קן אוסישקין

קן אוסישקין

מעניין מה יהיה אם הקן הזה בשנים הבאות, אחרי שאלה שהובילו אותו בשנים האחרונות הולכים לעזוב, חלק לא ימשיכו בכלל בתנועה הגלל הועידה שההנהגה הובילה בה את התנועה לעמדות של
ואחרים ימשיכו לשנת שרות, בכל מקרה מעניין מה יהיה עם הקן הזה.

red beatle

New member
למה

למה שהאנשים הבאים שימשיכו לא ימשיכו לקיים אותו בצורה טובה?

TheBlackFairy

New member
למה נראה לך../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

אני בטוחה שהקן הזה ימשיך לחיות גם אחרי הי"בתניקים שבו יעזבו השנה
. אצלנו מרוב שהם כמעט לא עשו כלום, אז כולם בטוחים ששנה הבאה יהיה ממש טוב, אבל הכל רק ציפיות
.

eviv

New member
משעשע...

העניין הוא שבאוסישקין הבעיה היא שאין גוב חזק כל כך. בשנה למשל אין בו יב', יא' ו-י'.

TheBlackFairy

New member
ואתה רוצה שאני אכנס לכל../images/Emo60.gif

הבעיות שיש אצלי בקן
. רק בקטנה, אצלי בקן יש הרבה שטוענים שהשמו"צ זה חרא, ואתה יכול להבין מזה שאין הרבה פעילים כמו שהיה פעם, לאנשים כבר נמאס לעזור בועדות, המצב הוא לא אידיאלי
.

eviv

New member
כמו שכבר אמרתי ...

מהפה שלך לזה שיושב למעלה.

היי ספידי!

זאת רותם :) מה שלומך? בכל מקרה זה שהי"בתניקים עוזבים עכשיו לא אומר שהקן מת. ומה בדיוק העמדות של חזירים?

הם חיים באשליות

יפי נפש שחושבים שהם הכי חכמים ויודעים הכל. אנשים סגורים ונעולים. ועוד לנו אתה קורא חזירים, תקווה שאני לא אתקל בך חצוף שכמותך

eviv

New member
אבל אנחנו יפי נפש... ../images/Emo140.gif

אני לא רוצה ללכת איתך מכות זה מטופש. מה לעשות שכאשר תנועה מחליטה שהיא מעדיפה אנשים יהודים על פני ערבים, ושהיא תומכת בתקציב היא "מעט" הולכת לצדדים לא יפים ולא צודקים. לא צריך להיות חכם בכדי להתנגד לתקציב קפיטליסטי ולא צריך להיות גאון להתנגד לגזענות.

TziMHoNoa

New member
ציונות היא לא גזענות...

כל אחד אמנם מסתכל על זה אחרת.. האנשים שטוענים שהיא גזענות פשוט רואים את זה מנקודת מבט שונה. אבל זו טעות, כי הציונות, בהגדרתה, וכפי שאני רואה אותה, היא לא גזענות.

אני קצת נפלתי באמצע

הויכוח הזה.. שמישו יסביר לי בהודעה אחת.. נראה לי שפספסתי איזה משו כאן..

למעלה