קיטורים

כמה פעמים אני צריכה להגיד לך

שלשכוח את לא תשכחי. אלא אם כן את סער פדידה ואיבדת את הזכרון, את לא תשכחי את תזכרי לנצח. את כל אותם רגעים שהוא הביט לך בעיניים [ולא בלבן] את כל אותן פעמים שהוא נישק אותי והרגשת שיש שם בתוך הלב הקשה הזה כל אותן שיחות שדיברתם 80 שנה כל שיחה והזדקנתם רק מלדבר, ותמיד היה לאן להמשיך.. את לא תשכחי ליאור. לעולם לא תשכחי. את צריכה לקחת את הזכרונות האלה לכיוון אחר, לצמוח מהזכרונות האלה ולתת להם לעזור לך להתגבר. להגיד לעצמך שעם כל כמה שהיה לך כיף איתו ואת אוהבת אותו, יש מישהו שם בחוץ שמחכה לך שתאהבי אותו עוד יותר.. ליאור, את יודעת שאת חזקה, גם אם נראה לך לרגע שלא וגם יש לך אותי לשאוב ממני כח, ויש לי מספיק ואת יודעת שכבר נפלת מאכזבות של אנשים אבל את תמיד יודעת לקום על הרגליים אפילו שהאכזבה הזאת גדולה בכמה מידות ממה שהיה אי פעם, כי הפעם זו אהבה אבל הבנאדם הזה לא שווה את התסכול שלך ואת תראי, אני מבטיחה לך, ש[אם תרצי אז יחד איתי]את תקומי על הרגליים ובלעדיו, תאחי את פצעייך.. אני מבטיחה.

N o o s h y

New member
אני כלכך שונאת אותה.

היא הלכה וחזרה מהשבט איזה שלוש פעמים (ואני לא מגזימה) וקראה לי, ישבה לידי, קפצה עליי כשהייתי במכונית של יסמין, ואחרכך קיווצ'צ'ה לי את הפרצוף כאילו בבקשת סליחה. איכס. אני פשוט שונאת אותה, השנאה הזו בוערת בי בעצמה כזו אדירה... אני לא יכולה לראות את הפרצוף המכוער שלה ואת הגוף השמן שלה (היא שמנה ממש) והסמרטוטים האלה שהיא שמה על עצמה וקוראת להם בגדים. איכ. ושלא תיגע בי יותר בחיים. ושלא תתקרב אליי בכלל. בתזונה מזדיינת.

GoOni

New member
אני גוש.

סתם רבצתי כל היום ולא יכולתי לעשות כלום. אין לי מוטיבציה לכלום. אין לי כוח. ושוב רבתי איתו, וכבר נמאס לי, והוא אף פעם לא יבין. והוא כל כך הוא. ונמאס לי כבר להתאכזב, אני עושה את זה כל הזמן. ואין לי מושג למה כל-כך הרבה אנשים פשוט רעים אלי בזמן האחרון. ואני שונאת להרגיש לא קשורה, ואני הולכת להרגיש ככה עכשיו, מבחירה. ואני בחיים לא אשיג את המטרה המטופשת הזאת, אני רק אמשיך לנסות ויכאב לי יותר.

EVE Lights

New member
איזה אימיול מכוער

הוריד לי סרט פורנו של הומואים במקום את הסרט "הבועה"!!!

yellow cheese

New member
זה פחות או יותר אותו הדבר. ../images/Emo3.gif

יש כ"כ הרבה קטעים בבועה שגרמו לי להקיא...

EVE Lights

New member
אה נו אבל אני רוצה לראות אותו כבר

ובניתי עליו בשביל אחרי שאני אתעורר ועכשיו אין לי מה לראווווווות

Small talk

New member
../images/Emo6.gif קרה לי כל כך הרבה פעמיים...

למרות שכמו ששירלי אמרה, זה פחות או יותר אותו דבר...

Small talk

New member
אוךךךךך בא לי לרצוח אותה.

סתם היא העירה אותי,המפגרת הקטנה.

amit641

New member
אני מרגישה אפס. ../images/Emo129.gif

כאילו החיים שלי לא יכולים להיות יותר גרועים. אני מרגישה שלמרות שיש לי הרבה חברות אין לי חברות בכלל. וגם ידידים אין לי. אוף ואני מרגישה שאני מקנאה בכל מי שמסביבי. שלהם הולך טוב ורק אני נתקעת במקום. שכולם ימשיכו ואני אשאר אפס כמו שאני. ואני יודעת שזה לא רע כמו שאני יוצרת את זה ואצל כל החברות שלי זה אותו דבר ואני לא שונה מהם אבל זה פשוט לא עוזב אותי המחשבות המעיקות האלה. למה הם כן יכולים להצליח ואני לא?

Immortality

New member
הצילווווווו ]:

ביום ראשון בגרות בקולנוע, ביום חמישי מתכונת במתמטיקה וביום ראשון שאחרי מתכונת בהיסטוריה. אין לי איך לחלק את הזמן, אני לא יודעת למה ללמוד קודם ואיך למען השם לעבור את כל זה. אני בחיים לא אספיק ואני שונאת להיות בלחץ אטומי ואני פשוט נרדמת על כל הספרים ]: איך עוברים את זה לעזאזל!!?!!?

אני יודעת

שזה נשמע כמו צרות של עשירים - אבל 4. בו זמנית. היו חודשיים של שקט, של מדבר, של כלום. ופתאום לא יודעת מאיפה הם הגיעו בצרורות האלה..
אני לא יודעת איך להתמודד עם זה, חח, אני בנאדם של בחור אחד. לא רגילה לכל המשחקים ולסינון המוזר הזה. זה מגיע למצב שאני צריכה לסנן אנשים ע"פ רושם ראשוני ותו לא, כדי לא לצאת עם ארבעתם. ואני ממש לא אוהבת את זה.. סיננתי כבר 2, שלפחות יהיה לי שקט קצת בראש.. בכל מקרה לא נראה לי שהם הטעם שלי והעניין הוא שרובם זה לא אנשים שסתם הכרתי באיזה מסיבה, זה אנשים שאני מכירה דרך חברים משותפים ומה זה לא בא לי שאח"כ זה יתפוצץ לי בפרצוף.. /: אעעע שונאת להחליט. (ומסתבר שהיום יש לי "דייט".)

mkarin

New member
הרופאה שלי מרחמת עלי.

היא לא נתקלה בזה אצל נערה כל כך צעירה. ואין ש-ו-ם דבר לעשות. [בעצם, יש. ניתוח. כלומר, אין מה לעשות, כי בגיל 17 ניתוח זו ממש לא אופציה, הרי אני צריכה להשאיר אפשרויות לגיל 40]. רק עוד אורטופד ועוד צילום ועוד אורטופד ועוד קרינה. אז פשוט התחלתי לבכות, כי לא היה לי שום דבר אחר לעשות.

mkarin

New member
העצם שלי גדלה הפוך בכף רגל.

זה גנטי. רק שלא אצל אבא ולא אצל סבתא זה התחיל בגיל 16. וזה בנוסף לברכיים הדפוקות שלי.

למעלה