קיטורים.

EROTOMANIA

New member
כאילו מה אני?

איזה עמוד ברחוב שאפשר להתעלם ממנו? לא יודעת למה זה מזיז לי בכלל.

Galuush

New member
אין לי כוחחח...

אין לי כוח ללמוד לסוציולוגיה... די שיסתיים כבר!! (למרות שאני אוהבת)... והכי אין לי כוח- חודש מתמטיקה- הזוועה!! הצילו!!!!!!!!!!
שמישהו יגאל אותי מייסורי מתמטיקה כבר!!! די עוד חודש וזה נגמר סופית!!!! אתן מוזמנות למסיבה שאני אעשה אחרי

tamarosh

New member
כבר רשמתי על זה קודם.........

אבל זה עדיין מטריד......... "היי קטנה...לא רוצה להעציב אותך אבל יש סיכוי שאני אסגור את השבת ונצטרך לדחות את הצימר...הקפיצו את הפלוגה שלנו"

בובה...

לא נורא. אני יודעת שחיכית לזה ממש אבל זה לגמריי לא צפוי... והאמת היא ששבוע לפה, שבוע לשם - מה זה חשוב, בסוף תהיו בצימר ויהיה לכם מעולה כמו תמיד! ומי יודע אולי בכלל זה לא יקרה והוא יצא הסופש והכל יהיה כמו שצריך! בכל מקרה יהיה טוב!!!

tamarosh

New member
../images/Emo25.gif

כן אני בהחלט מחזיקה אצבעות אוף מה קצין קרבי מה היה רע אם הוא היה הולך להיות פקיד בקרייה [
רייט...]

josie1986

New member
חחחחח, בובה

אין מישהי שמבינה אותך יותר ממני. אם את צריכה כתף להתבכיין עליה, הנני כאן.

nettus

New member
מזהה איתך

גם חבר שלי קרבי, ועכשיו תוחנים אותו בצורות מטורפות ועוד 4 חודשים משחרר. ולגבי הצימר תיסעו שהוא יחזור. ואז תתני לו חיבוק גדול ואוהב(אוווי אני מתגעגעת לבובי שלי
)

JuSt A GiRl 94

New member
אממ...

זה היה רסיטל כ"כ גרוע. ואפילו לא הייתי בלחץ....כל הצלילים הגבוהים יצאו לי אסון.....איזה דרך מדהימה לסיים את השנה. ואם אחרי שאני עולה למצו גבוה יורידו אותי שוב אני מתאבדת. ואני שונאת אותו.....טוב לא יודעת שונאת זאת מילה נוראית. אני פשוט לא אוהבת אותו יותר, אני לא יכולה להמשיך עם ההתנגחויות האלה. אני אוהבת מישהו אחר, חלאס. אני מקווה שיהיה טוב. אוף שלישי הבא יש דיאטנית.just kill me now. והשמנתי!! עוד!!!

stink

New member
לעזאזל

אני מרגישה כאילו החיים שלי נסגרים בתוך קופסה שקטנה וקטנה עם הזמן... כמעט לא נשארו לי חברים , היה לי את אלו מהכיתה , אבל נגמר ביצפר, נגמרה הכיתה , ופשוט אין לי חיים! יש לי אותו, והוא כל החיים שלי . אני והוא בתוך קופסה קטנה . אין יציאות בערב ,אין פאבים , והחברה הכי טובה שלי הולכת והולכת לאיבוד . אפילו עבודה , שתרחיב לי קצת את הקופסה , אני לא מצליחה למצוא . אוף

nettus

New member
הכל כואב לי

כל הגב והצוואר שלי תפוסים. ואני מחכה לטלפון כבר כמה ימים והטלפון פשוט לא מצלצל, ועם כבר יש צלצול זה לא ממנה. ואני מתגעגעת למתוק שלי וכל כך בא לי שבוא יחבק אותי כבר
שונאת להיות לפני מחזור, כי המצב רוח שלי מתהפך

greeneye

New member
קבעתי תור לספר.

