עם מה?
עם זה שאת שואבת בטחון מלרדת על אנשים אחרים? למה זה טוב? תעשי את זה בבית עם הקבוצת חברים שלך שבוחרת להסתובב איתך ולא כאן. אני באמת לא מבינה למה כל זה טוב. כן, גם אני חושבת כל מיני דברים על אנשים פה, חלק טובים וחלק פחות. הם לא חברים שלי ולא קשורים אליי, ואין שום סיבה בעולם שאני אגיד את הדברים האלו באיזשהו פורום ציבורי, כי זה פשוט לא לעניין. זה א', שאני פשוט לא מבינה למה הדברים האלו טובים מלבד פשוט להיות מגעיל, באמת. ואני אומרת את זה בלי שמץ של פלצנות, קצת כבוד בין אנשים זה זכות בסיסית. ב', זה לא חוקי. אומנם זה לא נכתב בתקנון של הפורום הזה, אבל לפי התקנון של תפוז: "הצהרות והתחייבויות הגולשות בנוסף, ומבלי לגרוע מכלליות האמור בתקנון זה, מצהירה כל גולשת ומתחייבת כלפי תפוז אנשים כדלקמן: - לא להשתמש ו/או להעלות לאתר תכנים ו/או תמונות ו/או קטעי וידאו אשר מכילים אופי מאיים, בוטה, גזעני, או מעליב, או חומר פורנוגרפי או בעל אופי מיני בוטה או שעלול לפגוע ברגשות הציבור; - לא לעשות שימוש בשפה בוטה או גסה, שעשויה להעליב או לפגוע בגולשות אחרות בפורום; לא להטריד גולשות אחרות בפורום, לא לפגוע בגולשות אחרות ולא לעבור על החוק בדרך אחרת; - לא לכלול כל חומר המהווה לשון הרע על אדם; (בסדר, זה לא ברמה של דיבה, אבל אתן מבינות)" קיצר זה אכן האינטרנט והוא כביכול חופשי, אבל זה פורום ותחת אחריות מסוימת ויש לו הגבלות מסוימות. אני לא מבינה למה עד עכשיו כל הריבים האלו היו לגיטימיים, אבל זה לא. ואני לא מבינה איך זה הגיע לרמה הזאת (זה כמו שמישהי תפרסם תמונה שלה ואז מישהי אחרת תגיב לה 'בואנה, איזה מכוערת את!') מבלי שאף מנהל לא אמר על זה משהו, עזבו להגיד, פשוט למחוק. אז כן, אין שום סיבה שבעולם שאני אשלים עם זה. אל תעזו לקרוא לזה חוש הומור, זה סתם גועל נפש.