קיטורים...

איכס

זה קרה לי פעמיים אני חושבת וזה פשוט סיוט...כשזה קרה לי התחלתי לבכות ממש מרוב שכאב לי. תקשיבי,אם עדיין כואב לך -לכי לעשות מקלחת הכי קרה שאת יכולה...באמת שזה עוזר הרגישי טוב

Oo The Gush Oo

New member
כן, עשיתי ולא עזר, אופטלגין לא עזר

רק אחרי עוד אופטלגין זה נירגע גם אני ממש בכיתי תודה! וגם לשירני

mkarin

New member
אני לא מרגישה מי יודע מה.

כל כך עייפה, לא הצלחתי לישון בלילה ומחר בגרות בלשון. איכסה ):

©big smile©

New member
בהצלחה! ../images/Emo13.gif

תלמדי עם הפסקות, ותנוחי קצת... אבל תלמדי כל מה שאת צריכה. תרגישי טוב

Lithium Sunset

New member
תנסי לישון צהריים.

ואם זה לא יצליח,אז פשוט באמת כמו שאמרו תשתי הרבה נס קפה ותנסי ללמוד קצת. בהצלחה!

K a y a 1989

New member
../images/Emo24.gif

תנסי לנוח..או שתכלי לישון נורא מוקדם ואז תשני עד מחר כבר ותקומי עם אנרגיות חיוביות :) ובהצלחה מחר,אני כ"כ הולכת להכשל ,איכס לשון.

כןכן, אני מבינה,../images/Emo121.gif

אבל אני מבטיחה לך שכל אנגינה שבעולם תהיה שווה את זה :] ולא הספקתי להגיב לך אתמול [נראהלי] אז גמני ממש גאה בך, המוןהמון בהצלחה

PennyLaneM

New member
אני עייפה

בקושי ישנתי בלילה יש לי תיכף חזרות לטקס סיום אני כולה רוקדת בריקוד אחד של 3 דק',למה אני צריכה לבוא לכל הראן? מיותר אני אומרת לכן

FELIX inc

New member
צו ראשון../images/Emo105.gif

אם הייתי כותבת שהייתי רוצה לעשות פעילות ספורטיבית היו מזמנים אותי לטיס. אחחחחחחחח. איזה פספוס. D:. |כנפיים שבורות|

Mashina Girl

New member
יהיה בסדר../images/Emo28.gif

במקומך לא הייתי דואגת למקומי בצה"ל. אני מנבאת לכך שיהיה לך אחלה של תפקיד.
.

©big smile©

New member
"אפצע את ידיי עד ישותקו..."

אין לי כח לכלום, לכלום. אני מרגישה כאילו אני מחכה למשהו שאמור להגיע, אבל אין לי בכלל מושג מה זה. הכל כ"כ מוזר ומסובך לי, אני בכלל לא מבינה איפה אני עומדת. והמחשבות על יום שלישי לא מפסיקות, ואתמול במקלחת פשוט ישבתי ובכיתי כ"כ הרבה. ואני מפחדת מהחופש הזה, ואני מפחדת משנה הבאה. אני מפחדת מהכל. ואני מרגישה שרע לי, אני רק רוצה לישון כל הזמן [לברוח]. כאילו שזה הפתרון הכי טוב. ועכשיו יש לי מחול בביתספר, כי פספסנו המון שיעורים במהלך השנה, וצריך להשלים לשנה הבאה. ודייייי, חופש, תעזבו אותי. אין לי כח ללכת לרקוד עכשיו, וגם לא הכנתי מה שצריך היה להכין [כי בכלל לא ידעתי עד אתמול בלילה!!], ובטח סתם אתקע שם מול הקיר ולא אצליח להזיז את עצמי. אין לי ראש לזה עכשיו, אני צריכה שקט. אני רוצה לקחת רכבת ולתת לה לקחת אותי לאן שבא לה. ואיפושהו ארד [זה בטח יהיה בת"א, אבל נו..] ואשאר שם כל היום. נמאס לי לבד, ונמאס לי בית. תנו לי את השקט הנפשי שלי. תנו לי הופעה של עברי ואביב ב29 :\. [תנו לי חיבוק?]

Lithium Sunset

New member
../images/Emo24.gif

אז תקחי לך איזה יום שבוע הבא,ופשוט תסעי ברכבת לבד או עם חברה לת"א.ופשוט תהיי שם יום שלם,עם עצמך.זה מעולה,באמת.

למעלה