קיטורים...

קיטורים...

(בנות, אני פשוט חייבת לדבר עם מישהי
[email protected] אני לא יודעת מה לעשות
חייבת עצה ממישהי..)

האעאה!!!1

האע!!111 הייתי לי בחדר עכשיו, ראיתי טלויזיה. ואז, פתאום, משום מקום, הוא היה ענקי, וחום כזה. והוא היה כזה מגעיל והיו לו מחושים ארוכים ורגליים עבות כאלה [נו, ג'וק
] ואז אמרתי לעצמי "מה אני אעשה?!" והתחלתי להילחץ ולהוציא מידי פעם ציוצים קטנים של מצוקה. חשבתי לקחת אותו בקופסא אבל הוא קיפץ כזה ופחדתי שהוא יקפוץ עלי. אז הייתי חייבת להרוג אותו, וכלכך לא נעים לי ממנו עכשיו.
ואז לקחתי נעל, ושעה לקח לי עד שהרגתי אותו וזה היה כ"כ מגעיל והשמיע רעש אפילו. והוא נמחץ לי על האמאמא של הקיר. וכל הבפנוכו שלו התפוצץ כזה ונו
חלק היה על נעל שלי, חלק על הקיר והוא עצמו על המיטה [!!!!!!111] לקחתי את הנעל כולי מצפצפת עדיין כדי שהדברים שלו לא יקפצו עלי. ושטפתי אותה [
אני לא טובה במצבי לחץ נו.] ואז לקחתי גליל נייר טואלט, ובלבלתי אותו סביב היד שלי, ושעה עד שהעזתי להרים אותו כי המחושים לו עוד זזו וזה היה מגעיל ואז הוא רק התגלגל לי על המיטה ונו זה היה מפחיד כ"כ
הצלחתי, זרקתי אותו לפח. ואז ניגבתי את הקיר ואם לא הייתי יודעת שאני צובעת לסגול עוד מעט הייתי נלחצת. אבל נו עכשיו אני מדמיינת מלא ג'וקים עלי מטפסים ומדגדגים כזה וזה כ"כ לא כיף ואני כולי מתוחה
ואני בכלל צריכה ללכת לישון כי אני קמה מחר ב8 אבל אני לא יכולה. הוא עדיין שם
האע! אני לא אוהבת ג'וקים יותר, במיוחד כשאנחנו יושבים אצלי במרפסת בערב והם מתאבדים לי על הרצפהשל המרפסת, והם שחורים כאלה ודומים לחיפושיות זבל [יש מצב שזה באמת חיפושיות זבל] בכלל בכלל לא כיף. כולי בפאניקה.

adiss90

New member
../images/Emo5.gifמצטערת שלא קראתי עד הסוף...

פשוט יש לי באגופוביה :-\

EVE Lights

New member
../images/Emo6.gif אחת ההודעות המצחיקות.

אני משתתפת בצערך. תתארי לך מה זה לראות ג'וק מטפס על המתקן של הנייר טואלט סנטימטר לידך ב- 3 לפנות בוקר או לחילופין: לראות ג'וק על הכרית שבמיטה שלך (לא הכרית שינה, כרית נוי שיש על המיטה כזה) בדיוק באמצע הכרית כשאת חוזרת מהצבא ב- 7 בערב. כיף. כיף חיים.

inbal282

New member
לי היה פעם חילזון

בשירותים.. איך שבאתי להוריד את המים ראיתי. עוד שנייה הוא היה נכנס לי לתחתון. אמממאאא.

YuviR

New member
חחח../images/Emo6.gif

וואי, אני כל כך מזדהה. ביום שני, כשישבתי לי וצפיתי בהצגת הסיום של כיתות ט', פתאום הרגשתי שנופל עליי משהו כבד כזה. אז הסתכלתי על רגלי ומה אני רואה? ג'וק שמן ושחור ומגעיללל זוחל לו על החצאית שלי. פצחתי בצווחות קטנות והעפתי אותו שמאלה, והוא פגע בילד מסכן שישב לידי. הילד התחיל לצווח גם והעיף אותו, וכך הלאה :-$. אני שונאת ג'וקים

Oo The Gush Oo

New member
אז תארי לך מה זה למצוא עקרב

(פעמיים) בחדר כשאת חוזרת מאיפשהו בלילה וכולם ישנים

האע. עקרבים.

