קיטורים

moruush

New member
יופי מור.../images/Emo4.gif

יש לי מחר מחנ"ק, ואני לא יכולה ללבוש מכנסיים קצרים, כאילו ארגנתי לי רק קצרים. מיי לעזאזל ידע שיש דבר כזה "דלקת זקיק השיער"?!!?! עשיתי שעווה לפני יומיים כי בכל זאת, אי אפשר ללכת כמו קוף.. ואני מתעוררת אתמול עם משהו כמו 70 פצעים על הרגליים , כולם עם דלקת ורעל. הייתי עם אמא בכרמל, התעלפתי, איבדתי הכרה, נהייתי לבנה, שפתיים סגולות, בהמתנה במעבר חצייה בין הכרמל לחנות של אודם כבר לא ראיתי אנשים וצבעים, ראייתי רק נקודות וכל הצבעים ניהיו אפור. ונפלתי על הברכיים כבר. הושיבו אותי בחנות עם מזגן על כיסא כמו של ברים כאלו, ואני נפלתי ממנו כמה פעמיים. והיו לי מלא מלא בחילות. אנשים מזיעים חם להם בשוק, ורק אני רועדת מקור.
נסענו במונית לאבא, שכנעתי את אמא לא להזמין אמבולנס, אני אפילו לא זוכרת מה אמרתי באותו זמן. בטח אמרתי מלא שטויות. בקיצור, זה לא מה שמטריד אותי עכשו. כי אני בסדר ורק עם סחרחורות כל היום, הלכתי לרופא אתמול בערב וקיבלתי סבון מיוחד ומשחה אנטיביוטית למרוח על הדלקת [70 דלקות ברגליים?!?!?!?!!!!!!
] ואם אני יצא למחנה וזה עוד לא יחלים אז זה יזהם ויהיה בלאגנים, ואני לא רוצה לפספס את היום הראשון שלו.. של הבנייה והכל =| וצורב לי!!!!!!!!!
[למישהי הייתה פעם את הדלקת הארורה הזאת?
]

Shusho

New member
פאק איך זה קרה?!../images/Emo12.gif

לא ניקיתי את הרגליים/חומרים לפני זה או משהו?

moruush

New member
בטח שכן..

שטפתי עם מים קרים אחרי כל רגל ובסוף את שתיהן ביחד [שתפתי אחרי שעשיתי עד הברך ואז עברתי רגל ואז עשיתי ירייכים ושטפתי עוד פעם. וכאילו לא שיניתי את התדירות ולא שינתי את הסוג שעווה או משהו
וזה כ"כ כואב ומושך את העור וצורב.. יש לי איזה 70 שלפוחיות צהוב לבן ברגליים ומסביב יש טונה עור מתוח ואדום ויש לי מחר מחנה, ואני לא יכולה ללכת עם מכנסיים קצרות, ואני לא יכולה לצאת החוצה כי שי אבק ושם זה יזדהם לי, אז או שזה יעבור בקסם
עוד היום, או שאני אגיע רק יום אחרי כולם
וגם עשיתי את השעווה עם טלק כדי שאני לא אזיע ברגליים או משהו. צורב לי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפאאאק. תרגישי טוב../images/Emo140.gif

amit641

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo129.gif

אף פעם לא שמעתי על זה... בכל מקרה אני מקווה שתחלימי מהר
אני יוצאת למחנה יום חמישי ואני באמת לא יודעת מה הייתי עושה במקומך. כאילו מצד אחד אני מבינה כמה את לא רוצה להפסיד את היום הראשון אבל אם את חושבת שזה יזדהם כדאי לך לחכות ולצאת ביום השני. עדיף יום אחד מאוחר מאשר שתחלי ממש ותצטרכי לרדת באמצע. החלמה מהירה :)

Shusho

New member
אני מתגייסת מחר

זה מספיק קיטור :( אני לא מצליחה להרגע כי כל שעתיים יש לי טלפון/הודעה ממישהו אחר שחייבבבבבבבבבבב לדבר איתי על הצבא! פאק כבר שבוע וחצי לא ניהלתי שיחה שלא קשורה לצבא אבא התקשר ואיחל לי בהצלחה או משהו (הוא העיר אותי, לא ממש הקשבתי) והתחיל לבכות םגףןחעףקוןםרחעא

nettus

New member
גיוס קל

ואל תשכחי לקחת איתך מים, ותשאירי את הטלפון עליך בבקום למרות שאומרים לך שלא מי שם לב לזה

amit641

New member
בהצלחה ושיהיה גיוס קל:)../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif

אני עייפה];../images/Emo71.gif

קמתי בשבע וחצי אחרי שנרדמתי בארבע וחצי >: ולא ראיתי כמה חברות שלי מלא זמן ואני ארגיש לא קשורה מחר וממש ממש לא בא לי ללכת];

yaeli87

New member
אני מרגישה פרה.

אוף. לא אכלתי יום כלום חוץ מעוגיה קטנטנה וקצת סלט עם קוטג' שנראה לי היה מקולקל אז בכלל לא אכלתי את זה ושתיתי נס ועכשיו אני מרגישה פרה. החדר כושר סגור היום אז עשיתי כפיפות בטן כזה לבד וזה לא כיף כמו שעושים בחדר כושר. אוף.

אם את מרגישה לא טוב עם עצמך

חשבת לנסות דיאטנית? ורק שתדעי שלאכול יום שלם רק את מה שאכלת זה גרוע.

stink

New member
אוף רע לי

וכשאני מתחילה לפרט את הסיבות צצות הדמעות . אז אני אשתוק

למעלה