זהירות- חפירה לפניך... ../images/Emo18.gif
חזרתי הביתה מ-10 ימים בבסיס כןכן לא התבלבלתי- 10 ימים- שוב עליתי למשפט [בפעם הרביעית בשירות שלי] ושוב הייתי בריתוק [בפעם השניה]... נמאס לי כבר מהריתוקים האלה

אניוואי- היום דווקא התחיל טוב, ישנתי הרבה בלילה ואפילו לא הייתי עייפה כשהתעוררתי, הרס"ר הצחיק אותי על הבוקר (מי ידע שהרס"ר יכול להיות מצחיק?!) ואפילו היה לי טרמפ לעיר ומקום טוב באוטובוס... ובדרך הביתה שתיתי אייס ארומה ושמעתי שירים שאני אוהבת באמפי ואפילו קצת ישנתי.. ואז הגעתי לתלאביב ותוך רבע שעה כבר הייתי בבית ומה יכול להיות יותר טוב מזה? אז זהו. קבעתי עם אמא שניפגש ברמת גן ונלך יחד לקוסמטיקאית. בתחנת אוטובוס מול הבית שלי עוברים שלושה קווים- 52, 55 ו-57, כל אחד מהם נוסע במסלול שונה לגמרי. ישבתי איזה 10 דקות בתחנה, עבר 52, עבר 55... וכמובן שרק 57 לא מגיע. אחרי עוד 10 דקות סופסוף הוא החליט להגיע, עליתי, התיישבתי, נסענו. פתאום אני שמה לב שהוא נוסע לי במסלול של 52.. שלא קרוב אפילו לאן שהייתי צריכה להגיע! אני חושבת לעצמי- "מה אין מצב... אין מצב שעליתי על האוטובוס הלא נכון, אני לא מטומטמת.." בסוף החלטתי לרדת בתחנה שהכי קרובה לאן שהייתי צריכה להגיע (שגם זה לא יותר מדי קרוב) ומשם ללכת ברגל. ירדתי בתחנה, שמסתבר שבכלל לא הייתה התחנה שחשבתי שהיא- והתחנה שהתכוונתי אליה היתה רק איזה 4 תחנות אחר כך... והתחלתי ללכת ברגל. הלכתי והלכתי והלכתי... ועוד קצת הלכתי... איזה 20 דקות, כל זה כשאני עדיין על מדי א' חנוקים ומסריחים ומתה מעייפות, עד שבסוף נמאס לי ולקחתי מונית
נכון שזה יכול לקרות רק לי? [אגב- האוטובוס באמת לא היה 52!! כשירדתי ממנו בדקתי שוב איזה 10 פעמים ואני מוכנה להשבע שזה היה 57. עבדו עליי!]