קליפ חדש לuntil my last breath!

איך לא מפריעים לכם בAOD

הקטעים שנשמעים כאילו הם ב-fast forward? זה כ"כ משונה ודי הורס :X (אני מסכימה, חוץ מהקטעים האלה, שזה שיר אדיר ברמות אחרות) מה עם ריברס אוף לאסט? :0 גם הוא מדהים!

ממש לא מפריע, זה חלק מהקסם

והכי כיף זה לנסות לשיר את זה ביחד איתה ושזה לא יישמע ג'יבריש

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifנהרות של תשוקה../images/Emo99.gif

לגבי "חדר המבואה של המוות" (
) - אני כן אוהבת את השיר הזה, למרות הקטע המשונה שהזכרת, שבשמיעה ראשונה נשמע לי בעיקר נורא מצחיק, בפרט שבבית הראשון המבטא של טאריה בולט מהרגיל ופשוט נקרעתי. הוא לא בטופ 5 שלי- אבל הוא בהחלט שיר טוב. אין שיר באלבום שאני לא אוהבת, חוץ מהקאבר ההוא בסוף שסתם נשמע לא קשור, ומרגישים שהוא לא שיר טאריה רגיל. UMLB עדיין האהוב עליי

הו :0

הקונספט נחמד P: בתור קליפ פירסומי לחלוטין (סטייל הקליפ ההזוי של אייס קווין, של ווית'ין טמפטיישן) - לפחות עשו את זה מעניין
היא נראתה מדהימה ואהבתי את קטעי הארכיון. :) הפריעו לי החיתוכים המוגזמים בקטעים של טאריה "שרה" (האלה שצולמו בשביל הקליפ, לא הארכיון), והיו קטעים שנראו די חובבניים.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifהמילים לא קשורות ב../images/Emo93.gif

מה, הם עפים עלינו או משהו?

בתירח

New member
אני לא מבינה אתכם O:

לא הספקתי לקרוא את הכול, אבל מהגישה שעולה פה.. אני באמת לא מבינה למה אתם רואים את זה ככזה איום ונורא.. בעיני הקונספט גאוני, וביצוע מצוין. זה נראה הרבה יותר טוב מקליפים של להקות פאוור אירופאיות ממוצעות (ולא רק) באמת שזה אחד הקליפים היותר טובים שראיתי כבר המון זמן, אם זה מבחינת ביצוע, עריכה או קונספט. העובדה שהמוזיקה מדהימה היא לא נתונה לוויכוח בכלל לדעתי. המראה שלה, מישהו כבר אמר את זה, מדהים ממש! במיוחד כשהיא עם השמלה השחורה, מיוחד ומרענן ונראה הרבה יותר טוב.. האיפור פחות מוגזם ופחות מקבע את הפנים שלה ובאמת עושה לה טוב הקיצר, באמת אחד הקליפים הטובים. מממממממממממממממממממש אהבתי!

shirlapes

New member
ללהקת הפאוור הממוצעת יש תקציב ממש נמוך

...להכנת קליפ
אני חושבת שטאריה יותר מבוססת מזה וגם יש לה חברה דיי גדולה מאחוריה [יוניברסל פינלנד]. זו אחת הסיבות לחיצי הביקורת.

בתירח

New member
אני מאמינה שזה לא משנה

אבל זו רק דעתי. בעיני גם עם תוכנת עריכה ביתית ומצלמת וידאו פשוטה, קצת כישרון, והרבה יצירתיות אפשר לעשות דברים מדהימים. להרבה מלהקות הפאוור הממוצעות אין תקציב אבל יש רעיון נהדר. הביצוע שלו הוא מה שמזעזע. בעיני, הרעיון של הקליפ הזה היה נהדר והביצוע הפך אותו למצוין. בעיני גם כל הקליפים עתירי התקציב של זמרות הפופ וזמרי ההיפהופ למיניהם שמככבים בMTV (כולל מטאליקה אגב) הם מזעזעים, והתקציב שלהם הרבה יותר גדול לדעתי. אבל אין רעיון, אין יצרתיות, אין משמעות, אין ביצוע, אין כלום חוץ מחבורה של בחורות שרוקדות בבגדים מינימלים. אבל שוב, זוהי רק דעתי, ולדעתי הקליפ הזה מצוין בלי שום קשר לתקציב שהושקע בו. הציפייה שלי לא הייתה יותר גבוה ובעיני היא שיחקה אותה.

