קיטורים

DIE kvar

New member
אחותי

כל עוד את יכולה ללכת הכל בסדר רופאים והורים נוטים לגרום לבעיות כאלה להראות סופניות, אבל בתכלס זה לא כ"כ נורא כמו שזה נשמע את חיית ככה עד עכשיו, ואת תמשיכי לחיות ככה גם הלאה. אולי קצת יותר יכאב לך או יציק לך אבל שוב, את עדיין יכולה ללכת. לא צריך יותר מזה.

mkarin

New member
לא בדיוק.

הרופאה לא הפכה את זה לסופני, ממש לא. אמא סוגשל מזלזלת בזה, וזה רק כי אין לה שום דבר כזה. ומה שיש לה בברכיים התחיל רק לפני כמה שנים, לא בגיל 16. כן, אני יכולה ללכת, אבל יש לך מושג כמה זה מתסכל? =\

Bitch47Percents

New member
join the club

לא בטוחה שגם אצלי מגדירים את זה ככה, אבל גם אצלי ניתוח זה בערך הפתרון היחיד תבקשי מהאורטופד תומך סיליקון לעצם, זה כלכך מקל על הכאבים.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif;;

עם כאלה חברות, מי צריך אויבים עאלק חברה הכי טובה שלי 8 שנים היינו כמו בןאדם 1, אפחד לא הצליח להפריד בינינו פתאום באה ילדה אחת ומשנה הכל והיא עוד אומרת שאני השתניתי, -אני-. לא עשיתי כלום. אחרי כל המכתבים האל, וכל השיחות האלה שיצאתי כמו סמרטוט שלה אני מבינה כמה היא זאת שיצאה הטיפשה פה. אם היא מפרקת ככה את השנים של החברות שלנו, היא לא שווה את זה. סליחה שכתבתי פה משהו שאתן לא מבינות בכלל, אני חייבת להוציא את זה

../images/Emo203.gif את בכלל לא יודעת כמה אני מבינה אותך!!!

רייל

New member
יש לי מחר מבחן בהיסטוריה

על כל השואה, המלחמה הקרה ומלחמת העולם השנייה ועדיין לא התחלתי להתכונן.

רייל

New member
יש לי, סיכומים זה לא בעיה.

עכשיו רק צריך לקרוא אותם. אבל תודה בכל מקרה, ושיהיה לך גם בהצלחה.:)

EVE Lights

New member
דברים שקורים רק לאורנית -

מסתכלת ב"רשימות שלי" במקושרים (מי הסתכל לך בפרופיל) קולטת מישהו מוכר תוהה מאיפה הוא מוכר לי ואז אני קולטת שזה מישהו שהיה לי פעם סטוץ ממש ממש מממממממממממששששש גרוע איתו ואלוהים יודע למה או איך הוא נדחף לי לפרופיל!!! חחח פאק. זה יותר עצוב ממצחיק באמא שלי. וחוצמזה -- היומיים הקרובים מעיקים ואני בקושי אדבר איתו.

MaddyD

New member
1600 בוויזה

איך זה קרה חייתי החודש על מזומן וחובות להורים לעזעזל איפלו שהמשכורת עולה על זה זה מחרפן אותי

Moreiro

New member
למה אני מפגרת, למה

מחר מגן על הבוקר ועדיין לא התחלתי ללמוד ב10 וחצי סיימתי עבודה במת' ואמרתי שאני אנוח עד 11 ואז אתחיל ללמוד אבל לא אני אשב פה ואשחק שולה המוקשים במשך שעה כמו מטומטמת בבקשה בבקשה שמישהי תגיב פה ותצעק עליי לקום מפה וללכת לחדר ללמוד. או לפחות לישון כי גם ככה אני לא עושה שומדבר מועיל.

©big smile©

New member
אני די שונאת את עצמי

שהמצב עם מור הגיע למצב של היום. היא לא רוצה לקרא לי חברה שלה, והיא רוצה להשאיר את החברות שלנו לא מעבר לביתספר. זה מעליב ופוגע, אבל אני יודעת שאשמה גדולה מוטלת עלי כאן. יש לי כ"כ הרבה להגיד לה והלוואי ויכולתי לשנות. אבל כל מה שאני אגיד או אנסה לשנות, כבר לא חשוב. אני חושבת שהיא עשתה את ההחלטות שלה. ורע לי בגלל זה, ממש. אני לא נשארת לבד, ויש לי עוד הרבה חברות טובות אחרות, ואת האמת? הרבה יותר טובות ממנה. כאלה שלא עושות פרצופים על כל דבר, וכאלה שמפרגנות ושהרצון לחברות בינינו הוא באופן הדדי. אבל מור... לא יודעת, זה לא שאני לא אחיה בלעדיה, אבל קשה לי מאד. במיוחד שזה בנסיבות שאני לא מוכנה להשלים איתן. כנראה שכן יהיה לי מחר על מה לדבר עם הפסיכולוגית, ובכלל אני מתכוונת לקטר הרבה. מזל ששבועיים אח"כ אני לא רואה אותה. [ומה עם זה לעזאזל?!] החלטתי שאני לא הולכת מחר לביתספר, אין לי כח לשבת עם המורה לפסיכולוגיה על העבודת גמר. מיותר מיותר מיותר. אני ישנה אצל גיל, ולא קמה עד הצהריים. זין שיש לי ללמוד.

coolit

New member
היא אמרה לך שהיא רוצה להשאיר את החברות

שלכן מחוץ לביצפר או שזה מה שהבנת? בפעמים שאנשים אמרו לי או הביעו בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שהם לא רוצים להיות חברים שלי יותר- פשוט הפסיק להיות אכפת לי מהם.. חלק מהם חזרו אליי אחר כך וחלק לא מזיזים לי עד היום..

moruush

New member
גם לי ../images/Emo7.gif

ועוד מאט הקיץ קרב. איך לעזאזל מורידים ירכיים ומצרים אותם ל4 ס"מ?

amit641

New member
אני כזאת מטומטמת! ../images/Emo129.gif

היום דיברתי עם חברה שלי בהפסקה על משהו די פרטי ואז בשיעור שלחתי לה אסאמאס על משהו שקשור לזה. עכשיו יש שם רק את השם שלה בלי שם משפחה ויש לי מלא מספרים ולא הייתי בטוחה שזאת היא כי אני לא זוכרת את המספר שלה. התעצלתי לבדוק בפלאפון של חברה שלי את המספר כדי לבדוק במדויק אם זאת היא אז ישר שלחתי את ההודעה ואני כזה "מה הבעיה שלך? דיברנו בהפסקה" והיא שולחת לי "איזה הפסקה על מה את מדברת" בסוף קלטתי שזאת ילדה מהשבט שלי בשכבה אבל היא בכלל מבי"ס אחר וזה הכי פאדיחות בארץ כי זה פרטי. והיא הכי סבבה בארץ והיא רשמה לי "חח לא חשוב זה בסדר" אבל אני הכי מתפאדחת בארץ. ואני לא רוצה להרגיש ככה =/

למעלה