קיטורים!

רייל

New member
אני לא יודעת אם זה שטויות או לא, כי לא

יצא לי לבדוק את זה. אבל לי יש עדשות מכיתה ז' והמספר לי גדל מאז ב.. *סופרת*.. 3 מספרים שלמים בערך. אבל העיניים שלי מטומטמות, אז אני לא באמת יודעת.

אני צריכה לדבר עם כמה אנשים../images/Emo71.gif

כי הם תמיד עושים לי כיף, ודוקא הם לא פה ודוקא הם לא ואחרים כן מתקרצצים ומעצבנים מה נסגר ואחשלי מפגר ויש לי בחילה. באסה לי

AnGeL DoLlY

New member
קיטור נהיגה שלישי:/

ההורים שלי החליטו על שיעור נהיגה אחד בשבוע. אחד!!! זה הדבר הכי לא אפקטיבי ומועיל שאפשר לעשות בתחילת לימודי נהיגה. זה כזה מסתכל.. אמא שלי בטענות המוזרות שלה ואבא שלי פתאום תומך בה. /: ניסיתי להסביר להם בכל צורה שהנהיגה זו מיומנות ואי אפשר לעשות שיעור אחד ושהמורה צריך לחזור על אותם דברים שיעור לאחר מכן כי עבר שבוע... אוףףף. אמא אמרה שהם דיברו עם המורה והוא מבין ושהוא יעשה לי הסבר קצר בתחילת כל שיעור, אבל זה עדיין מבאס אותי לאללה שהתהליך הזה יקח לי חצי שנה בערך!!! סעמק ודווקא כשאני מתחילה לאהוב את זה ממש

SNoopY 26

New member
בונאה זה אחד הדברים המטומטמים

יענו אם זה היה מקטע של כסף וכל זה אז סבבה אבל זה לא (נכון?) אני לא מבינה למה אבל?

AnGeL DoLlY

New member
יש דרך לשאול

וזו לא פעם ראשונה שהיא עושה את זה בבקשה בואו לא ננהל את זה כאן אין לי כוח

SNoopY 26

New member
חח מה??

מה את רוצה? כולה שאלתי ולא עשיתי את זה בדרך מגעילה אמרתי שאני לא מבינה למה? מה הבעיה?

../images/Emo24.gif 2 דברים..

2 דברים... הראשון, אני מה זה מתחתי תנהיגה שלי, עשיתי סה"כ איזה 33 שיעורים [טסט 4
] אבל מה זה מרחתי.. ולא קרה כלום.. ולא בגלל סיבה מסויימת, סתם עומס בזמן שלי ועומס של המורה... ואם בא לך לשתף בכ"ז למה הם החליטו ככה אז את מוזמנת:$ [גם במסר אם לא בא לך ע"ג הפורום או לודעת מה:$]

Small talk

New member
33 שיעורים טסט רביעי זה דיי מהר

זה דיי אומר שהגעת לשיעור 28- עשית טסט, שיעור 29- טסט... אני לא חושבת שאני מכירה מישהו שהגיע בכלל לטסט ראשון בלי לעשות מינימום 40 שיעורים...

מה, אני מכירה מלא.. חלק אפילו ניגשו לפני 28..

עשיתי טסט ראשון ב28, ואז שיעור\שניים בין כל טסט... והיה לי מורה מדהים בערך
וגם יצא לי סופר זול בערך, כי שיעורים אצלנו לא ממש יקרים, והמורים בבי"ס שלמדתי בו לוקחים על טסט כמו שיעור רגיל ולא 300 כמו שנהוג ברוב המקומות...

The Bitter End

New member
אני לא מוצאת את המשקפיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!

וחם לי!!!!!!!!!!! ולקנות ספרים זה סיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |מתה|.

shachari

New member
../images/Emo10.gif

אני מתגעגעת אליו, לחיבוק שלו , לראות אותו , לחיוך שלו - דיי זה כואב לי
ותחזיקו לי אצבעות שידיד שלי יירד מהרעיון שהוא אוהב אותי , כי קשה לי עם זה

../images/Emo24.gif.