shirlapes

New member
אפשרי, הבעיה היא שזה בדר"כ לא קורה ../images/Emo3.gif

[לגביי המצלמה הביתית. נדיר לראות כאלה מקרים] תראי, אין וויכוח שגם חלק גדול מהקליפים המכובדים והמקצועיים יותר הם לא יצירת מופת. זה לא אומר שאני לא אבקר אותם
פשוט הביצוע עצמו יקבל ציון טוב יותר. למשל, הקליפ "טלפון" של ביונסה וגאגא - זה שכולם מהללים - טכנית הוא מעולה, אבל אני חושבת שרעיונית הוא לא משהו. ההתחלה שלו בכלל לא לרוחי. ונחזור רגע לטאריה - שוב, העריכה כאן בעייתית. גם יש בעיה בצילום, לא ברור לי אם זה נובע מציוד לא מקצועי או שאולי זו בכלל התאורה (שאגב, זה אולי נשמע מטופש, אבל תאורה יכולה לשנות כל כך הרבה). והרעיון...אני חושבת שזה, הממ, שחצני? הכבוד לקריירה של טאריה במקומו, אבל נמשיך להעריך אותה גם מבלי ש"תשוויץ" בהישיגים שלה [וזה לא כמו קליפים של הופעות, ששם רואים עבודה נטו ולא כל מיני מינגלינג
]. לא שאני משווה, אבל אתן לדוג' את הקליפים של כמה ראפרים: "אומג!!! תראו כמה כסף ובחורות יש לי!!! כמה שאני באד-אס!!!". אחי, שב ותעשה מוסיקה, האימאג' שלך לא רלוונטי.

LadySilkworm

New member
הקטע עם הקליפ לדעתי

הוא שטאריה עדיין יחסית בתחילת קריירת הסולו שלה..זה בסה"כ אלבום הסולו השני שהיא מוציאה, והנסיון שלה במוזיקה כבודו במקומו, אבל לא הייתי אומרת שהוא כל כך ארוך עד כדי כך שהיא יכולה להרשות לעצמה לעשות קליפ שהיא סוג של צוחקת על עצמה [לא באופן מעליב, באופן קורץ יותר, ככה אני תפסתי את זה] ומודיעה על מותה ומסכמת את הקריירה שלה. בגלל זה הקליפ לא כל כך משכנע ונראה אפילו די סתמי, למרות שהרעיון הוא באמת מקורי.. הייתי מציעה לה לעשות קליפ כזה עוד 5-10 שנים נניח, אחרי שהיא כבר הוציאה יותר מאלבום סולו אחד והופיעה יותר בסיבובי הופעות עם השירים שלה, ככה קליפ כזה היה מקבל יותר משמעות ולא היה סתם קליפ חולף [וזה מה שהקליפ הזה יהיה, בעיני]. אני לא מזלזלת בניסיון הלא מועט שלה עם נייטוויש חלילה, פשוט נראה בקליפ עצמו שהיא יותר מתמקדת בעצמה ובקריירה שלה מאשר במה שהיה לפני [ואפילו לא הזכירו את השם נייטוויש, אלא שהיא היה בלהקת הבי מטאל]. בקיצור- מוקדם מדי בשביל קליפ כזה. הקליפ היה נראה אחרת לגמרי אם היא כן הייתה כוללת את נייטוויש, אבל זה מובן לי למה היא לא ששה לעשות זאת. זהו. חוצמזה היא נראית ממש טוב :)

למעלה