוב.. הוא גם הציל אנשים.. אבל אופס... הוא גם הרג איזה 6 מיליון יהודים ועוד הרבה הומואים ולסביות ועוד מלא צוענין והרבה והרבה....

jast

New member
ואם כבר מדברים על היטלר

הוא היה גם "סוציאליסט" אבל הוא העדיף את העם שלו ולא הייתה לא בעיה לרצוח 6 מיליון... הוי זה כמו הציונות:] ואל תשווי את צ'ה גווארה להיטלר, לפחות הוא לא היה גזען.

TziMHoNoa

New member
מה בזה הוא כמו הציונות בדיוק?

חן, נראה לי שהפעם באמת הגזמת...

למעלה