קיטורים!!!!

אזו הקלה ג'יזס

לא ישראכרט אלא טלכרד. היה מת לישארכט שלי

EVE Lights

New member
שלא תעיזי לדבר איתו יותר

בנאדם שמדבר אלייך ככה לא שווה חצי מההתייחסות שלך

אני ממש ממש מקווה

שהחלק האחרון נכון ובאמת המשכת הלאה הוא אידיוט ואמרתי לך את זה לפני המון זמן ואני עדיין חושבת ככה מגיע לך הרבה יותר טוב.

כןכן

המשכתי הלאה. בדוק בדוק בדוק. יודעת שאמרת לי. והמון אנשים אמרו לי. ואפעם לא פקפקתי בנכונות הדברים פשוט זה קשה. ולקח המון זמן [כמעט 3 שנים] אבל אני מרגישה שאני בתקופה הזו שכבר לא כלכך איכפת לי ממנו כמו קודם. ולא כל פעם שאני שומעת "גבעתי" בחדשות אני מפציצה אותו במסמים ויש לי דפיקות לב מואצות. היתי צריכה את הזמן הזה כדי להבין שיכול להיות גם מישהו אחר בחיי. והפסקתי לחפש את המודל שלו בכל אחד. ואני מרגישה טוב עם עצמי.
. תודה. מתה עלייך

אני ממש גאה בך :)

באמת, אני מכירה את המצב שלך ולאו דווקא אישית, ואני מבינה כמה קשה להתגבר על אהבה ראשונה. אני רק מקווה שתמצאי מישהו ששווה אותך מספיק כדי שתאהבי שוב, כי שתינו יודעות שלא קיימים הרבה גברים שמספיק טובים בשבילך :)

In Dreams

New member
היא אומרת שלא קרה ביניהם כלום../images/Emo29.gif

אבל אני ממש לא מאמינה לה ויש לי הרגשה חזקה שכן קרה משהו ולא בא לי לעבור את הסרט הזה שוב בא לי שהשנה הזאת תסתיים כבר. |עייף|

רייל

New member
הראש כואב לי כמו החיים

וכבר יומיים שאני בטטה. אוף, ואח"כ אני מתלוננת. |סותמתאתהפה|

Small talk

New member
../images/Emo24.gif

וזה באמת חיבוק חם ואוהב כי כל מה שכתבת נכון אחד לאחד גם לגבי. בתקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב?

Small talk

New member
בחיים שלי לא הרגשתי כל כך חרא

ועוד קמתי היום במיוחד ב8 וחצי בבוקר ונדקרתי שוב פעם כדי שהאחות תבדוק לי רמת סוכר בדם (כי היא הם לא בדקו לי סוכר בדם) כדי שהרופא יגיד לי שאני בריאה לגמרה ואין שום דבר רע איתי והתעלם לגמרה מהעובדה שהייתה סיבה שהלכתי לעשות בדיקות דם לא סתם כדי לראות שאני בריאה. ואני אשאר תקועה עם העייפות, התשישות והחוסר יכולת להתרכז לרבע שנייה אפילו. לפחות הרווחתי את הירידה במשקל בלי להזיז תתחת. 7 קילו אנד סטיל קאונטינג...

עדיב4

New member
../images/Emo187.gifבא לי להקיא../images/Emo5.gif

אוף אני לא יודעת מה יש לי
התחרפנתי קצת מהשעמום
מרגישה זבל.

aYaLoLy

New member
יא וועלי../images/Emo71.gif

השמנתי נורא ואני רוצה קצת משמעת עצתמית בחזרה אני חייבת חוצמזה, הכל תכלס סבבה. שבוע הבא זה השבוע המלא הראשון שאני ש קצת לבד בבסיס ואני קצת פוחדת ממה שיקרה מחר וקיבלתי הברזה לקלרה עכשיו שזה גם באסה. ואע אני ממש רוצה לראות את אלו שהיינו איתם אתמול שוב!!

LimiMimi

New member
עכשיו אני מבינה בדיוק

את מגננוני ההגנה שלי. גאד, אני מרגישה כמו ח'טניקית שנקשרת לכל אחד. איזה זין.

\:../images/Emo71.gif

אני‏ : אז אתה רוצה לומר לי שאתה עדיין מרגיש אליי אותו דבר כמו בספינה? הוא : לא בדיוק בכל זאת אנחנו לא ביחד אני : טוב.. הוא‏ : אני לא אומר סתם כאילו תשמעי אני לא אדיש כלפייך אבל באיזה שהוא מקום זה לא אותו דבר הוא‏ : ? הוא‏ : למה איך הרגשות שלך כלפיי? אני‏ : לא יודעת מה נסגר איתי כבר...מצד אחד אותו דבר מצד שני לא...אני לא אגיד לך ששכחתי סעעעמק

Ms Kuolema

New member
זה כל כך פתאטי שאני דואגת לזה כל כך,

אבל לא לראות אותו שבועיים וחצי זה שוק מבחינתי. אחרי שלושה ימים אנחנו נשברים ונדחפים ללו"ז אחד של השני, אז שבועיים וחצי. אבלמצד שני, איימתי עליו שיחזור עם מתנות טובות על עוגמת הנפש שנגרמת לי :). התסמונת הזאת מדאיגה אותי. היא לא עושה שום דבר, אז למה היא קיימת. זה סתם הלחיץ אותי ואת ההורים שלי שחשבו שהכבד שלי על גבול מוות, אבל בנתיים זאת סתם רמת בלירובין גבוהה. בנתיים אבא מחפש מי במשפחה שלו סובל/סבל מתסמונת ג'ילבר. הייתי רוצה שיפסיקו לחפור בזה כבר, אם זה לא עושה כלום ולא משפיע על החיים שלי.

aYaLoLy

New member
כוסעמק אוקיי?!?!?!

למה אתה כלכך מתנשא ומניפולטיבי!? למה אתה חושב שאתה יכול לגעת בי?! למה למה למה למה אני לא יכולה להבהיר פעם אחת את הנקודה כמו שצריך ולהגיד נחרצות "לא!" במקום לברוח? אין לי כוח לכל ההתחמקויות שאני אאלץ לעשות עכשו בגלל שאני כלכך פסיבית ופחדנית. למה אני משלה אנשים רק בגלל שאני כזאת חסרת אונים וכזאת לא יודעת להתנהל עם עצמי בא לי לקבור את עצמי ואת כל מה שקרה בשעתיים האחרונות

למעלה