קיטורים...

©big smile©

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo25.gif

יום ראשון אני מקווה לנסוע לת"א. אני מקווה שזה יצא לפועל.

aYaLoLy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo71.gif

ענברי אני אוהבת אותך יהיה בסדר, פשוט אל תצפי לגרוע ביותר. יכול להיות לך גם את החופש הכי כיפי בעולם אבל אם תמשיכי לפחד ממנ וולפחד להחמיץ אותו, בסוף זה מה שיקרה. אל תתני לזה. תשתדלי לצאת כמה שיותר וכן, לא להיות לבד. להיאחז באנשים זה הדבר שלדעתי יהיה הכי טוב כי זה משאיר פחות אופציות ומרווחי זמן בהם יהיה יותר קל להתמקד ברע

LimiMimi

New member
ווטרס.

אוף, רק עכשיו גיליתי שזה שערים. וכל אחד מהחברים שלי תקוע בשער אחר.. ובא לי למות מזה, בחיי. גם לעמוד שם בתור העצום הזה לבד, וגם להכנס לבד ולהתחיל לחפש את כולם בין העשרות אלפי אנשים.

ה-ל-ו להתעורר שם! (הוגו! ../images/Emo12.gif)

חומד,את הולכת להופעה של רוג'ר ווטרס, בשם אלוקים. מה אכםת לך אם את לבד או עם ביל קלינטון?!?! יאללה תהני ותנצלי את זה ותתחרפני לגמרי!!! ותתקשרי להשמיע לי את wish u were her

PennyLaneM

New member
ראסמייי!

אני בוכה על זה שאין לי כרטיס ואת בוכה על זה שאת לבד? יאללה יאללה אם את לא רוצה אז תביאי לי את הכרטיס

LimiMimi

New member
נראה לכןןן

אני כולי עכשיו באקסטזות ואני וחברות שלי שעה משתגעות אחת לשניה אני מתרגשת בטירוף!!! ושומדבר לא יהרוס לי אבל סתם ביאס לי ת'חיים לעמוד בתור המגעיל הזה לבד אבל אח"כ חפיף נפגוש את כולם. יועדיואיוראיו245יו24י52וי5 שמישי תיתן לי איזה כאפה שאני אתעשת או איך שלא רושמים. :[

PennyLaneM

New member
כולם הולכים להופעה של רוג'ר

איכס איזה מעצבן זה חברה שלי כבר שם וגם מקס הולך והרבה מהשכבה ודווקא היום,שיש מסיבות כיתתיות ומחלקים ספרי מחזור וזה? רציתי לראות את מקס,זה מבאס שהוא לא בא בכל אופן יותר מבאס לדעת שכולם חוץ ממך הולכים להופעה של רוג'ר ווטרס :( אבל למי יש 370 ש"ח בשביל זה? סעמק הצעתי לאבא שנלך יחד כי הוא אוהב פינק פלויד,אבל הוא סירב בתוקף בגלל המחיר בע :(

איזה עצביםםםם../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

רק בעוד שבוע הם שולחים את השיבוצים לתיכונים
שבוע!!!!!!! אני צריכה לחכות שבוע עכשיו!!!!!

לא לחשוב על רוג'ר,לא לחשוב על רו...

יאללה, הרבה יותר כיף ללכת למסיבת סיום! שעות של פרידה מכל כך הרבה אנשים שאני פשוט לא סובלת... אעע. וויפדידו.

אה, והשמנתי.

אתמול בשקילה אצל הדיאטנית גיליתי שעליתי 2 קילו, ובניגוד לאמא למשל, זה לא משמח אותי יותר מדי. וגם הבחינה בע"פ על העבודה במדעי החברה הייתה די צולעת, ואני די בטוחה שהבוחרת ניסתה לערער אותי עם שאלות על אבא כדי שאני אכשל ["למה בחרת דווקא את הנושא הזה לעבודה?", "אוי, באמת, מתי?", "איך זה קרה?", "אני חושבת ששמעתי על זה. כתבו על זה בעיתון?"...אלוהים ישמור, סטיק וויד' ד'ה סובג'קט, ליידי!]

למעלה