קיטורים!

שיגמר החופש!!!

אני רוצה להתחיל ללמוד, לסיים עם זה כבר ראבק, חוץ מזה משעמם לי בטירוף. התרחקתי מכל הסו-קולד-חברים-שלי, אין לי אף אחד כאן... ואין אופציה להכיר כי אני לא בביה"ס או משהו כזה, נמאס לי. בנוסף אין לי עבודה, מסתבר שאני יותר מידי אאוטסיידרית בשביל האיזור המחורבן הזה. אז אני יכולה לעבוד בעבודה שהיא לא מול אנשים (פיזית), אבל ראבק כל חרא רוצים ת.בגרות מלאה ולא בזין שלי לעבוד בשירות לקוחות. אז מה נשאר? אני כל היום מנקה את הבית, מכינה אוכל לאח שלי, טלויזיה, מחשב, ספיידר, משקלמשקלמשקל, טלפון, ספירת קלוריות וחוזר חלילה. יופי, מעולה.

stink

New member
נראלי אני נעשית חולה =/

וזו קקה רצינית , כי אני לא יכולה לקחת חופש , תכננתי מחר לעשות שופינג , וחבר שלי חוזר בסופשבוע .

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifמבטלים לנו מגמת פסיכולוגיה סוציולוגיה!!

חוצפה שלא תתואר בגלל שאני באשכול ב' (בחרתי מחול), ואין מספיק ילדים שרוצים פסיכו סוציו באשכול ב', ביטלו לנו חברים שלי מתגייסים ואוספים כמה שיותר ילדים מאשכול ב' שרוצים ללכת למגמה הזו, אני מקווה שיצליח להם אוף אם לא זה, נראה לי אני אקח ביולוגיה כי תמיד הייתי טובה בזה איכשהו

אני יכולה לגשת לטסט רק בעוד חודשיים

וכן זה קיטור כי אני כבר שיעור 22 ואני מוכנה לטסט, גם המורה אומר, אבל אני לא יכולה לגשת למרות שעברתי תיאוריה ראשונה כמו גדולה. אוף זה כזה מתסכל, מצד אחד אני יודעת שאני צריכה להפסיק ללמוד בקרוב נהיגה ולקחת הפסקה של המון זמן עד שמשרד הרישוי יחזיר לי בחזרה את הטופס הירוק (שבלעדיו אני לא יכולה לגשת לטסט) ומצד שני אני לא יכולה לעשות הפסקה בלימודים כי אני יודעת שאני אשכח את החומר, ועוד הפסקה של חודש וחצי? וואו זה המון, מי יזכור בכלל. אני והמורה שלי מנסים לזרז את העניין של החזרת הטופס הירוק אבל בינתיים זה שואף לאפס ואני מתוסכלת. וזהו, נהגתי בלילה אתמול יואו מגניב וכאן נגמר הקיטור;

כי אנילוקחת ריטלין באופן קבוע

ז"א, לא קבוע, בזמן לימודים. אבל בטופס הירוק הרופאה המפגרת רשמה לי באופן קבוע אז משרד הרישוי לקח את הטופס למכון רפואי ובלהלהלה, זה יחזור רק עוד חודש וחצי-חודשיים (הם אומרים חודש אבל זה תמיד יותר) ורק אז אני יוכל לגשת לטסט. משמע- נדפקתי.

Tin Doll

New member
סתם

כי גם אני לוקחת ריטלין בזמן לימודים בגרויות וכו'.. ועוד לא התחלתי ללמוד נהיגה ואני לא יודעת אם לקחת או לא, אם זה יזיק או דווקא יעזור. לא יודעת איך רמת הריכוז שלי תהיה על הכביש.. סתם חשבתי על זה לאחרונה

משבר, כבר עכשיו?

לא רוצה לגדול אני מפחדת זה נראה גדול עליי ואמאאאאאאאאא ממש לא בא לי עכשיו בטוב יומולדת ואוף לא בא לי לגדול
vdgbuhu,rnshhrjuet,nukuzvnpjhsutukhzvdsukgkhtckvcyj,hkgmnhckhjryu,/ tot,rumvkvdhcgkzv'cnxrcceav/

EROTOMANIA

New member
יש לי היקי :\

על הצוואר, כמעט מקדימה, איפה שהכי קשה להחביא עם השיער. חולצות עם צווארון לא באות בחשבון. גאד אני בת 20 למען השם עברתי את גיל ההיקים הייתי מסטולה מהתחת או אולי אפילו ישנה כי ממש לא שמתי לב מה הוא עשה לי. כוסאמק. ועכשיו יציקו לי עם שאלות והבוס יסתכל עליי כאילו נפלתי מהשמיים. וההורים? בכלל ההורים לא יודעים שיש לי מישהו בכלל.

adiss90

New member
אני נורא עצובה עכשיו ונורא עצבנית.

גדל לי המספר במשקפיים במספר שלם. אמא שלי -אף פעם- לא לטובתי. בחיים. וזה הדבר הכי מתסכל שיש. אני נשבעת, אני אנקום. היא עצלנית מדי להתמודד עם הקפריזות של אח שלי אז אני משלמת. אני חיה הרבה פחות טוב ממה שאני יכולה, בגללה. בא לי לצעוק, בא לי לצעוק את כל מה שאני חושבת עלייך. לא רק כאמא-אלא כבן אדם. למה את לא יכולה לתמוך בי או לעודד אותי או להעריך אותי, דאמט? למה אני צריכה להתווכח איתך על דברים שהם מובנים מאליהם ורק את עקשנית מדיי לקבל אותם? מסמרו לי את הראש לחול.

The Blue Fairy

New member
אויש..איך אני שונאת שהמספר גדל!

הוא עדיין גדל לי..ואני כבר בת 20! הוא לא אמור לגדול! מה המספר שלך? ואולי תנסי לקחת את אמא שלך לשיחה בבית קפה או משהו?

adiss90

New member
מממ

המספר אחרי הצמיחה[או הצניחה,ליתר דיוק]- 3.75 זה פאקינג המון!! עוד שנתיים בקצב הזה אני ב-6- !! נראה לי אני אתעוור בסוף D:: או שנעשה לייזר-מה שיבוא קודם. אמא שלי היא הבנאדם שאני מדברת איתו הכי הרבה ומשקיעה בדיבור איתו הכי הרבה. כנראה שהשתיקה אפקטיבית יותר- בתהליך ניסיון.

adiss90

New member
אבל אני אוהבת משקפיים P: ו..זה באמת מחזיק?

נשמע לי לא אמין.

Tin Doll

New member
ברור שזה מחזיק

אני לא יודעת את הסיבה במדוייקת, צריך לשאול אופטומיטריסט.. נראה לי בגלל שעם משקפיים יוצא לך יותר לשחק עם הראיה, את מורידה, שמה, וגם יש מרחק בין העין לעדשה.. עובדות מוכיחות את עצמן, לפני שהיו לי עדשות המספר עלה כל חצי שנה באיזה רבע או חצי. עכשיו כמו שכתבתי כבר 3 וחצי שנים המספר עלה רק ברבע.

למעלה