ומזמן לא הייתי אצל הספר. משהו כמו..שנה. קבעתי תור כי פעם ספר אחר עשה לי גוונים ובמקום גוונים זה יצא פשוט..זברה. בהגזמה. אז הלכתי לספר הזה [שקבעתי אליו תור היום] והוא צבע לי את השיער בצבע טיפה יותר בהיר מהצבע המקורי שלי וזה ריכך את זה וזה נראה ממממש יפה. ומאז עברה שנה וגדלו לי כבר שורשים ואמנם ההבדל לא היה גדול אבל היה הבדלי צבע. וגם יש תמיד את השערות האלו שלא רואות אור שמש? אלו שקרובות לעורף? אז כשעושים קוקובלוף רואים ממש טוב הבדלים בצבע. אז הלכתי אליו וביקשתי עוד פעם צבע טיפהטיפהטיפה יותר בהיר. ויצאתי משם עם בלונד פלטינה. ובכיתי קצת. והלכתי אליו שוב והוא אמר שאין מה לעשות ושאני אחכה שבוע. ואז בכיתי עוד קצת כי אני טסה מחר לקוס, ואני אתקע עם הצבע המזוויע הזה בקוס [שגרם לגבות שלי להראות שחורות ומוזרות]. וחזרתי אליו שוב כדי שהוא יכהה לי. הוא ניסה. ויצא משהו כמו ג'ינג'י. אני ג'ינג'ית. ולא שיש בזה משהו רע, אבל זה לא אני. וזה נורא בהיר. ובא לי קצת למות. והגבות שלי נראות כהות נורא בהשוואה לראש ואני שונאת שרואים שזה צבוע, רציתי שזה יראה טבעי כמו פעם שעברה. סעמק.

Tin Doll

New member
אפשר תמונה?

כדי לדעת עד כמה זה כבר גרוע? פעם הבאה תצבעי לבד, הכי טוב.

little shorty

New member
אוי.

גם אני בן אדם שנורא רגיש לשיער שלו ואחרי שאני עושה משהו לא חשוב אם זה תספורת או צבע או לא משנה מה אני הכי מצוברחת בעולם ואחרי כמה ימים אני מתרגלת ואני אומרת שזה הכי יפה. מי יודע אולי אפילו לא תרצי ללכת אליו שוב אחרי שבוע.... גם ג'ינג'י זה לא כזה נורא. ופעם הבאה באמת הכי טוב לצבוע לבד, לפחות ככה אין לך את מי להאשים.

greeneye

New member
עונה לשתיכן ומוסיפה קיטורים!

1. אני לא יודעת לצבוע לעצמי, אני בקושי הולכת למספרות, אני בקושי מסתפרת וכמעט אף פעם לא צבעתי את השיער. זו כולה הפעם השניה ובפעם הראשונה זה היה בגלל שספר אחר עשה לי גוונים זוועתיים והלכתי לספר הנוכחי והוא צבע לי את כל השיער כדי לתקן את זה לצבע טיפטיפטיפונת יותר בהיר מהשיער שלי וזה היה מקסים. 2. אני לא יכולה ללכת עוד שבוע, אני טסה מחר לקוס. 3. גם אם ג'ינג'י זה לא נורא, זה הכי הכי הכי לא אני. 4. זה לא סתם ג'ינג'י. זה בולנג'ינג'י בהירבהירבהירבהירבהיר רצח וזה נראה לא טבעי וזה נראה הכי צבוע בעולם והגבות שלי נראות כהות וזה נראה חולה ומגעיל ואני שונאת שהשיער נראה צבוע. אני אוהבת שזה נראה טבעי. וכעת נעבור לקיטורים החדשים: -אני טסה מחר לקוס ואני תקועה עם השיער הזה וזה יבאס לי את הנסיעה בטירוף. -ולא מצאתי חלק תחתון של בגד ים שלא נמוך בצורה מחרידה. ושלי קצת קטן עלי. וגם נמוך נורא. -התקלחתי וחפפתי עכשיו את הראש [שמפו, מרכך...הכל] והשורשים יצאו קשים כמו אבן! והשיער שלי תמיד רך! בא לי למות.

SNoopY 26

New member
הכל בידיים שלי.. ואני צריכה

לנהוג בחוכמה ולא להסכים להיות איתו שוב, ולא להיכנע לכל הזיוני שכל שלו...... כי כמה פעמים אפשר? וזה מעצבן ומתסכל קצת, כי זו בחירה שלי..אבל פשוט אין ברירה. כי אם לא אני פשוט יודעת מה יקרה, הכל יחזור על עצמו :\ זה קשה לקחת החלטות שאתה רוצה בתכלס לעשות הכל הפוך

אופ, הקורס הזה נגמר.

שזה קצת באסה, כי זה אומר שצריך לחזור בראשון לבסיס.
הייתי מוכנה שהוא יהיה עוד שבוע ככה. חם לי כמו החיים. אני עייפה ואין לי מושג למה, אני שונאת להיות עייפה כל הזמן. ..ויש את כל העניין איתו. אני ממש שמחה שהוא מרגיש כמוני, זה עשה לי את השבוע.
רק למה הוא צריך לגור בסוף העולם, רבאק. מרחק זאת סיבה כזאת מטומטמת לפספס קשר. התנשקנו ורק נשאר לי טעם של עוד בפה, ררר. מעניין אם הוא יתקשר.

למעלה