קיטורים

LimiMimi

New member
אולי אני סתם מנפחת את זה

אבל את יודעת כבר, שומדבר לא השתנה מהלילה האחרון שדיברנו (אני ואת, כה?)

../images/Emo7.gif

מחזור. צריך להוסיף? [אה. ואני הולכת לעבודה עכשיו. שזה נורא בפני עצמו]

Tin Doll

New member
אהההה!!!

אתמול גיליתי שאבי (זה שיצאתי איתו) מכיר את חברה שלי ובעלה (יש לי חברה שהתחתנה בגיל 17, למדה איתי בבצפר, והייתה תקופה שהיינו חברות טובות...) והיא פאקינג צריכה ללדת!!!!!!!!! אימאלה!@@!!!!!!!!!!! יש לי חברה שצריכה ללדת
אההההההה

Tin Doll

New member
+עכשיו אבא הודיע לי

שבן דוד שלי התארס.
אני זוכרת אותו כזה קטן. איך כולם גדלים לי ככה ואני נשארת במקום....

DIE kvar

New member
אם כבר אז ללדת, ואפשר מהרגע שקיבלת מחזור

לא מגיל 17 אם תכנסי להריון בגיל 9 אף אחד לא יוכל להגיד לך שזה לא חוקי ללדת עד כמה מזעזע שזה יהיה

aYaLoLy

New member
שוש אמק!!!../images/Emo71.gif

גם השבוע ושבוע הבא בכלל אני אתאבד כי בת-אל הולכת לי ביום רביעי ואני צריכה לסגור את ההההההכככככככלללללללללל לבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד$#%$&^&)*%$%^#

הברזתי לכולם

היינו אמורים לצאת לחיפה יצאתי ילדה זבל ואני גם רוצה לצאת סעמק מה אני אעשה סופשבוע בבית עם ספתא

כוסעמק, זה ממש מעליב

הכנתי לה עוגיות ממש מושקעות בקופסה מושקעת עם ברכה מושקעת שלחתי את אדם להביא לה את זה, עד הדלת, אני יודעת שהיא קיבלה את זה והיא אפילו לא שלחה סמס, שלא לדבר על להתקשר. והיא מחוברת וכלווווווום. וזו פשוט התנהגות מסריחה, ולא אכפת לי כמה אנשים יגידו לי ש"מה לעשות, היא לא מהמתקשרים", כי זיבי. אין כזה דבר. זין בעין, מעכשיו גם אני אהיה "לא מהמתקשרים", מצידי גם ביום הולדת שלה. כוסעמק למה השקעתי ככהההההההההההההה

אני שונאתתתתתתת אותךך../images/Emo70.gif

אני פשוט שונאת אותו. מתעבת. פאקינג המרכז בישיבת שכב"ג אמר שהבא שמדבר לא יוצא לטקס לפידים בשלישי הבא. הוא הראשון שדיבר
אני רוצה להרוג אותו, ועכשיו אני הוא וכל הקבוצה צריכים לעשות פעולה על חנוכה (בלעכססס לבנות עוד פעולה
שיקפצו לי.) - וכל זה בזמן שהם הולכים עם הלפידים בתל מונד. אוףף כל כך רציתי ותכננתי את זה. הבנות כ"כ יתבאסו. אז סיימנו את הישיבת שכב"ג וחברה שלי שישבה לידו עושה לי "ירדן זאת לא אשמתו זאת אשמתי", פאק, זה כ"כ לא מעניין אותי. אז שלא יצחק שיחשוב על זה שרגע לפני המרכז אמר שהבא שמדבר לא יוצא. היא כ"כ ניסתה לגונן עליו פשוט אמרתי לה שזה לא מזיז לי. דיברתי עם הראשג"ד שלי והוא אמר שאין ממש מה לעשות. אז פשוט התחלתי לבכות שם. 2 חברות שלי ראו אותי והלכו לדבר עם המרכזת השניה (כי המרכז הזה ממש קשוח, ואני לא ממש רוצה לדבר איתו) והייתי על סף דמעות ככה שלא רציתי להתחיל לדבר עם אנשים ולצאת מפגרת. אז הן דיברו איתה והסבירו לה את המצב. היא אמרה שהיא תחשוב על זה (לא שהוא יצא, אלא שאני אצא ואולי עם עוד פעילה - כי צריך ועם הקבוצה) ולצלצל אליה בראשון בצהריים. אם היא אומרת לי שלא בסוף, אני מתחילה להסביר לה כמה אני ממש רציתי ללכת, וכמה שזה לא פר לקבוצה, ושזאת לא אשמתי ובלה בלה בלה.. אני פשוט מתעבת אותו. אני שונאת אותו. הוא גרם לי להרגיש מפגרת. שבגללו אני לא יוצאת לזה, וזאת לא אשמתי אפילו לא הוצאתי הגה בישיבה הזאת או בכל ישיבה אחרת, אני עושה כל דבר שמבקשים ממני. נשבר לי כבר להידפק בגלל אנשים אחרים. והינה אני מתחילה לבכות שוב ;( מצטערת על החפירה.. קראת

למעלה