קיטורים!!!!

אוך נו.

אני פשוט משועממת כל כך. בא לי לצאת קצת, להתלבש יפה, לשתות קצת, לראות אנשים. לרקוד אפילו. אבל לאאאא. המורה הטיפש הזה לא יכול לשבות! אז אני צריכה ללכת מחר לב"יס בשביל שעתיים. ודאפי יוצאת עם חבר שלה כל הזמן וכאילו, אני שמחה שיש לך חבר והוא חמוד ותתחתנו מצידי, אבל נו. אל תיקח לי אותה גםכן. ואני ממש לא עוןשה את כל מה שיש לי לעשות וזה לא בסדר ואני מתגעגעת לשיר נורא וכואב לי הראש והתבטלה לי עבודה ובקושי יש לי כסף ואני מעוצבנת וזהו. אני רוצה ציצים ורשיון ותעודת זהות שתגיד שאני בת 18. עכשיו, אם אפשר.

EVE Lights

New member
משעמם לי ואני לא עייפה.

אז אני פשוט יושבת ובוהה במסך או באוויר לחילופין ומחכה שמשהו מעניין יקרה.

בסיבוב ברז../images/Emo119.gif

ביום רביעי סתמי אחד בשש בערב אני נעמדת ומקלפת ממני את מעט שכבות בגדיי, המכוסים בגשם של אחר הצהריים. הנערה במראה שמולי נעמדת עירומה ומסתכלת בי, מנסה לחפש פגמים שהיא לא תמצא. שני צעדים וחצי סיבוב ברז והמים מתחילים לזרום במעלה גופי, מלטפים כל סנטימטר מעורי. פעם אחרונה שתלטפי אותי. על לחיי זולגות טיפות מים, או שאולי אלו טיפות הכאב שלי. פעם אחרונה שתבכי עליי. ידיי נלפפות אחת סביב השנייה במעלה מותניי וחזי ומחבקות ומרגיעות אותי, במקומך. פעם אחרונה שתחבקי אותי. במוחי מצטיירת דמותך, ואני מנסה לגעת בך ולתפוס בידך – שלא תברחי שוב, אבל את נעלמת. פעם אחרונה שתראי אותי. אני מתיישבת על רצפת המקלחון וטומנת ראשי בין ברכיי. לטפי אותי והרגיעי את דמעותיי שלא יורדות, בכי עליי דמעות אושר וחבקי אותי, תאהבי אותי בכל לבך. אני מנגבת את הטיפות שעל לחיי ונעמדת. חצי סיבוב ברז נוסף ואלו אדים רותחים שיורדים עליי. הם שורפים את לטיפותייך, מייבשים את דמעותייך, מפרקים את חיבוקייך, הורגים את אהבתך. אני עוצמת עיניים ומסובבת שני סיבובים לאחור, וזהו. פוקחת עיניים ופותחת חלון לאוויר לנשימה. ביום רביעי סתמי אחד בשש בערב אני נעמדת ומדביקה אליי את מעט שכבות בגדיי, היבשים מדמעות עלייך. הנערה במראה שמולי נעמדת לבושה ומסתכלת בי, מנסה לחפש פגמים שהיא לא תמצא. והיא לא מבינה למה את לא נותנת לעצמך לאהוב אותה כמו שהיא אוהבת אותך.

אני כל כך צריכה כסף

איפה לא חיפשתי עבודה איפה, כמה טלפונים עשיתי, כמה פרוטקציות ניסיתי להפעיל. ואוף. כלום, לעזאזל, ואני לא יכולה ככה. אני צריכה כסף ברמות מטורפות. אם הייתי יודעת לנגן, או אם הייתי מוצאת מישהו שיודע ושלא סובל מפחד קהל, אני חושבת שבאמת הייתי מסכימה ללכת ולהופיע כמה ימים בנחלת בינימין שמה, עם כל המופעי רחוב. ואני בכלל לא אוהבת לעמוד בפני קהל. עד כדי כך אני מרוששת. ואני גם סתם בדיכאון וסתם כלבה לכולם והחיים מסריחים והשביתה הזו אפילו לא קצת כיפית

Small talk

New member
../images/Emo24.gif

למכור עוגיות או משהו באיזה מרכז קניות בראשל"צ?

טוב אז../images/Emo71.gif

*אני רוצה לראות אותו כבר *אני לא יודעת מה נסגר איתי *לא נעים לי ממנו *אני עייפה *אין לי כוח ללכת להתקלח *אאאנננננננייייייייי צצצצצצרררררריייייככככככככהההההההה ככככככסססססףףףףףףףף *החדר שלי מבולגן *מבחן בערבית ביום ראשון,בוחן במתמטיקה יום שלישי *עוד שבוע וקצת יש מבחן במתמטיקה..שאני חייבת לקבל בו ציון טוב *אני מפחדת שנכשלתי במורשת/פזיקה/ערבית/לשון/ספרות[
] וזהו. אבל די נחמד ..
חחח אני כזו מפגרת

Mooa-Numi

New member
ניצלו אותך

זכותך הלגיטימית גם לדרוש את הכסף בחזרה. זה נגד החוק, עם קצת לחץ את תזכי בכסף. את צריכה טלפונים או משהו? היית בתנועה (נראה לי, לפחות פעם, אולי גם היום?), בכל מקרה, את כל הפרטים כאן. אני יודעת שזה משהו שאפשר להגיד "איזה חרא" ולהעלים עין, אבל ניצול בני נוער בעבודה זה באמת פשע, הם פשוט עוברים על החוק, והסיבה היחידה שזה לא נפסק זה כי רוב האנשים בגיל הזה פשוט מחליקים את זה כי זה קורה. אבל באמת שאת יכולה לקבל את הכסף שלך בחזרה.

PennyLaneM

New member
אני דלוקה עליו

הוא דלוק עליי אנחנו רוצים אחד את השני ממש אז למה זה כזה קשה להיפגש!!!!! אני רוצה לראות אותו :(

ושוב מקטרת../images/Emo71.gif

למורה הכי מדהים שהיה לי אי-פעם,המצחיק,הטוב,המוכשר.. יש סרטן. אני בשוק.. כוסעמק..זה כ"כ לא מגיע לו,הוא בנאדם כזה מדהים..\:

Fragile rose

New member
סאמאמאממאשלו

הוא הולך להתחרט על היום שבו הוא נולד. נשבעתת. ואני לאדעת איך נתפס לי הגב אתמול. ממש לא ברור אבל היי, אם כבר אז תמונה מאתמול.

למעלה