קיטורים

EVE Lights

New member
מיאו פשוט יום לא משהו ../images/Emo13.gif

הייתי ממוטטת נפשית ופיזית אחרי הסימולציה הלכתי לנמנם התעוררתי מפורקת אחרי חלומות שפרקי אנגלית רודפים אותי ויש לי בחילה עצומה כמו החיים ;[[

little shorty

New member
אני שונאת אותך.

פשוט שונאת אותך אמא. שונאת.

MaddyD

New member
זה לא קל

להתמודד מול בחור שהוא כמוני נלחץ ממה שאני נלחצת ובורח איפה שאני בורחת לדעת בדיוק מה הטריגר ובכל זאת, בגלל שאני אני והוא גם אני ללחוץ שם.. למרות שאני ממש משתדלת שלא

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אני צריכה חיבוק ../images/Emo10.gif

כולה רציתי שהוא יבוא להיות איתי היום, שההורים שלי יוצאים ודופקים אותי בבית לשמור על אחותי הקטנה במקום ללכת ולחגוג לחברה טובה שלי יומולדת, ובמקום להיות איתי הוא נוסע עם אבא שלו לטיול ג'יפים ליילי!! וממחר כל הסופשבוע הוא לא יהיה פה.... כוסעמק זה מעצבןןן!!!!!!!! אתה יודע באיזה מצב אני בזמן האחרון, אתה חבר שלי 8 חודשים...קשה לוותר על דבר כזה בשביל להיות איתי? אין...אנשים שאני כ"כ אוהבת כ"כ מאכזבים אותי בזמן האחרון. פשוט יושבת פה ובוכה. לא יודעת למה. המון זמן לא בכיתי. זה פשוט יוצא. חיבוק מישהי?

OriginalMe

New member
../images/Emo24.gif

אבל זה לא משנה כמה זמן אתם ביחד, אני לא מבינה למה אסור לו להיות גם away ממך. בכל מקרה, תרגישי טוב, ובאמת אל תבכי בגלל דברים שכאלה. אולי זו הצטברות של הרבה חרא.

Tin Doll

New member
ואותי מעצבן

בני זוג שלא מבינים שהשני צריך לפעמים קצת חופש, לבלות עם ההורים, עם החברים, ולא להיות בתחת שלך כל הזמן. אז הוא יצא לטיול לילי עם אבא שלו, שיהנה! מה את לוקחת כל כך קשה? גם הוא בנאדם, וזה לא שלא תראי אותו יותר. כן, זה מבאס ואני מסכימה איתך אבל בקשר יש 2 בני אדם ולא תמיד מה שאת רוצה את מקבלת. ואת צריכה להבין ולקבל.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif מקבלת יפה מאד.

לא פירטתי פה הכל כי אני לא חושבת שאני מסכנה. אני מפרגנת לו על הכל,באמת, פשוט זה קצת מציק כי הוא ידע באיזה מצב אני כרגע..זה עבר.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif לא בכיתי בגלל זה...

אלא בגלל מה שקורה לי בתקופה הזאת... הגלולת האלה..ימח שמן

stink

New member
../images/Emo24.gif

לפעמים זה ככה , דווקא כשצריכים אותם הכי , הם לא מבינים והולכים.. בנים =/ כשהוא יחזור תסבירי לו כמה סבל הוא גרם לך , ואני בטוחה שהוא יצטער ויפצה אותך על זה.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif חחח זה לא עד כדי סבל...

פשוט זה סתם מציק כי הוא ידע מה עובר עלי בזמן האחרון..אבל בקטנה..אני מפרגנת לו

אז לא בא, לא נורא בובה.

יום שישי קרוב, תתראו ותפצו על הזמן. לא צריך להתעצבן כי לא מסתדר :] חבל על האנרגיות שלך מותק.

טוב

אז לפי המלצת הפסיכולוג שמשחרר אותי מהצבא- אני מתחילה טיפול בהפרעות אכילה. בשניידר, או משהו. כנראה זה אמור להיות טוב.

e l u l a

New member
בהצלחה חמודה../images/Emo24.gif../images/Emo153.gif

ויש לי שאלה.. את לא חייבת לענות.. איך גייסו אותך בהתחלה עם משקל כ"כ נמוך? כי הרי עושים בדיקות רפואיות.. איך אף אחד לא אמר לך כלום על המשקל עד עכשיו? ואני לא מדברת על אנשים קרובים שהעירו לך אלא על אנשים מהצבא שזה אמור להיות התפקיד שלהם..

למעלה