קליפ חדש לuntil my last breath!

איף, איזה שטויות

היא אחת הדמויות הכי מוכרות בסצינת המטאל... יש לה שם וזה הופך אותה לגדולה. גם מייקל ג'קסון לא עשה הופעות ולא מכר במשך שנים והוא תמיד היה גדול (ותמיד יהיה). מה גם שיש לה הרבה סיבובי הופעות ואם לא היה לה ביקוש היא לא הייתה עושה אותם...

shirlapes

New member
גם אלייך בחזרה.

...מה שאמרת נכון על חלק מהמדינות באירופה ודרום אמריקה. לא על כל העולם. ומייקל ג'קסון יכל לצאת לפנסיה אחרי ת'רילר. האלבום ההוא מכר כמויות בלתי נתפסות, נראה לי שהוא אפילו האלבום הכי נמכר בכל הזמנים. אי אפשר להשוות אותו לטאריה...הבן אדם היה אגדה ונשאר אגדה. לא הייתי אומרת אותו הדבר על נייטוויש ו/או על טאריה. כלומר, כן, הם הוציאו יחד אלבומים שהצליחו והשחילו כמה להיטים, אבל לא הייתי קוראת להם "קלאסיקה". גם לא במונחים של מטאל. שוב, אמרתי שהיא לא פלופ = יש ביקוש והופעות, אבל לא בכמות שאפשר לקרוא לה "גדולה" [מנק' מבט כללית].

TheImpactBoy

New member
מה הריב פה בכלל,

זהו נושא עובדתי. מבחינה כללית היא לא זמרת מצליחה במיוחד. מבחינת סצנת המטאל היא האישה הכי מצליחה (מאז אי פעם). יש לה קהל גדול שרק גדל עם השנים, והסיבוב הופעות שלה גדול לשנה וחצי הקרובה.

אבל על זה אני מדברת

על סצינת המטאל. אי אפשר להשוות את ההצלחה שלה להצלחה של זמרת פופ, כמו שאי אפשר להשוות את ההצלחה של נייטוויש (שהן אחת הלהקות המוכרות והמצליחות ביותר בסצינת המטאל) עם גרין דיי או לינקין פארק שהם יותר מיינסטרים...

shirlapes

New member
האמת, ש"אם תרצו אין זו אגדה"

UMLB יכול להיות להיט ענק ב-כ-ל העולם אם ישווקו אותו כמו שצריך. המוסיקה שהיא עושה כיום לא אוונגרדית, הרבה אנשים יוכלו לעכל אותה.

אמממ אני לא בטוחה בזה

לא כולם אוהבים רוק, ובין אלה שכן, לא כולם אוהבים שירה קלאסית... אבל, כן, יכול להיות שהיא הייתה מצליחה עם השיווק הנכון. אין לדעת...

shirlapes

New member
אסביר לך למה אני חושבת ככה

אין בו דיסוננט כלשהו, אני חושבת שבסה"כ הוא יהיה נעים לאוזן הממוצעת. הגיטרות לא צועקות והשירה שלה יחסית רכה [כלומר, שגם מי שסולד משירה קלאסית - לא צריכה להיות לו בעיה אמיתית עם השיר. והגיטרות לא "רוקיסטיות מידי"]. השיר עצמו גם מאד קליט. אני חושבת שיש לזה פוטנציאל יותר מיינסטרימי מהאלבום השני של אמה שפלן (שהיה מאד פופ
תקשיבי לגרסא הקצרה של la notta etterna). בהחלט יכול לתפוס בארה"ב.

אני לא יכולה להקשיב לה יותר מידי

היא עושה לי כאב ראש
בגלל זה אני גם לא שומעת כמעט את אפטר פוראבר, אם אני שומעת יותר מידי את פלור נהיה לי כאב ראש (ונדיר שמוזיקה עושה לי כאב ראש!) XD

shirlapes

New member
אז אני מניחה שאת מבינה אותי עכשיו ../images/Emo3.gif

...גם לי קצת קשה עם פלור, אבל מסיבות אחרות לחלוטין: הבחורה אגרסיבית לגמרי, אני כבר נכנסת ללחץ אחרי כמה שירים.

TheImpactBoy

New member
60 ש"ח בכל החנויות.

חוץ מטאוור רקורדס שפשטו רגל מלפני כמה שנים.

TheImpactBoy

New member
סתם שתדע, WLB הרבה הרבה יותר טוב.

מכל בחינה. חוץ מהסטטוס הרגיל שהוא הקול היפייפיה של טאריה.

למעלה