מחזיקה אצבעות. זה מצב כלכך לא נעים כשידיד שלך אמר שהוא אוהב אותך. קצת מאכזב.

greeneye

New member
וע.

אם חשבתי שההתלמדות הייתה קשה, משמרת ראשונה פי אלף. כל פעם שהייתי בטוחה שעברה שעה לפחות עברו רק 10 דקות [ואני לא מגזימה! זה היה ממשששש מוזר! הייתי בטוחה באיזשהו שלב שעברתי חצי משמרת ועברו רק שעתיים..] אסור לי לאכול מסטיק. גם לא סוכריה קטנה. אסור לאכול ולשתות. [אז אתן יכולות להסיק שריח הפה נהיה לא הכי סימפטי אחרי כלכך המון זמן..] אסבור להציץ בפלאפון, גם כדי לבדוק מה השעה. -אסור שיתפסו אותי שניה לא עושה משהו. -אסור לשבת על הרצפה כשאני מקפלת בגדים גם ממדף בגובה 5 ס"מ מהרצפה.. והרגליים שלי תפוסות מתות מחדר כושר, אני הולכת כמו נכה עכשיו..] -יש לי הפסקה אחת, על משמרת של 8 שעות. -וגם היא, של 20 דקות בלבד, שבהן אני רצה לארומה או משו, מזמינה חצי סנדוויץ [כי שלם אני לא אספיק לאכול בכלכך מעט זמן] בנתיים עד שזה מוכן, עושה טלפונים למי שצלצל אלי, אוכלת בטיל ורצה חזרה..]. וזה בלי להזכיר את האנשים הבהמיים והמזעזעים שחושבים שאני עבד נרצע וסמרטוט רצפה ושמותר לתקוע בי מרפקים, לצעוק עלי כשאני לא מוצאת להם את המכנס שהם רצו במידה שהם רצו, כאילו תוך יום אחד אני אמורה לשנן את כל החנות כולה ולדעת מה יש ומה אין ולמה בדיוק אתם מתכוונים. כואבות לי כלכך הרגליים, אבל גרוע מזה, הגב. אני לא חושבת שאני אחזיק כלכך מעמד בעבודה הזאת. אני לא ב-א-מ-ת צריכה את הכסף, חשבתי שיהיה נחמד, לראשונה, לעבוד בעבודה מסודרת. אני אראה איך עובר השבוע. [בו אני מחוייבת לתת 5 משמרות שאחת מהן היא שישי/שבת]. יאי. אין לי חיים.

LimiMimi

New member
איך אני צריכה גשם.

חלמתי על איזה מישהו שהוא בא אלי בגשם ואנחנו מתכרבלים וכאלה. וסתם זה כלכך גורם לי לרצות קיטש בגשם כזה. נזכרתי שהלכנו בגשם וכל פעם שהתחילו טיפות הוא הסתיר אותי כזה, והיינו נכנסים לכל מיני מקומות עם גגונים ועצים ודברים ממש הזוים מסקנה אני צריכה מישהו בדחיפות

זקוקה לחיבוק באופן בהול

אוקיי אז היה היום מבחן בקורס והלך לא משהו בכלל ומי שמקבלת מתחת ל 80...ממ..עפה. ולפי החישוב שלי קיבלתי פחות...[וזה גם פאקינג מבחן חוזר...
] אוף. אוף. כאילו זה כלכך לא פיר שהם מתחשבים רק במבחנים המזדיינים האלו. וזה מבחן פתיחה שהיה בו חומר ללמידה עצמית [מיותר לציין שהוא לא היה ברור בכלל]... ולא ממש הלך לי טוב וזה כלכך מתסכל. כלכך שמחתי שעברתי את כל המיונים קיוויתי להתחיל ברגל ימין.. אבל לא...חייבות להיות שאלות דפוקות שהיו לי ממש קשות. אוף :(

למעלה