קמצנות

ozzz64

New member
שאלה רצינית .

איך הכלי שלו ? נראה לי שאת מנסה לחפש השלמות ...

ozzz64

New member
ידיים קמוצות לא משתחררות .

ויש טוענים אפילו בקבר .

זו השאלה בדיוק.

האם אני מחפשת מושלמות? האם אני פרפקציוניסטית או שכל אישה אחרת במקומי היתה מרגישה כמוני?

רות 2

New member
ת'שמעי חמודה .......

את מתחילה לעשות את הטעות הקלסית .... איפוא שיש בעיה את מחפשת במה את אשמה אופו את לא בסדר ...האם את דורשת מידי האם הבעיה שלך היא לרצות לשונות או לחנך .. זה לא קשור אלייך!! זה לא שלך ..!! מה שכן שלך זה ההחלטה האם להשלים עם זה.... ולא האם את הוא או העולם הזה מושלם.....!!.

מתוק שלי על אף שרצית להצחיק צדקת...

זהו שאנחנו מחפשים אצל בני הזוג שלנו צרכים שאנו זקוקים להשלים לחסך שלנו אוףףףףףףף אתה חכם יוווו יהרגו אותי שאני מפרגנת לך אבל כשצודקים מפרגנים לא?... לכן זה המקום להתבוננות ותיקון אישיותנו (זוכר שכתבתי שבני זוגות מראה עבורנו?)

mandanah

New member
אכן יש גברים קמצנים אבל....

נשים רבות מצפות מגברים למידה של לארג'יות שאינן דורשות מעצמן. תהרגו אותי אבל אני לא מבין למה גבר צריך להתייחס לאישה עובדת בת 30+ כאל בת 17 שחיה על דמי כיס מההורים. אין שום הסבר מניח על הדעת מדוע אישה לא תשלם מידי פעם במסעדה בבית מלון או whatever .

ונו..

את מי צריך להאשים..שאתם מתיחסים אלינו כך.. רק אותך.. כשאני מציעה לשלם<חצי/ הכל>..ואתם מסרבים בסוג של מחאה או מחווה... אז גם בזה אנחנו אשמות.. מנסיון אישי שלי<של אחרים זה של אחרים> מתוך 10 פעמים שהצעתי לשלם שילמתי פעם אחת אולי..

mandanah

New member
צודקת במאה אחוז

לכל מטבע יש שני צדדים, ומבלי להכנס יותר מידי לפמיניזם ושוביניזם, יש גם הרבה גברים שמרגישים צורך "לקנות" את האישה בכסף, זה אולי אינסטינקט עתיק מהימים שהיינו מביאים לכן בשר ציד, ואולי זה חוסר הביטחון שמאפיין גברים מסויימים שמרגישים שחוץ מכסף אין להם משהו אחר להעניק. אבל אין ספק שיש כאן גם לעיתים צורך לספק ציפיות שאכן קיימות אצל נשים מסויימות, ולא מעטות, לקבל מהגבר כסף או שווה כסף. בתוכנית הרדיו של ורדה רזיאל עולות מידי פעם נשים לשידור המתחבטות בשאלה האם בן זוג פוטנציאלי זה או אחר הוא קמצן. למרות שאני מאזין די קבוע לתוכנית עדיין לא שמעתי גבר שמתחבט בבעיה הזו. מעניין.....

למעלה