האעאה!!!1
האע!!111 הייתי לי בחדר עכשיו, ראיתי טלויזיה. ואז, פתאום, משום מקום, הוא היה ענקי, וחום כזה. והוא היה כזה מגעיל והיו לו מחושים ארוכים ורגליים עבות כאלה [נו, ג'וק
] ואז אמרתי לעצמי "מה אני אעשה?!" והתחלתי להילחץ ולהוציא מידי פעם ציוצים קטנים של מצוקה. חשבתי לקחת אותו בקופסא אבל הוא קיפץ כזה ופחדתי שהוא יקפוץ עלי. אז הייתי חייבת להרוג אותו, וכלכך לא נעים לי ממנו עכשיו.
ואז לקחתי נעל, ושעה לקח לי עד שהרגתי אותו וזה היה כ"כ מגעיל והשמיע רעש אפילו. והוא נמחץ לי על האמאמא של הקיר. וכל הבפנוכו שלו התפוצץ כזה ונו
חלק היה על נעל שלי, חלק על הקיר והוא עצמו על המיטה [!!!!!!111] לקחתי את הנעל כולי מצפצפת עדיין כדי שהדברים שלו לא יקפצו עלי. ושטפתי אותה [
אני לא טובה במצבי לחץ נו.] ואז לקחתי גליל נייר טואלט, ובלבלתי אותו סביב היד שלי, ושעה עד שהעזתי להרים אותו כי המחושים לו עוד זזו וזה היה מגעיל ואז הוא רק התגלגל לי על המיטה ונו זה היה מפחיד כ"כ
הצלחתי, זרקתי אותו לפח. ואז ניגבתי את הקיר ואם לא הייתי יודעת שאני צובעת לסגול עוד מעט הייתי נלחצת. אבל נו עכשיו אני מדמיינת מלא ג'וקים עלי מטפסים ומדגדגים כזה וזה כ"כ לא כיף ואני כולי מתוחה
ואני בכלל צריכה ללכת לישון כי אני קמה מחר ב8 אבל אני לא יכולה. הוא עדיין שם
האע! אני לא אוהבת ג'וקים יותר, במיוחד כשאנחנו יושבים אצלי במרפסת בערב והם מתאבדים לי על הרצפהשל המרפסת, והם שחורים כאלה ודומים לחיפושיות זבל [יש מצב שזה באמת חיפושיות זבל] בכלל בכלל לא כיף. כולי בפאניקה.