קיטורים

דיברתי..

אנחנו שלוש חברות שיוצאות בדר"כ ביחד אחת עוד מעט מוציאה רישיון לאחת פסלו רישיון ורק בסוף החודש חוזר ועד אז, זה או אני או מונית ולא תמיד יוצאים למקום שמונית היא טווח זול במיוחד.. אז מבאס קיצר. P:

In Dreams

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo29.gif

מה קרה?

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo32.gifיו-יו../images/Emo108.gif

איך יכול להיות שלשנייה אני רוצה ואז לא רוצה? הוא בא אליי עוד שעה וחצי יש בית ריק אז קבענו ותכלס מה אכפת לי, אתמול היה כיף אז בטח יהיה כיף גם היום אבל אני לא מרגישה שהוא רציני לגביי, מצד שני אני בטח שלא רצינית לגביו [או בכלל] אז מה אכפת לי? אני מתלבטת אם לשבת איתו לשיחה היום, או פשוט לזרום עם המצב. נראה לי שנשב לדבר, אין לי כוח לשטויות עכשיו. למה אני אף פעם לא מספיק טובה?

nettus

New member
כואב לי

שום דבר לא עוזר והמצב לא משתפר שונאת את הרגליים שלי

Adi ע ד י

New member
אני מרגישה כ"כ רע../images/Emo48.gif

אני מרגישה כ"כ רע וכ"כ חסרת בטחון וכ"כ ביישנית ונמאס לי להיות כזאת אני לא יכולה יותר! בא לי לפעמים פשוט לשכוח מכולם ולעשות מה שבא לי אבל אני משתפנת כל פעם מחדש.
וגם רבתי עם החברה הכי טובה שלי וגיליתי [למרות שידעתי את זה אבל עכשיו קיבלתי את זה לפרצוף ממש :\] שאני לא מקובלת. ונראה לי שאני יצא מהמצטיינים הרי גם ככה אין מה לעשות שם בלי מירב :\ [החברה הכי טובה שלי שרבתי איתה] פשוט נמאס מהכל לפעמים חיבוק?

../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif

את לא צריכה לשים לב ל"מקובלים"/"לא מקובלים". זה סתם שטויות,דבר טיפשי. מתישהו הדבר הזה גם יעלם,זה לא כל הזמן. בגיל מסוים כל אחד דואג לעצמו ולא אכפת לא אם הוא "מקובל" או לא. הו,ואת תשלימי עם מירב,אחרת אתן לא החברות הכי טובות. נכון?

Adi ע ד י

New member
תודה לכן.../images/Emo48.gif

זה בדיוק העניין- אני חשבתי שאני החברה הכי טובה שלה ואז היה צריך לכתוב משהו בבצפר והיא כתבה: "אורטל ותום החברות הכי טובות שלי" והיא לא כתבה אותי ובגלל זה רבנו. אז אנחנו לא נשלים. הכל כזה חרא לפעמים!

האמת,לדעתי- ../images/Emo219.gif

זה נורא טיפשי. [האמת שאני לא יודעת איך להסביר את זה כ"כ. טיפשי זה נראה לי הכי מתאים] אז היא לא כתבה "עדי החברה הכי טובה שלי". אז מה? היא הפסידה חברה טובה. לא שווה לך לריב איתה על דברים קטנים כאלה
.

Adi ע ד י

New member
אוי את כ"כ צודקת../images/Emo7.gif../images/Emo48.gif

אבל אין לי אומץ להשלים איתה עכשיו ואני יודעת שזה דבילילי נורא אבל כבר מיליון פעם אני כבר יזמתי את המריבה [כאילו אני אמרתי לה "אל תדברי איתי" או דברים כאלה] ואז השלמתי איתה אני [היא כזאת אגואיסטית! תמיד אני משלימה איתה היא לא יכולה ליזום!] ובגלל זה אני לא יודעת איך להגיד לה עכשיו

אז אל תשלימי איתה פשוט. ../images/Emo219.gif

היא תתחנן אלייך שתשלימי איתה. גם לי זה קרה מלא פעמים [מפעם לפעם אני יוזמת מריבות כדי לריב עם האנשים שאני שונאת,ואז מחכה שהם יתחננו אליי שאני אסלח להם,זה מהנה *-*]. את לא צריכה להיות שפוטה שלה או משהו,שכל פעם תבקש סליחה! שתלמד גם היא לבקש סליחה,אז מה אם היא לא יזמה את המריבה הזו? שפעם אחת תגיד סליחה.

RainbowL

New member
אני כל כך שונאת אותםם!

כל הבנים של השכבה מהיסודי הפכו לכאלה ג'יפות. ואיח נמאס לי כבר להסתכל עליהם ולהרגיש כאילו אני אמא שלהם או משהו מרוב שהם כאלה לא בוגרים1!! וכן אולי ככה זה בנים אבל זה כבר נמאס עליי, ועל כל הבנות בעצם. שיעשו עם עצמם משהו.

איףףףףף

נחתכתי בגילוח בכל מקום אפשרי ברגל, עכשיו אני מסתובבת עם פלסטרים על כל הרגליים, ואני מרגישה כמו ילדה מיוסרת בכיתה ח'.

אלוהים יודע למה

אבל ביום רביעי פשוט התחלתי לחשוב עליו וברב טמטומי לא יכולתי להפסיק, זה לא עזב אותי. כל כמה דקות יש לי איזה פלאשבק מאיזה יום שהיינו ביחד, או מארבעת הימים ההם שלנו ביחד, שבוע אחרי שהחלטנו סוף סוף להיות ביחד, ועולה לי חיוך כל כך ענקי על הפנים... ואז אני נזכרת שהכל היה שקרים ולא יודעת איפה לקבור את עצמי. נזכרת שכל מערכת היחסים הזו הייתה רעה, שקרית, מבוססת על כלום שום דבר שיגרום לי להחזיק בה. הלוואי שהייתי יכולה למחוק את כל הזכרונות ממנו הלוואי ולא הייתי שואלת אותו את השאלה הזו הלוואי וכל השנתיים האלה היו נחסכות ממני מצחיק שעם כל זה שאני נרתעת ממנו ברמות והוא כל כך לא הטיפוס שלי והוא דוחה אותי ומגעיל אותי, אני נמשכת אליו בטירוף ועם כמה שאני כועסת עליו וכל כך שונאת אותו, כל כך אכפת לי ממנו ואני לא יכולה להפסיק וכל כך הרבה שירים מזכירים לי אותו ואני לא מצליחה לשכוח ובעצמאות, כשראינו את הזיקוקים, הדבר היחיד שחשבתי עליו היה הוא על הפגישה הראשונה שלנו כשעמדנו על הגג, הוא מחבק אותי מאחור, ואנחנו צופים בזיקוקים חשבתי שהצבא יעזור והוא באמת עוזר אבל לפעמים כל כך הייתי רוצה לראות את השם שלו על הצג של הפלאפון או שישלח לי הודעה או שיגיד משהו ואני יודעת שעדיף שלא כי ב-18.4, כשהוא שלח לי הודעה של גיוס נעים, אמרתי לו שיילך להזדיין ושלא ידבר איתי, כי הוא דוחה אותי איכס איפה המח שלי איפה כמה פעמים אני צריכה להבין שהכל היה שקרים כדי לשכוח בכלל מהאהבה שלי אליו למה אני לא מצליחה לשכוח

N o o s h y

New member
מותק, זה בכלל לא כלום,

זה הרגש שלך, הדבר הכי טהור שיש. אני מקווה שיהיה לך טוב ושתצליחי לשכוח.

למעלה