קיטורים.

EVE Lights

New member
אני מתגעגעת אליווווו

וכואבות לי הרגליים ואני עייפה ואני רעבה ואני רוצה את שישי ואין לי כוח לחזור מחר על אלגברה
אוחחחח. יהיה טוב? נכון שיהיה טוב?

EVE Lights

New member
ושכחתי את הכי חשוב

אני ח-ר-מ-נ-י-ת!!!
like fucking hell מה זה זה!!! אוף! יש אגרסיות שצריך לפרוק
ראאאוווררר

amit641

New member
ברור שיהיה טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo129.gif

תיקחי משהו לאכול. לכי לישון ויעברו לך כל הכאבים ומחר יהיה לך כוחות חדשים :)

e l u l a

New member
כתבתי למטה וזה לא קופץ../images/Emo153.gif

דחו לי את הבגרות בכלכלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אין זה פשוט הכייייי מעצבן בעולם! יוצאים לחלוץ ב3.7 והבגרות בכלכלה היתה ב4.7 בתשע בבוקר, אז סבבה, תכננתי להפסיד את היום הראשון ולבוא ישר אחרי הבגרות. אבל דחו את הבגרות ל5.7! אז מה עכשיו? לצאת ב4.7 באמצע היום?! יו זה הכי מעצבן בעולם איזה מעצבניםםם;[ וקיבלתי 80 במתכונת ואני עושה שיפור ציון ביום ראשון:/ אוף איזה מעצבן זה.

הוא רק הלך לפני חצי שעה

ואני כבר מתה מגעגועיםםםם
יואו זה הולך להיות הכי קשה בעולם כשהוא יעזוב!!! בעצם מה כשהוא יעזוב? זה הולך להיות קשה משבוע הבא כשהוא מתחיל את המרתונים לפסיכומטרי ונפסיק להתראות כל יום :( אוף אני לא מסוגלת להעביר 24 שעות בלעדיוווווו, אז כמה ימים? חצי שנה?
אוף

Small talk

New member
נהיה לי חור באצבע מכל התפירה

שזה לא ממש קיטור אבל זה כואב.

amit641

New member
זה היום הכי גרוע שהיה לי בחיים. ../images/Emo129.gif

הלכתי לבקר היום חברה שלי שהיא בבי"ח והיא עברה תאונה והמצב שלה ממש גרוע ואני כ"כ עצובה. אחרי הבי"ח הלכתי לבית של חברה טובה שלי שהיא שברה את הרגל. וזה הרס לה את כל החופש ועכשיו היא לא יכולה לצאת למחנ"ק ולסאמר סקול. ואז אחרי כמה שעות גיליתי שאמא של ילדה מהגדוד שלי נפטרה. ועכשיו כואבת לי הבטן כ"כ. וכבר יומיים כואבת לי העין מאוד. באמת שהיום הזה הכי עצוב שיש.

OverSharing

New member
אוף):../images/Emo103.gif

עמרי היה אצלי עכשיו ופשוט לא הפסקתי לבכות והוא היה כזה מסכן ולא ידע מה לעשות איתי וסתם בכיתי. כי עמוס לי ואני לחוצה ואני לפני מחזור:| ולא הצלחתי לדבר ובכלל, כ"כ רע לי עם איך שאני מתנהגת. צופים לפני חבר?!:| אני בקושי רואה אותו וגם כשכן אני עייפה וממורמרת ולא מגיע לו שאני אהיה ככה. הוא הכי מקסים בעולם ומנסה להצחיק אותי ולגרום לי לחייך ומה שהוא מקבל זה כתפיים רועדות מבכי ומשיכות באף]: ואני פוחדת שעמרי נפגע מזה ולא אומר לי, כי תכלס למי לא אכפת שחברה שלו משקיעה בצופים הרבה יותר משהיא משקיעה בו? חשבתי שאני יודעת לחלק את הזמן שלי נכון, אבל אני פשוט קורסת הגוף שלי מתפרק הראש שלי מתפוצץ ועוד שנייה נגמר המחנה ואין חניכים, ואין צוות אני אמות]:

e l u l a

New member
בובייי../images/Emo24.gif../images/Emo153.gif

אני בטוחה שהוא מבין אותך.. ואם נראה לך בכל זאת שאת לא משקיעה בו מספיק זמן אז תנסי קצת כן להזיז דברים כדי שיהיה זמן בשבילו. וסתם נזכרתי עכשיו שבשנה שעברה הוא היה אצלך וכפתתם את הבוסים שהכנו כקלפים לחזות צופית..חח זוכרת? אני בטוחה שתצליחי לשלב, ועכשיו זאת התקופה הכי עמוסה והיה ידוע מראש שהיא תהיה ככה, אז תחייכי ותשמחי כי יהיה טוב!

אוחח..

תראי, עוד לא הגעתי לסיטואציה כזאת.. תכלס זה נשמע נוראי. ועוד במיוחד בתקופה הזאת, שמצד אחד יש חופש ואפשר להיפגש והכל אבל מהצד השני צריך לתת פוש אחרון בצופים. אין לי הרבה מה להגיד אז אני אתן לך
יהיה בסדר:)

THE ronch

New member
הייתי אצל אסף

הבחור ההוא נו. היה לנו הכי כיף בעולם ופתאום...אוף זה הכי מביך בעולם! אני מרגישה כזה 'בלופ!' פאקינג קיבלתי מחזור ולא היתה לי תחבושת ולא כלום!!!!!!!!!!!!!!! בסוף לא התלכלכתי ברמות שממש שמים לב וסתם ישבתי לא בנוח על המיטה וקצת דחיתי אותו והוא לא שם לב כ"כ אבל עדיין!!!!!!!!

EVE Lights

New member
חח יואו סופר בקטנה

הוא לא שם לב? אז מה אכפת לך!! תגיד תודה שלא לכלכת את עצמך ואת המיטה

THE ronch

New member
כן! אבל זה השביז לי ת'תחת!

חחח כאילו...לא יכולתי לשבת בנוח על המיטה כי פחדתי ללכלך, וכל הזמן דאגתי להסתכל לראות אם התלכלכה לי החצאית והייתי ג'יפה ואיכסה

למעלה