קיטורים...

../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo5.gif

אתמול אני יושבת רואה טלויזיה בחדר שלי פתאום משום מקום אני קולטת באמצע הקיר עכביש ע-נ-ק-י ! והוא התחיל לטפס לתקרה! הבית שלי זה בית ערבי והגובה של התקרה זה בערך 3 וחצי מטר!! בסוף הוא נפל על תמונה אבללל!! מתחת לתמונה יש שעון. העכביש נפל על השעון ונתקע מאחוריו איזה חצי שעה. אני עומדת מולו עם נעל ודאודורנט ספריי פחדתי ללכת להביא את הספריי נגד חרקים ופשוט עמדתי חצי שעה עם דאודורנט ונעל. כולם ישנים ואני בוכה ורועדת ומזיעה מרוב לחץ ועוד משתדלת שלא לעשות רעש. התחלתי לרסס את השעון מכל הכיוונים עד שהוא פשוט נפל על הקיר ואז ניסתי להכות בו עם הנעל והוא נפל על הריצפהה!!.
בבית יש לנו ריצפה בצבע חום אדמה. כמה שזה נשמע מזעזע זה דבר ממש מדהים. העכביש על הריצפה הריצפה אדומה ז'תומרת לא רואים את העכביש. קראתי לכלבה או יותר נכון דחפתי אותה לחדר שלי שתעזור לי לגלות את העכביש ופתאום ראיתי אותו יוצא ממתחת למיטה הולך במהירות ופשוט לקחתי את הנעל ונתתי לו בראש
[אז זה לא היה מצחיק
] לקחתי במהירות את השמיכה והכרית [אחרי בדיקה קפדנית שאין שם שום עכביש או איזהשהו חרק] ועברתי לישון בסלון. עצוב.

THE ronch

New member
קבלו משהו לפייס. הסיפור הכי מגעיל.

כשגרתי בל' היו לנו שני חדרי אמבטיה. אחד של אמא ואחד של הילדים. עד שיום אחד ראיתי באמבטיה שלנו ג'וק, ומאז לא הסכמתי להכנס לשם. במשך הימים התברר לנו שזה ג'וק-אבא וג'וק-בן, ותמיד רק אני או אחותי ראינו אותו, ואף פעם כשניסינו לתפוס אותו עם אח שלי (שהיה היחיד שהעז להרוג את החראות הקטנים
) לא הצלחנו. אז באיזה יום החלטתי להכנס להתקלח במקלחת של אמא. פתחתי את דלת האמבטיה שלנו, לקחתי מהרמהר את החלוק שלי ותליתי אותו בחדר אמבטיה של אמא. התקלחתי לתומי ומאוד נהניתי מהחסך בדאגות קיומיות כמו האם הג'וק מציץ לי, סיימתי את המקלחת ולבשתי חלוק. הייתי לבד בבית, חשוב לציין. בדרכי לחדר אני מרגישה את הצוואר שלי מגרד-מדגדג. וזה יורד לחזה, ולכתף.. אני מגרדת ולא עובר. מציצה מתחת לחלוק וקולטת את אבא-ג'וק מטייל לי על הגוף!!!!1 אאאאאאההההההההההה התחלתי לצרוח ולהתפרע עד שהוא נפל וכשזה קרה דפקתי עליו כ"כ חזק עם נעל של אמא שלא נשאר זכר לצורה שלו ואז המשכתי לצרוח ואז בכיתי
ואז אחותי באה הביתה וצחקה את הנשמה החוצה.

K a y a 1989

New member
הו כמה שאני מזדהה

רק שאצלי זה לא היה בחזה איככ.. אצלי רק על הרגל לכל אורכה טייל איכ איכ,וכן גם אני בכיתי מלחץ חחח.

הקטע הוא שרק המחשבה על זה

שהוא טייל לך על כל הרגל גורמת לבכות... אוף אני כל כך שונאת ג'וקים דייי!! הם גם הולכים מהר.. ושימו לב- ואני לא צוחקת.. כמה שאומרים.. "אתה מפחד מהר אבל הם מפחדים ממך הרבה יותר.." זה לא נכון! בכלל בכלל! הם עושים את זה בכוונה.. בעיקר המעופפים.. תמיד יעופו לך לפרצוף... בללללאט!!!! כשאני רואה ג'וק אני עוברת חדר.. סוגרת את הדלת ושמה מגבות בחריצים כדי שהוא לא יצא..חחח..

די נו מה כולם מספרות פה סיפורים..

עכשיו אני בודקת את כל הקירות! יבאאאאא.. :(.. ג'וקים גורמים לי לבכות.. בלי צחוק.. זה מזה מפחיד.. בעיקר המעופפים..

naama1989

New member
ג'וקים זו כזו חיה מיותרת!

אני ישבתי על הרצפה אצל חברה שלי ופתאום שמעתי 'קראאאאשש' וגיליתי שמעכתי עם הטוסיק ד'וק
!!111 [מיותרל ציין שאחר כך השתוללתי וצרחתי ובכיתי כמו מטורפת?]

Pollyanna17

New member
זה באמת כלום.

דודה שלי ישנה עם פה פתוח והתעוררה עם ג'וק קטן וחמוד בתוכו.

The Charmd One

New member
פאקאקפאק זה הפחד הכי גדול שלי:(../images/Emo79.gif

כאילו לאו דווקא בפה אלא כאילו להתעורר עם משהו שזוחל עלייך. טרואמה ממחנה קיץ ארור בכיתה ט' שפאקינג התעוררתי עם גמל שלמה על היד.
[חח פאק כשאני חושבת על זה לא זכרתי את זה עד שקראתי מה שכתבת, איזו הדחקה.]

naama1989

New member
איך הכל מתגמד פתאום..../images/Emo16.gif.

חברה של אחיינים שלי נפטרה הלילה.
בת חמש. ילדה יפה שסבלה במשך שנה מסרטן, ונאבקה על חייה. זה כ"כ כואב
. ועצוב. ובכלל לא נקלט. ילדה בת ח-מ-ש-!. הגן של אחיינים שלי היה אמור לצאת הבוקר לטיול, לכבוד העלייה לכיתה א' [בגן הזה נמצאים השני שליש של הילדה שנפטרה ושלישית אחיינים שלי.] למה טיול כ"כ כייפי אמור להתבטל בנסיבות כאלה נוראיות? :/ ואיך בכלל מספרים דבר כזה לילדים?!?!??!!!!
. רק השבוע שאלתי את אחותה של הילדה שנפטרה מה שלומה.. והיא ענתה לי בסדר בלי להניד אפילו עפעף. איך פשוט מ'בסדר' היא מתה??
אוף. צריך להשלים עם סדרו של העולם, גם כשכואב, כי יש לה' סיבות. אבל.. כוסעמק! ילדה בת חמש?!?!?! יהי זכרך ברוך אורה.

למעלה