בכיתה ב', כשהייתי לבד בבית, פתאום ראיתי דבר שחור כזה הולך על הרצפה. קיפצתי על הספה, בזמן שלקחתי את הטלפון, התקשרתי לאבא כולי מצפצפת לו ומתבכיינת לו שראיתי דבר שחור. קיצר אבא הגיע אחרי כמה זמן ומצא אותי מקופלת על הספה, היה בטוח שאני מתה. הוא הזיז את הספה [ואותי.] וראה עקרב. הוא הרג את העקרב ויופיטופי. אבל אני? הוא היה צריך לעקור אותי מהספה. וחוץ מזה כבר כמה פעמים קרה לי שישבתי במחשב והרגשתי משהו מדגדג ברגל והיה שם עוד איזה דבר חום ענקי כזה. ובמרפסת תמיד כשאנחנו יושבים מלא דברים שחורים מתאבדים לי על הרצפה של המרפסת והם לא מפסיקים ואנחנו תמיד מתחילים להילחץ ואני ואמי צועקות אז נכנסים הביתה.

וואי.

תארי לעצמך משו יותר מפחיד: את יוצאת ממקלחת טובה, שפתאום את רואה מולך ג'וק חום, ענק, עומד לך ממש ליד המגבת ומסתכל עליך. את קוראת למישהו שיבוא להרוג אותו כי את לא מסוגלת לזה, ומזל שאמא שלך בקומה והיא באה מהר כי היא יודעת שאת מתה מפחד
אבל היא בלי נעליים!!! מה עושים? את רצה מהמקלחת החוצה כולך רטובה כי עוד לא הספקת להתייבש, עם מגבת עליך {שג'וק היה לידה לפני רגע} להביא לה נעל, אבל הג'וק בא ורודף אחריך!!! אז את סוגרת את הדלת, ואת שומעת את אמא שלך אומרת לך: "אל תשאלי מה עשית הרגע". מה מסתבר? שמחצת את הג'וק ע"י הדלת. אבל הוא עוד חי!!! אז אמא, שעדיין נמצאת בפנים, לוקחת את התרסיס של השירותים ומתחילה להרביץ לג'וק עד שהוא מת. -סוף הסיפור-
{זה קרה באמת, כן? שלא יהיו אי הבנות ויחשבו שהמצאתי פה משו.
}

mmmbam

New member
../images/Emo6.gif

סליחה שאני צוחקת, אבל זאת הייתה אחת ההודעות הכי מצחיקות שקראתי
XDDDDDDDD גם לג'וקים מגיע לחיות
אני נגד הריגת ג'וקים ו/או כל חיה אחרת. אבל מה, נסלח לך, כי היית במצב לחץ ואת לא טובה במצבי לחץ
וואי, אני כזאת רעה
אל תתייחסי אליי, אני סתם.

greeneye

New member
איכככככככס

טוב, אני רואה שיש פה סיפורי חיות. לנו היה לפני כמה שנים חרדון בתוך הבית, והוא התחבא מאחורי המדיח כלים, וכל פעם שמישהו היה נכנס למטבח הוא היה קופץ החוצה ומבהיל אותו! יצור מרושע. בסוף עשינו לו תרגיל. לקחנו את השואב אבק, כיוונו על מוד שזה... נושף אוויר, נו. ושמנו בצד אחד. ובצד השני היה חור כזה בחיבור של הארונות חיכינו לו עם שקית. והוא ברח לשקית ושחררנו אותו. אבל זה היה מבהיל בטירוף. כאילו, אנלא מפחדת מלטאות כאלו, אבל הוא היה קופץ החוצה ליד הרגליים וזה היה מבהיל ותמיד הייתי צורחת..

