קיטורים...

The Charmd One

New member
אוף אני מבינה לגמרי../images/Emo79.gif

את ההרגשה שלך ולמה זה מעליב../: אבל את בטוחה שהוא התכוון לזה כמו שאת הבנת? כאילו כל אחד לפעמים אומר דברים ומתכוון למשהו אחר ולפעמים אנחנו סתם מפרשים את זה בצורה לא נכונה.. אז אולי זה היה בקטע של מחמאה, אולי כאילו את לא נראית מישהי שמבזבזת זמן על זה, כאילו ניסה לומר שאת לא נראית שטחית או משהו בסגנון..אל תמהרי להעלב.

וגם אני מחכה שהוא ישלח הודעה

אני שולחת כל הזמן.. בעע ואם הוא לא רוצה לדבר?! זה נראה כאילו לא אכפת לו

Xx Pinki xX

New member
עם יש לך גבות זה יגדל מהר ^^

לי למשל אין גבות ואם אני הורסת את מה שאין לי אני תקועה עם זה חצי שנה כי כלום לא גודל. קיצר,בקטנות ^^ יגדל

PMS נראה לי

או שסתם אני עצבנית/ נמאס לי/ אין לי כח לשטויות/ לא טוב שכזה בכללי/ מעפן לי וכו'

Xx Pinki xX

New member
../images/Emo10.gif

אני שונאת אותן. כ"כ. תמיד שנאתי. איך אפשר להיות כ"כ מגעילות? עם כאלה אויבים מי צריך חברים. נבלות.

Xx Pinki xX

New member
סיפור ארוך ודיי טיפשי.

אמ.יש לחברה הכי טובה שלי יום הולדת מחר וקבענו שנלך לבריכה [כל השיכבה וזה] היום בבוקר נכנסתי לאיסיקיו ופתאום אומרים לי ששינו את התוכניות והולכים יום ראשון בלילה [פותחים את הבריכה לשחיה לילית.],לא הבנתי מתי הספיקו כי דיברתי עם גל אתמול בלילה והיא אמרה שהולכים לבריכה והכול בסדר ורגיל. עכשיו אתמול בלילה גם רוב השיכבה עשתה על האש וכמה בנות החליטו שלא נח להן ללכת יום שבת ובא להן שחיה לילית כזאת והן לא רוצות לשלם פעמיים אז הודיעו לכולם שמעבירים תיוםהולדת ליום ראשון. עיצבן אותי שהם קבעו בשבילה ואפילו היא לא ידעה על זה עד לפני כמה שעות. שהן מתקמצנות על פאקינג 10 שקל לזזל. שהן אומרות לי 'לפני שאת כועסת תבררי עם גל' אחרי שדיברתי איתה. שהן אומרות לי 'אל תשגעי אותי' שהן אומרות לי 'אף אחד מהבנים לא בא' וזה אפילו לא נכון. אני לא מבינה עד כמה אפשר להיות מגעילות ולבאס מישהי ביום הולדת שלה. היא כבר ביטלה את מה שהיא באמת רצתה לעשות כי לא נוח לכולם לנסוע לים ביום שבת למשהו נוח יותר-10 דקות מהבית של כול אחד,לא צריך להביא כלום ותמיד אפשר ללכת מתי שבא. אולי לקחתי קשה מידי.אבל...לא יודעת,למה ככה?. היא תמיד באה לימי הולדת,והיא לא גרה בצפת,היא עושה מאמצים תמיד להגיע בשביל לא לבאס אותה ילדה. פתאום מ30 ילדים גילינו שבאות רק אני מור וגל ועוד 5 בסימן שאלה והשאר לא נוח להם לשלם פעמיים. כ"כ רציתי שהיה לה כיף,היא אף פעם לא עשתה עם כולם לעומת רוב הבנות שכול יום הולדת אני מוציאה 100 שקל פלוס בשביל לשמח אותן ולבוא למסעדה או מה שבא להן ואני באמת בספק עם מישהי תזכור את היום הולדת שלי. אני ומור תכננו להכין עוגה ולארגן משהו כיף.אבל מה זה שווה עם אף אחד לא בא כמעט? אוף. צטערת על החפירה "^__^

אני רוצה להיות עצובה.

כי סיימתי תיכון, פאק איט. אני עוזבת את המקום הזה, שלמדתי בו 3 שנים, ואני כנראה לא אראה את האנשים האלה יותר בחיים. ואני פשוט...לא מצליחה להתעצב. זה כל כך לא מזיז לי, שזה פשוט מתסכל. לראות את כולם אתמול במסיבת הסיום, מופיעים ורוקדים ומתחבקים על הבמה, ומתרגשים כל כך... ולדעת שאני לא שותפה להרגשה הזאת, שאני, פרנקלי, ממש לא מצטערת שאני לא הולכת לראות אותם יותר. ורע לי עם זה. :/ גם אני רוצה חווית תיכון מרגשת, שמתרפקים עליה, ונזכרים בה ממרחק השנים, וצוחקים ומתגעגעים ומעלים אנקדוטות משעשעות על הפעם שהדבקנו מסטיק על הכסא של המורה או אנאערף. ואין לי את זה.
יאללה, עברו 3 שנים, סיימתי 12 שנות לימוד, למי אכפת?... [רק חבל שיש כמה ילדים שנורא רציתי להתקרב אליהם ב-3 השנים האלה, ובגלל שאני כזו מעפנה אף פעם לא הצלחתי לנצל את ההזדמנות. ועכשיו...טוב, עכשיו זה כבר לא יקרה בחיים]

In The Snooze

New member
../images/Emo24.gif

אבל אין לך על מה להרגיש רע עם זה,אחרי הכל,לא לכולם חייב להיות עצוב עם זה. וזה בסדר,ולדעתי גם טוב,שלא עצוב לך עם זה. זה סימן שאת רוצה ושמחה לסיים את ה3 שנים הללו ולהתחיל פרק חדש בחיים שלך,אז למה לא.

Mooa-Numi

New member
זה בערך מה שאני מרגישה

רק בתוספת תסכול עצום שאני כזאת כשלון חברתי

PennyLaneM

New member
אני מתחילה להתחרט שקניתי את השמלה

זה השלב שכל בת עוברת אחרי שהיא קונה שמלה לנשף בע

PennyLaneM

New member
כי..

לא יודעת. כולן מדברות בהתלהבות על השמלות שלהן "היא סטרפלס כזאת,מגיעה עד הברך כזה,פצצה כזאת!" ואני כזה..."אה,סתם שמלת מיני שחורה חמודה" אני מרגישה כמו הכבשה השחורה! אם אני אקנה את המגף שראיתי היום,אז אני אהיה שלמה עם השמלה שלי. זה פשוט בא יפה עם השמלה! וככה אני אהיה מיוחדת כזאת. זהו חפירה.

למעלה