קמצנות

ozzz64

New member
את מבולבלת .

יש נהדרת יש מטיילת תיכף תבוא המשתרללת ויהיה לנו חגיגה .

אני חושבת

שאם בחורה יוצאת עם גבר (אמרת 6 חודשים?) ומגיעה למצב שהיא צריכה לבקש מתנות זאת בעייה... וזו יכולה להיות הבעייה של הבחורה (במידה ודורשת עוד ועוד....וחושבת שעל זה יקום דבר...) וזו גם יכולה להיות בעיית הקמצנות של הגבר או לחילופין חוסר המודעות שלו ...למרות שבעיניין חוסר מודעות-חושבת שיש גברים שבאמת לא ממש מבינים כמה זה חשוב לנו הבנות וצריכים קצת עזרה ודחיפה. (קמצנות-בעיה בלתי הפיכה) - מתנות הן תשומת לב ..וזה באמת לא משנה הערך הכספי (בטוחה שכל אחת פה יכולה להרשות לעצמה זר פרחים,ספר או כל דבר סימלי אחר..... ורק שאלה מתוך סקרנות -לפותחת השרשור: האם את קנית לו פעם משהו?

צודקת בהלט

זו התשומת לב. בוודאי שקניתי לו. וזו עוד בעיה, שאני מרגישה לא נעים להביא מתנות לגבר שמעולם לא הביא לי כלום. אז אני צריכה גם להגביל את הנתינה שלי ולא נוח לי. אם היה נותן לי גם דברים סמליים הייתי מאושרת. זה לא המתנות.

נתינה לא מגבילים.....או שיש לך את

זה או שאין! לא עושים דברים בכדי לקבל תמורה.... עושים מהלב או שלא עושים בכלל....

לא ממש מסכימה איתך

כי מי שנותן ונותן ולא יודע גם לקבל ( לא חושב שגם לו מגיע) זה גם בעייתי נתינה וקבלה אילו 2 דברים שצריכים להתקיים במקביל

נכון

אבל מחדדת... אם את מוצאת את עצמך מעניקה כל הזמן....ולא מרגישה צורך גם לקבל -זו בעייה הנפש - על מנת שנהייה מאוזנים חייבת גם לקבל-וזה לא משנה כרגע מה.... אנשים שרק נותנים (מכל הלב והנשמה תמיד לכולם) ולא מרגישים צורך לקבל בחזרה כלום בתמורה לדעתי משהו לא בריא שם.

ב ד ר ך

New member
הבעיה

לדעתי, היא לא הקמצנות היא השקרים והתירוצים וההבטחות שווא יש בזה משהו קצת חולני, בכל השקרים האלה. אתה קמצן ? תהיה קמצן גאה. לא מתאים לך לקנות, אתה חושב שזה מיותר. אבל כאלה שקרים וסיפורים.. ברררר.... אני לא הייתי מסוגלת להישאר שם. אמרת שאת אוהבת אותו ורואה בו בן זוג לחיים , מן הסתם יש בו דברים חיובים, סוג של נתינה אחרת. כך שאולי עם הקמצנות עוד אפשר היה איכשהו להסתדר (למרות שלדעתי , אם את מתביישת לצאת איתו זה מאוד מאוד בעייתי ) אבל מה עם השאר ... ???

מזל חי

New member
../images/Emo6.gifמתנצלת מראש

לא צוחקת עליך, קצת קוראת אותך וצוחקת על עצמי חחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת הקמצן ה"חכם" מלמד אותך מראש ואומר לך :"תשמעי ממי אל תיקחי אישי אני פשוט לא יודע לקנות מתנות" כשאת סוף סוף רוצה לעזור לו לקנות לך הוא כועס איך העזת לתת לו רעיון למתנה שלך.. יש קמצנות שהיא כתוצאה מאופי, ילדות מהבית וכו ויש קמצנות שבאה מתוך כאב, כפי שכתבה לך מישהי , אולי כבר כמה נשים שנוררו אותו והוא דוקא מוציא עליך את הכעסים. מה שבטוח הגבר שלך משתמש בדרך רעה להבהיר לך שאינו אוהב אותך, עד כדי שהוא יכל לאמלל אותך או להכאיב לך כל כך בשביל איזה ספר או פרח זול, הבושה שלך להגיע למצב הזה אכן לא שווה עוד שישה חודשים עצובים, שבתומם תבואי ותכתבי שוב על כמה הוא לא רק קמצן אידיוט וטיפש אלא אדם ריק מתוכן. שישה חודשים בהחלט מספיקים לא? הכרתי פעם מישהו שבאמת לא ידע איך לנהוג, לא ידע איך לקנות ולתת, ועובדה שהוא למד, כי הוא רצה ללמוד ולתת. ולעומת זאת הכרתי גם כמה שנתנו אך הנתינה היתה אך ורק במתנות סתמיות, ואחרים שהכרתי ידעו לתת במינון הנכון ובזמן הנכון. או שיש את זה או שאין, אל לך לקחת את זה אליך, זה הפק שלו, ולך מגיע בן אדם שיכבד אותך במינימום, גבר שרוצה אישה צריך להיות מספיק גבר כדי להתיחס אליך באישה ראויה.

ערסlight

New member
קמצנות

הבן אדם קמצן. נתיחס לזה כאל נתון. זה שאת זקוקה כ"כ נואשות לנתינה ומתוך כך גם בוחרת לך מישהו שבדיוק לוחץ איפה שכואב לך... זה שלך. ובזה תוכלי לטפל אם תרצי.

ראש בקיר

מדי פעם מישהיא באה וכותבת כאן סיפור על מערכת יחסים חולנית. הקטע המוזר הוא שהיא מבינה שמערכת היחסים חולנית ולא נכונה, ובכול זאת מתעקשת להישאר שם. למה בעצם?

ozzz64

New member
כי אין משהו אחר לעשות...

לא לה ולא למגיבים . סתם מעבירים את הזמן . לא מאמין ב90 אחוז מהסיפורים כאן .

jesie12

New member
מחלה חשוכת מרפא..

דרך ההתנהלות שלו דוחה , לא הייתי מסוגלת להמשיך קשר כזה...

למעלה