קליפ חדש לuntil my last breath!

Gilado 69

New member
../images/Emo2.gifאין לי מושג בקשר לקליפ אבל אני אשמח להסבר

לגבי מיליון דברים שלא הבנתי פה, איזה רמיזה למוות (המכשפה הקסומה) ומה הקשר לווילד רוז? ולא הבנתי אם התכוונתם שהמילים מזעזעות (כי הכתיבה היא כמו בספרי אנגלית שקראנו בכיתה ה') או שהמילים מזעזעות בגלל הסוף (נו הבנתם אבנים וכאלה) ובקשר לקליפ הוא הזוי קצת, טאריה יפיפיהההה שם, יש לי את התמונה של UMLB בדיסק ואני לא מפסיק לבהות בה, הרמיזה הזאת לבוהו טאריה מתה, תראו איזה מגניבה היא היתה, לא קרצה לי בכלל. חוצמזה נשמע מוכר מPATP (המשורר נמצא מת בלה בלה בלה) קיצר בקשר לWLB קניתי אותו לעצמי מתנה לחג, והוא שוכב אצלי כמעט שבועיים ואני לא מעז לפתוח אותו, עוד לא שמעתי אותו, אני כולי בפחדים חחח.. (כידוע MWS הוא אחד האלבומים האהובים עליי אם לא הכי, ואני לא יודע למה לצפות מהשוכב למטה XD)

shirlapes

New member
ההוא בחדשות מודיע בתדהמה על מותה ../images/Emo3.gif

[הפיקטיבי, כמובן] ווילד רוז סתם ניתן כדוג' לשיר שמדבר על מוות ברוטאלי אבל עם הקליפ ואווירה יפה [דיי ההיפך מהקליפ של טאריה בעצם? כלומר, הקליפ הוא על מוות והשיר פחות]. המוות הברוטאלי הוא המזעזע. מסכימה איתך על ה"איזו מגניבה" וכו', כמו שכתבתי בהודעה שלי
תואומאס גם מחמיא לעצמו דיי הרבה בפואט אבל לא באותן דרכים: הוא מוציא את עצמו קדוש מעונה על הדרך ופחות מתרכז במה שהוא עשה [אבל כן קורא לעצמו "משורר"
]. פה בקליפ...לא יודעת, לא יזיק להיות צנועים יותר. שוב, היא לא איזו כוכבת גדולה אז באמת...חראם. עדיף כבר קליפ הופעות. תתחדש על הדיסק

אבל היא כן כוכבת גדולה

היא מאוד מצליחה באירופה ובדרום אמריקה. אי אפשר כ"כ למדוד הצלחה של אמן לפי מכירת הדיסקים שלו בימים אלה.

shirlapes

New member
זה שהיא מצליחה לא הופך אותה לגדולה

אפרופו קיילי...זה נקרא "גדולה". איפה היא ואיפה טאריה.

Fairywitch

New member
דווקא על זה אפשר להתווכח-

בעיקר בגלל מה שאת עצמך אמרת- שהצלחה לא הופכת מישהו לגדול יותר. קיילי הרבה יותר מצליחה, טאריה יותר גדולה (אמנותית, מיוחדת וכו').

shirlapes

New member
היתה לי הרגשה שהחסרתי מילות מפתח

"זה שהיא מצליחה שם עדין לא הופך אותה לגדולה"
כלומר, היא צריכה להצליח הרבה יותר.

shirlapes

New member
תסלחו לי על העלגות, אני כותבת מלפטופ

וזה סיוט לכתוב ממנו, להחליף בין 4 שפות

shirlapes

New member
עכשיו הכל ברור ../images/Emo3.gif

כוונתי ב"גדול" היא לא לסוג ההופעה אלא בביקוש הכלל-עולמי וכמות ההופעות. הממ...קצת כמו באנגלית כשאומרים על מישהו "אה, הוא גדול כאן".

