קיטורים...

naama1989

New member
../images/Emo27.gif [תקראו../images/Emo10.gif]

כמה מתגובות אחיינים שלי [בני שש] על מות אורה..
______________________________ "אבא, אורה כבר הפסיקה להיות מתה?" "אורה הייתה חולה מאוד במחלת הסרטנים, היא שכבה במיטה בבית חולים ואז היא עצמה עיינים, והנשמה שלה עלתה לגן עדן להיות עם כל הצדיקים" "איזה מגניב! אורה עכשיו נמצאת עם יואב החייל!" "אורה נמצאת עם כל הצדיקים בגן עדן, כי היא מתה" אחיין אחר בתגובה: "היא לא מתה היא נפטרה!!!!!!!" "היא יכולה ליפול מהשמיים?" "אם היא נמצאת בגן עדן עם כל הצדיקים, למה הם לא יכולים לרפאות אותה?" _______________________________ כמה תמימות..וחוכמה..

EVE Lights

New member
פררר.

אתמול הוא ענה לי אבל אמר שהוא בעבודה (נובטח) ויחזור אליי. ואני לא מבינה למה אני מתאמצת בכלל. ולמה כזה אכפת לי שיש לו יומולדת מתישהו בשבוע הקרוב? אני בכלל לא זוכרת תתאריך. למי אכפת. כאילו שהוא יזכור או שיהיה לו אכפת אם אני אתקשר בכלל. אוף.

הרגע חזרתי מהראל.

היה סביר. התחיל בזה שאני ונועה איחרנו. ואז פשוט ישבנו ועישנו מול אוריה, ולא היה לי הכי נעים:\ ואז הלכנו ושתינו, ולא הרגשתי טוב וכשהלכתי לישון שמו מוזיקה, הבניזונות והתעוררתי ב20 לחמש ולא נרדמתי איזה חצי שעה-שעה, והכושי העיר אותי בשבע ויצאנו לפותטובוס ושמתי את השארית וודקה איפשהו במועדון, שלא יגעו בה. איפ עכשיו עבודה.

דוגרי, מועדון של הקיבוץ שלי.. D:

צ'ופי אתמול עושה "זאת בטח הפעם הראשונה שמשתכרים בהראל" עדי: "זה שאת לא היית, לא אומר שזו הפעם הראשונה."

mmmbam

New member
חחחחחח וואי, זה כזה מאי D:

וואי,אפילו אני יודעת שהם משתכרים

Oo The Gush Oo

New member
קמתי בגלל כאבי ראש בלתי נסבלים

אחלה סיבה להתעורר בגללה זה פשוט לא נתן לי לישון

למעלה