קיטורים

stink

New member
תודה..תרגישי טוב גם את

איזו אחוות חולים מתגלה פה פתאום

OriginalMe

New member
את באמת לא היחידה :p

יש לי משהו יותר גרוע לספר לך לפחות את חולה בחופש הגדול, יש לך זמן להבריא יש לי ידיד, שכל חג, אבל באמת כל חג, פשוט נהיה חולה אבל באמת שאני לא מעצימה את זה, זה באמת כ-ל חג! עכשיו מה תגידי על זה? :p אבל תרגישי טוב.

stink

New member
תודה :) ודווקא יש לי מה להגיד על זה P-:

אני כל יומולדת נהיית חולה!! כן כן , כל פעם כשהיום הולדת שלי מתקרב אני תופסת איזה חום אימתני . אולי זה עניין פסיכולוגי כזה

OriginalMe

New member
:O

טוב, אין לי מה להגיד על זה :p אולי זה באמת עניין פסיכולוגי... ואולי לא :p

FELIX inc

New member
אוקיי*אוקיי.

אני מתגייסת מחר.
(האהא לפחות לענת יש רישיון
)

FELIX inc

New member
ואורניתי!!!!!!!!!

תודה על הרשמ"צ. כמה האסלניות האלה נחוצות? אני ילדת צופים אחרי הכל

yellow cheese

New member
אם את לא רוצה דלקת בשתן, נחוצות מאוד.

וסביר להניח שגם איתן תהיה דלקת
רק שזה יפחית את הסיכויים. מה גם שאת לא רק עושה 'קטנים' במשך שבוע/שבועיים שתסגרי. ולעמוד כשאת עושה 'גדולים' זה לאאאאאאא קל. ולסמוך על הנקיון של החברות שלך (כי אתן אלו שמנקות שירותים כאילו...
) זה לאאא קלללל. גיוס מגניב מותק
אני בטוחה שתסתדרי מצויין. עצם היותך ילדת צופים יקטין את השוֹק לדעתי. (זה מה שקרה לי, כשכולן בכו נון-סטופ ואני הסתכלתי על הכל בגישה סבבה שלפחות יש אוהל ולא ישנים תחת כיפת השמיים...
)

FELIX inc

New member
בייבי

אבל תשמעי אני לא יושבת על האסלה.. וברור שתמיד לפני זה מניחים המון המון המון המון ניירות טואלט למקרה ש..! אני פשוט מנסה להבין אם יש איזה משהו בלתי ניתן לתיאור בגועליותו על האסלה..Oo כי נראה לי מוזר שאחרי ששרדתי 8 שנים של שירותי-איכס להתחיל לשים אסלוניות. (ותני לי לצטט את תמר: "הלו את בשערי אברהם על איזה פנס את מדברת, את ישנה בחדר!") תודה:)

EVE Lights

New member
נחוצות ../images/Emo8.gif

אלא אם כן יש לך יכולת מדהימה להשתין בעמידה אני בחיים לא הצלחתי

josie1986

New member
לא נחוצות בעליל.

אני קניתי ולמען האמת לדעתי הן עדיין זרוקות פה באיזה ארון במרפסת (שירות). למי בכלל יש זמן (או כוח) ללכת להוציא את האסלנית מתוך האריזה שתקועה אי שם במעמקי התיק העצום? עדיף להביא גליל של נייר טואלט, יותר שימושי.

SomebodyElse

New member
למי יש כוח להוציא אותן מהתיק בכלל

אני פשוט לא ישבתי על האסלה..

SomebodyElse

New member
אני כבר התרגלתי../images/Emo12.gif

הכי מעצבן זה כשאני על עקבים כשזה נעליים רגילות אז אין לי שום בעיה..!

K a y a 1989

New member
על עקבים זה הכי

מעצבן בעולם,אני מרגישה כל כך מוגבלת[ כניראה גם בגלל שהכמות פעמים שנעלתי נעלי עקב שלי לא מסתכם ביותר מדי פעמים]. אבל לא הבנתי[לא את],אתן אשכרה יושבות על האסלה כשאתן משתינות בשירותים?[ואני לא מדברת על בית וזה..]

Tin Doll

New member
שמישהו ילמד אותי איך להשתין בעמידה

זה תמיד מתפקשש לי!

למעלה