קיטורים

K a y a 1989

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif

כשראיתי קודם את הכתבה הלב שלי קפץ. בעיקר כי הבחור התגייס לשריון,רק עכשיו[וזה שהקשר שלנו מתערער עקב כך זה שולי]. וזה מטורף,כי דיברנו על סיטואציה כזאת ואמרנו שזה נורא ועוד כל מיני שטויות בצחוק בעיקר צחקנו-על מה היה קורה והרבה ציניות רצה בשיחה הזאת. וכשזה אמיתי,אז פתאום אני קולטת שזה באמת קורה לא לו אמנם. אבל קורה. וזה מפחיד ומזעזע. ובעיקר לא מצחיק. תהיה חזקה חמודה,אם את צריכה לדבר או משהו את מוזמנת בחום.
 
....

יהי זכרו ברוך... (ואני כאן. אם תרצי. למרות שאולי מילים לא יועילו כרגע....)
 

AnGeL DoLlY

New member
יש לי אפטה בלשון!!!!

גאאאד מה יהיהההה
והקטע המבאס הוא שאי אפשר לשים שם משחה כי זה על הלשון עם רוק והכל כוסאמחוקקטטקטק זה כל כך מעצבן וכואבב!!!!!
 

ThE uVa

New member
אני טיפה קורסת.../images/Emo60.gif

המון עומס. מנסה לחולל מהפכות בבצפר, ועכשיו יצא שיש ארבעה ימים שמוקדשים לפעילויות שאני אמורה לארגן ואין לי מושג מאיפה להתחיל. והייתי ממש בסדר. אבל עכשיו חזרתי מערב עם הבנות מההתעמלות.. ו.. ואו. זה נורא לא קל לי. היה נורא כיף, אפילו עם זאת שכועסת עלי [וכנראה די עבר לה, אפילו חיבקה אותי], ואז מישהי הייתה אמורה לחזור איתי, וכשאבא שלי כבר היה בחוץ היא החליטה שהיא גם נשארת לישון, אז בסוף יצא שרק אני הלכתי [ובדיוק כשנהיה מעניין], ופתאום קלטתי שאני בטח לא אראה אותן ככה שוב בחודשים הקרובים, ולא יודעת. נחתתי פה. אולי זה סתם כי בזמן האחרון כל ענייני החברים טיפה קשים לי. יש לי חברות מאוד טובות ויש לי חברים טובים ואני פוגשת אותם ונורא כיף לנו ביחד ומצחיק והכל, אבל לא יודעת. אני קצת מרגישה שקצת אין להם כוח בשבילי לפעמים. או שלפעמים אני חושבת שאין לי על מה לדבר איתם. ואין לי מקום במיטה שלי. יהיה בסדר בבוקר.
 

kingym

New member
איפה את מתעמלת?

אני סמויה פה אבל ראיתי התעמלות וקפצתי חח
 

ThE uVa

New member
אני כבר לא מתעמלת,../images/Emo60.gif

אבל עד לפני חצי שנה התעמלתי באקרוג'ים לב השרון-צורן..
 

N o o s h y

New member
אתמול, אחרי ששי הלך

הרגשתי פתאום ממש מגעילה עם עצמי. שלחתי לה סמס שאני אוהבת אותה, הרגשתי צורך להתנצל. להתנצל! ואחר כך בכיתי בהסטריה, לא בכי שקט אלא בכי מתפרץ ובלתי נשלט. איכ. עוד שנייה ואני משתגעת.
 

EVE Lights

New member
בואי נגיד ש

מישהו חזר ממש חרמן מהמילואים וקרע לי את הצורהההה אתמול בלילה!!!!
((
 
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו, זה ידוע שבצבא הם נהיים חרמנים. אז במילואים בכלל.. :$
 

EVE Lights

New member
חח כולו שבוע..

וטוב שכך אמרו להם שב-2008 יהיה אולי משהו של שבועיים אני אמות!!!
 

SNoopY 26

New member
יש לי שני פצעים לבנים מכוערים על השפה התחתונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111 כאילו מהההה! שונאת תפצעים האלה זה הכי כואבבבבב בארץץץ אבל מה זה יוצא לי על השפה שכל העולם יכול לראות וזה נראה מגעיל כזה כמו הרפס יאק ויש לי משהו בציפורן ברגל וזה כל כך כואב :(
 

Ms Kuolema

New member
דלקת בשלפוחית השתן שחוזרת כל שבוע.

אני על מספיק אנטיביוטיקה בשביל לסמם פיל :(
 
למעלה