Gilado 69

New member
טאריה ענקית..../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כאילו לא יודע בקשר להיצע וביקוש וכל החרא הזה זה אף פעם לא עניין אותי, אני אוהב מה שאני אוהב, לך תאהב מה שבאלך .. אבל מבחינת ההגדרה אי אפשר לא להגיד על טאריה "זמרת האופרה סופראן הענקית מפינלנד" או "הזמרת הגדולה- סולנית העבר של להקת נייטויש" וכו'... אחרי טאריה ישר עולה לי האסוסיציה ענק, גדול מהחיים, אי אפשר אפילו לחשוב עליה במושגים של קטן, יש לה קול עצום ומלא, היא חיית במה, ואפילו רק מלהיות בהופעה שלה ולראות אותה מתחילה באור וצל מחליפה 4 תלבושות, ומתאבדת על כל רגע גם במועדון הקטן והמעופש הזה, יומיים אחרי שהיא הקדישה יום שלם לפגוש מעריצים מיוזעים ישראליים ולחבק כל אחד מהם, אפשר להגיד עלייה הרבה דברים כמו דיווה, מוגזמת, דרמטית מדי וכו.. אבל אי אפשר לקחת ממנה את הפועל "גדולה!" פריקה חברים פריקה.

אתה עדיין לא סותר את מה שהילה אמרה

היא גדולה - בפינלנד בעיקר. כל השאר - זה במושגים שלנו. זה שהיא מוכרת מאוד באירופה זה נכון, אבל השאלה היא ביחס למה ובאיזה קהל. אם היא מוכרת מאוד באירופה כמו שהיא מוכרת בפינלנד - לכל סוגי הקהל פשוט כי היא מוכרת (כמו שפה אנחנו מכירים את ליאור נרקיס גם אם אנחנו לא אוהבים אותו
); או שהיא מוכרת מאוד באירופה - לקהל הספציפי של הסצנה, והיא למשל יותר מוכרת מאשר מוזיקאים אחרים באותה סצנה. למען האמת אני לא יודעת מה נכון, אין לי מושג לגבי רמת ההצלחה וההכרה שלה בעולם. פשוט יש ביניכם חוסר הבנה במושגים וניסיתי לעזור.
(הילה, מקווה שבכלל הבנתי אותך ולא חירטטתי לחלוטין
)

shirlapes

New member
זהו, דווקא בפינלנד לא כ"כ ../images/Emo3.gif

בגרמניה היא כן יחסית גדולה, וגם בדרום אמריקה... בכל מקרה -
על ההודעה שלך.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifאני חושבת שהילה פשוט התכוונה למשהו אחר

במילה "גדולה". לא עד כמה היא אמנית גדולה, אלא מבחינת מכירות, פרסום, היצע וביקוש וכל בדרעק הזה. במובן של זמרת ואמנית- אני איתך
|סיגדה|

כמובן שהכל יחסי בחיים

אי אפשר להשוות את הקהל של המטאל לקהל של הפופ... אבל באופן יחסי, טאריה כן גדולה. אם למטאל ולפופ היה אותו קהל, אפשר היה להגיד גם שהיא גדולה לא באופן יחסי...

shirlapes

New member
זה לא משנה

עדין יש אמנים מסויימים במטאל עם קהל ממש גדול. וגם במה שמתיימר להיות מטאל [אוונסנס
]. אז נכון, זה לא בגודל של קיילי, אבל על הנייר כן יכול להיות לה קהל מאד גדול - וזה עדין יחשב ל"גדולה"

shirlapes

New member
לא המצאתי ולא דבר

אם נסתכל על כלל העולם - לא, הקהל שלה לא כ"כ גדול, היא לא הכי ידועה וכו'. עפ"י מה מתבססת? מכירות, הופעות... אבל זה לא אומר שהיא פלופ. לזה לא רמזתי.
אם נסתכל ספציפית על כל מדינה אז באמת נגלה שהיא יחסית גדולה בגרמניה ועוד כמה מדינות...אבל, שוב, זה בכללי לא הופך אותה לגדולה.

למעלה