Lithium Sunset

New member
אוי!!../images/Emo6.gif

האמת,ששנה שעברה היו לי הרבה מקרים כאלה. אבל השנה ריססנו את כל הבית,עם המרסס החדש הזה,שאין לו ריח,והוא משפיע לחצי שנה,אז זה מעולה. אבל אני עדיין פראנואידית בטירוף,אז כל ערב כשמחשיך אני סוגרת את כל הרשתות. ואז לג'וקים אין סיכוי להכנס.

y a ® d e n

New member
../images/Emo7.gif

ג'וקים מפחידים לי את הצורה גיליתי את זה שבוע שעבר בא אלינו באמצע הלילה ג'וק מההההה זה ענקייי!!1 כלכך אבל
והיה לו מחושים ענקיים וכנפיים כאלו, ופגשתי אותו במטבח באמצע הלילה כשבאתי לקחת לשתות חלב [חח נו זה טעים]. התחלתי להילחץ ופשוט היתה לי תחושת חלחלה רצחנית והתחלתי לצווח ולקפוץ ואיככככס. ואז באתי לקחת מלא טישו ופשוט להרוג אותו, אבל אז לא היה לי אומץ, הלכתי לחדר של אמא שלי ובאתי לישון איתה וסיפרתי לה על הגו'ק ושאני רוצה שהוא ילך כבר, ואז היא אמרה שהוא חמוד והוא לא יעשה לנו כלום, וגם אם נהרוג אחד הג'וקים הם החיה הכי שורדת וזה לא יעזור, ואז בכיתי שוב כי גם לא היה לנו סנו קיי 300. הסתגרתי בחדר סגרתי את כל החלונות את כל הארונות פתחתי אור וטלוויזיה שמעתי מוזיקה וניסיתי להתעלם ואז בכיתי שוב. איככככ. בבוקר התעוררתי מוקדם ואז פשוט ראיתי אותו מטייל לו ברחבי הבית, עזרתי אומץ לקחתי עיתון זרקתי עליו והתחלתי לבכות לקחתי את כל הטישו מהלילה שמתי על העיתון ופשוט קפצתי לוידוי הריגה. יום למחרת בלילה שוב, היה עוד פעם ג'וק ענקי בלילה במטבח על הכיסא, ואח שלי הנקבה לא היה מוכן לעזור לי, ואז התחלתי שוב לבכות ולצרוח ונילחצתי בטירוף. ואמא שלי התחילה לצרוח עלי שאני מעירה את כל השכנים עם הצרחות שלי, ובקיצור הוא נשאר חי, ואין לי מושג מה עלה בגורלו. מאז כבר יש ריסוס בבית שהכרחתי את אמא שלי לעשות אותו בהקדם האפשרי ועכשיו אני חיה בשקט ובשמחה ולא נלחצת ללכת לקחת מים מהמקרר באמצע הלילה
ומצטערת שאני ככה ועוד צמחונית, פשוט, ג'וקים הם לא חיות בשבילי, זה הפחד שלי. :0

K a y a 1989

New member
../images/Emo6.gif יש מקרים יותר גרועים ..

פעם אחת אני יושבת לתומי [?] במחשב והיו לי מכנסיים ממש רחבות,ופתאום נורא מדגדג לי ברגל,ואני מגרת וזה לא עובר.. וכל מגרדת ולא עובר אז אני מוציאה תרגל מרימה תמכנס ומה אני רואה? ג'וק ענק על בתוך המכנסיים שלי ישר העפתי אותו והתחלתי לצרוח כמו משוגעת בכל הבית,ולבכות מלחץ היסטרי ולציץ ולהוציא קולות מוזרים. וכל המשפחה שלי לא הפסיקה לצחוק עלי,אעה.. לא נעים בכלל.

למעלה