אוף.
אורפז התגייסה היום. וכאילו, ממש התקרבנו בחודשיים האחרונים. ממש. הינו מדברות לפחות פעם ביום, נפגשות לפחות 3 פעמים בשבוע, יוצאות כמעט כל ערב, ביליתי איתה שבוע מדהים בקוס.. נסעתי [פעם ראשונה שיצאתי מהאזור עם האוטו! כבוד!!] לבקום להפרד ממנה והיה עצוב. דורקי כבר התגייס לי לפני שבועיים ככה, בקושי נשארו אנשים שאני אוהבת לבלות איתם. הבסט פרנד מרוחקת וקצת לא נחמדה לאחרונה. שאר החברים או בחו"ל או מגוייסים, השאר, התבררו [לא משהו ש..כלכך הפתיע אותי, הן לא נחמדות כלכך גם ככה] כנועצות סכינים בגב.. אז.. החלטתי לעבוד, לראשונה בחיי. אז היום הייתה לי התלמדות בפוקס. ובגלל שאני פעורה ואינלישמץשלמושג בכל מיני דברים ..עבודתיים שכאלה, שכחתי לשאול שאלות חשובות [כמו- כמה משלמים לי על ההתלמדות, אם יש הפסקה במשמרת ושל כמה זמן, אם משלמים לי נסיעות וכאלה] והרגשתי הכי קלולס בעולם. הפילו עלי בוחטה של מידע ישר, כעסו עלי קצת כשלא הבנתי מה רוצים ממני, הם מסבירים בערך..הכי גרוע בעולם, לקח לי מלא זמן להבין מה רוצים מהחיים שלי. אני מחוייבת לתת 5 משמרות בשבוע, אחת מהן חייבת להיות שישי/שבת- אז ביי ביי חיים. יש לקוחות סמויים[?!?!?] שבוחנים אותי, ויש דברים שאסור לי להגיד, ודברים שאני חייבת להגיד, אחרת מזמברים אותי. אני חייייייייבת לדחוף לאנשים מסכנים את המבצעים בכל רגע נתון, ולנסות לדחוף אותם לכל מחלקה אפשרית. ולתא הלבשה. ועוד משהו שלמדתי לבד, אני צריכה להמציא סיפורים ועלילות כדי שאנשים יקנו דברים. טובנו. ["נשאר רק 40 ורצית 38?? נווווו בסדר, אני מדדתי את הג'ינס הזה ב-34, שזו המידה שלי, וזה היה לי קטן, וה-36 ישב בול, יש איזשהו בלבול עם המידות, אז תנסי למדוד את ה-40!] ואחת המוכרות גם הציעה לי לפלרטט עם אדם שנכנס לחנות כדי שיקנה דברים. בחור, שגדול ממני בעשור או משהו. ושלא לדבר על זה שמרפי היה לרעתי והמנהלת משמרת ראתה רק את הפאשלות שלי ולא את זה שאשכרה הצלחתי למכור דברים לאנשים בהתלמדות שלי!!!1 ושהמזגן לא פעל. והו.