משהו חשוב,
אני חושבת שקן, לא חייב להיות תמיד פוליטי, יש חניכים שיותר מתאים להם להתעסק בצד הפוליטי של התנועה ויש חניכים שפחות מעניין אותם. בתור מדריך בתנועת נוער אתה צריך לייצג את מה שקיים בתנועה - זה דבר ראשון, אם לא טוב לך עם מה שקורה בתנועה יש דרכים להציג זאת: ועידות. מזכירות ארצית. והמון שיחות עם אנשי הנהגה. לעשות דברים קיצוניים כמו לא ללכת עם שרוך, זה כמו לא ללבוש שומרית. זה לא טוב, לפני מעשים צריך לדבר , לא להיות יהירים. הקן הזה יכול להתפתח ולגדול ולעשות הרבה דברים מדהימים, אני למדתי מהשנה הזאת שלפעמים הווי לא מאפשר הצטרפות לקן, ולפעמים צריך להתנתק מההווי ולאפשר לאחרים להיכנס לתוך הקן ולתוך הלב של שאר החברים בקן. אני חושבת שחשוב להדגיש את החוויה הקבוצתית, את ההגשמה בעזרת הקבוצה. ההגשמה בקבוצה, שזה דבר הכי חשוב מבחינתי בתנועה הזאת. דברים אפשר לשנות ואפשר להביע דעות, אפשר להתרכז בנושאים שיותר מעניין ולוותר על האחרים, אבל אני לא בעד מעשים קיצוניים. אם אני לא מסכימה עם דעות פוליטיות של התנועה אני מן הסתם לא איהיה בצוות פוליטי, אבל איהיה בצוות הלב הפועם כי זה יותר מעניין אותי. או להפך, חשוב לגייס חניכים וחשוב להעביר מודעות לגבי הרבה נושאים חשובים שהתנועה עוסקת בהם, יש לנו את כוח יש לחניכים את הכוח . בואו ניצור לנוער מקום שבוא יוכלו להתבטא ולקבל ערכים. ולא יסתובבו ברחובות ויתדרדרו לאלימות ומעשי ונדליזם. לנו יש את הכוח. (ולא תנגבו דמעות, תרימו את עצמכם ויאללה קחו אחריות)