קיטורים...

Mooa-Numi

New member
אני שמנה ../images/Emo3.gif

אתמול הבנתי את זה וזה הרס אותי. אני גם בדכאון כמה ימים, וזה לא כיף בכלל
ואני מדברת על דכאון רציני, אני ממש מכריחה את עצמי לצאת, לבלות, לדבר עם אנשים, כשכל מה שבא יל זה לשכב בחדר בתנוחת עובר לנצח בערך, עם המון ייאוש מהעולם ומעצמי ומהחברה. אז גם דכאון וגם הזה מאתמול.. מישהו, שכבר היה ביננו משהו, רמז לי איזו מן הצעה ליזיזות.. ולא בא לי באמת?! כאילו אני כלכך מחפשת משהו משמעותי עכשיו בעולם, לא רק בזוגיות, בהכל, בתקופה החסרת טעם הזאת... וגם אמרתי לו ("לא נראהלי שזה ילך ביננו ברצינות"), גם לאור העובדה שהוא מסנן אותי כל הזמן על ימין ועל שמאל, זה לא באמת בריא. מן משהו, "עד שנמצא קשר רציני", ולא, אני יודעת שזה יהרוס אותי. אבל בואנה, אני מכורה למגע. ואני רוצה חיבוק. ולהתכרבל עם מישהו. וקצת חיי מין, מה יש?! (אויש, אמרתי לו שאני רוצה כבר להתחיל להזדיין כדי לקחת גלולות ולהגיע למידה C בחזייה, שזה סוג של חלום חיים לא ממומש. אז הוא אמר לי "נו, מה אכפת לך? נפגש, נדבר על דברים, נעבוד על החזה שלך.. יהיה כיף"
) אבל לא יודעת. אני יודעת שזה לא נכון כלכך, אבל מי צריך נכון?! אני מסיימת י"ב, קצת להנות יא רבאק. אז.. הממ?

כואב לי הראש. ../images/Emo25.gif

ואני חולמת יותר מדי בזמן האחרון. והם נורא מטרידים אותי. אני לא יכולה. חלמתי שידיד שלי חבר שלי. וזה היה פשוט הכי מוזר בעולם, כי הוא הכי לא יהיה. ועזבו שחלמתי חלום דומה על ידיד אחר שקצת רציתי פעם לפני כמה חודשים. חלמתי הלילה גם חלום מוזר נורא. שלא מפסיק להטריד אותי. אבל אני לא יכולה לכתוב אותו כאן. הוא קשור לכלמיני אנשים מפעם ואנשים חדשים וזה מזכיר לי משהו ו, אוף, זה נוראי. אני שונאת חלומות. אני שונאת גם להיות במחזור, ואת הדיכי הטיפשי הזה שאין לו שום סיבה ואני אמורה להיות שמחה עכשיו! ו, לעזאזל[טריגר נראהלי], אני לא מפסיקה לאכול. אני פשוט לא מפסיקה לבלוס, וגם כשאני מחליטה שעד יום ראשון אני אוכלת נורמלי ומסודר ושיט כזה, אני בולסת שני טוסטים, ואח"כ גלידה, ואח"כ קערת קראנץ' כי כלום לא משביע אותי. אה וגם חתיכה קטנטנה של עוגה איפהשהו שם. אני שונאת מחזור. אני שונאת מצבי רוח. אני שונאת שאני לא מצליחה לעמוד במה שאני מחליטה.

רייל

New member
.

היא דחתה אותי. אין לי איך להתחיל את הסוףשבוע הראשון בחופש שלי. ביטלו לי פעמיים את התוכניות. ואני יודעת שאם אשאר בבית, אני אשנא את עצמי. וגם שלומי אולי לא יבוא איתי להופעה ב29, ואני באמת לא יודעת מה לעשות. אני לא יכולה ללכת לבד, וזו בעצם ההופעה הכי חשובה לי בעולם. וסבתא בטיפול נמרץ. ואני בוכה כמו החיים שלי עכשיו כי עכשיו קולטת את כל החרא שקורה סביבי כמה אדישה הייתי בימים האחרונים ועכשיו זה פשוט הכה בי. אני כל כך לא יכולה להשאר בסוףשבוע הזה בבית. כל כך לא.

FELIX inc

New member
עוד מפניני לשכת הגיוס../images/Emo105.gif

"חווית פעם דיכאון קשה? שמנע ממך תפקוד? תקופות שאת בוכה בהן הרבה?" "מה, אני!? את צוחקת. תמיד אומרים עליי שאני מוזרה כי אני שמחה בטירוף" סוג של מצחיק? אבל עצוב יותר תכלס.

Mooa-Numi

New member
אני גם אמרתי את זה

לא שמחה בטירוף, אבל "דכאון? אני? מה פתאום" ואולי בדיעבד הייתי צריכה להגיד את זה, ולצהיר על טיפולים פסיכולוגיים, ולהגיד שקשה לי להסתדר עם אנשים. בסופו של דבר הם היו באים לקראתי, ולא תוקעים אותי באיזו תוכנית לגדושי מוטיבציה, הא?

איזה מעליב.

אני יודעת שזה נשמע שטחי והכל אבל קפצו לי זה באמת מעליב. "תכלס כמעט כל המשכורת שלי יוצאת על בגדים" -"באמת? את דווקא לא נראית אחת שקונה הרבה בגדים" נו אני יודעת שככה זה נשמע ממש דבילי אבל תכלס תנסו לחשוב איך הייתן מגיבות אם היו אומרים לכן דבר כזה. זה כזה מעצבן, כאילו אני מצטיירת לכולם בתור איזה לא יודעת מה ו...אוף. כאילו, כשאתן מסתכלות על בנות, לפי מה נראה לכן שמישהי לא קונה הרבה בגדים? בטח כל היצורות. נו אוף לא משנה.

למעלה