קליפ חדש לuntil my last breath!

TheImpactBoy

New member
ואגב,

אם כבר, אז אל תפספס את שירי הבונוס במהדורה השניה, ובמיוחד את NAIAD האפי.

Gilado 69

New member
לצערי יש לי את המהדורה הראשונה :)

אני די בטוח שאני הראשון או בין הראשונים בארץ שקנו את הדיסק, כי הזמנתי וזה. בצעדים קטנים ובטוחים אני כל פעם שומע ממנו קצת. היום פעם ראשונה שישבתי לשמוע אותו (לפחות את ההתחלה שלו- 5 שירים ראשונים, הוא נורא אינטנסיבי ולוקח זמן לעקל אותו) מסקנות מהחצי שמיעה הראשונית ANTEROOM OF DEATH עד עכשיו הוא המאסטרפיס של האלבום מבחינתי (נו 5 שירים ראשונים וזה) הקטע מעבר של queen king or joker שמזכיר לי את הקטע מעבר בbohamien raphsody היצירה הכי טובה באופן בלתי מעורער מבחינתי של QUEEN רק בגירסא האפלה והמטאלית יותר, אני לא מפסיק לשמוע את השיר שוב ושוב ושוב, הוא מדהים..!!! לגבי השירים האחרים הם עוד לא עוכלו אצלי (אימורטל, לאסט בראת', אינ פור קיל, ואנדרנית') מרושם ראשוני של כמה שמיעות הם מעולים ומדהימים, אבל במשך השעות שחזרתי על החצי אלבום עד עכשיו נורא קשה לי להתעלם מהשיר הראשון אנטרום אוף דת', וכאילו יש הרגשה תמידית של נוו.. מה יתעלה על זה.??? בקשר לאלבום עצמו, באמת שהוא די חובה אצל כל אוהב טאריה \ נייטויש, הוא יפיפה גם מבפנים וגם מבחוץ, באמת שהוא יושב אצלי במקום מרכזי בחדר ובגלל הצבע השחור והעטיפה הדרמטית הוא בולע את כולם, ובולט מאוד ביופי והעיצוב המדויק, כנ"ל לגבי החוברת (יש לי פטיש לחוברות ועיצוב חיצוני של אלבומים) הדרמטית והמאוד יפה. שווה קניה מאוד מאוד מאוד מאוד! D:

TheImpactBoy

New member
../images/Emo45.gif

אני אגיד לך מה הTOP 5 שלי, אולי זה יעזור לך. 1. Anteroom Of Death כמו שכתבת- מסטרפיס. 2. Naiad שיר אפי מדהים. 3. In For A Kill פשוט שיר גדול. במיוחד הדקה האחרונה. 4. I Feel Immortal. קנה אותי משמיעה ראשונה. 5. Dark Star. התוספת של פיל לגמרי משדרגת. ועוד שיר שממש בלט לי- Still Of The Night. קאבר שאוכל את המקור. מצטער, אבל נכון. פשוט לא נמאס לי.

Gilado 69

New member
../images/Emo252.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo252.gif

Anteroom ללא ספק מאסטרפיס, אהבתי מאוד גם את underneath שמשום מהמזכיר לי בהרבה מובנים את Beautifull של כריסטינה אגילרה, כן כן. רק שאנדרנית' הרבה הרבה הרבה יותר יפה!
(אחריו כבר לא שמעתי) מה אלו NAYAD ו SOTN?

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifתפוזונע מחק לי את התוכן../images/Emo122.gif

הסיבה היא שטאריה לא יכולה לשיר I am beautiful - no matter what they say כי מי זה שיגיד אחרת?

TheImpactBoy

New member
מה שמפליא אותי,

עד כמה שהיא יפה על המסך, במציאות היא פי 7 יותר. (שלא נדבר על סקסית)

זה בגלל האיפור לדעתי

באופן כללי עם איפור-הופעות היא נראית יותר מבוגרת והרבה פחות עדינה. עם איפור נורמלי היא נראית יותר טוב. :) אבל כן, במציאות היא יפה יותר בכל מקרה

shirlapes

New member
../images/Emo45.gif

למרות שהעור שלה אחיד, שמים לה כל כך הרבה אבקות [פודרה, מייק-אפ, סומק] ואז מבליטים לה את עצמות הלחיים בצורה דרמטית למרות שגם ככה הן גבוהות כמו האוורסט. וגם השחור סביב העיניים נראה לי בדר"כ מאסיבי מידיי.

TheImpactBoy

New member
לקחת לי את הבריאות עם התמונות מרוסיה ../images/Emo99.gif.

סתם, כדרך אגב שכזה.

למעלה