קיטורים.

EVE Lights

New member
כל כך נפגעתי עכשיו.

ואין לי מילים לתאר כמה פשוט שבוע שלם אתה מסנן אותי מהחיים שלך ומתרץ את זה ב- "הייתי מיואש, לא הייתי מסוגל גם לסבול אנשים אחרים" ? יופי. ממש יופי. נ-ה-ד-ר. ואני לתומי חשבתי שיש שם משהו קצת מעבר אבל כנראה שטעיתי.

EVE Lights

New member
השתגעת?!

הייתי קורעת לו את הצורה זה רועי הוא פחות או יותר הסביר לי עכשיו מה קרה לו אבל זה עדיין מעליב בצורה שאני לא מסוגלת לתאר אפילו

Tin Doll

New member
וואי

ההופעה הזאת גרמה לי להרגיש פתאום אחרת פתאום כל הדמעות יוצאות

היו לי היום בדיקות דם

וניסו לפתוח לי ורידים ע"י 4 דקירות ויש לי שני שטפי דם, אחד בכל יד.. וזה כואב, כן.

עשיתי מה שאמרו לי לעשות.

היד הייתה ישרה ובגלל שהם חפרו לי ביד לחפש וריד, סביר להניח שהם נכנסו אליו ויצאו, ואז הדם יצא ממנו ולפעמים לחצתי, לפעמים לא קיצר, לא נורא.

moruush

New member
כניייי..

אני כ"כ חייבת לעשות משהו עם עצמי לקראת שנה הבאה. לחזק את השרירים עוד קצת. אז מה.. הליכה? ריצה? אופניים? קורס קיץ ?:] כןכןכןןכן.. וכואב לי הראש והצאוור ויש לי סימנים כחולים בברכיים קצת.

רע לי מאוד.

אבל באמת באמת מאוד. יש לי איזה קטע שטותי של הרס עצמי כזה בזמן האחרון, שלא לגמרי ברור לי איך הצלחתי להכניס את עצמי אליו, וחוסר הידיעה איך אצא ממנו מתחיל ממש להפחיד... אני מפחדת מעצמי. נקודה. אני לא מספרת את זה מתוך חיפוש אחר תשומת לב, ואני לגמרי מבינה איך אפשר לחשוב שזה שטויות ושאני סתם מגזימה ומבקשת רחמים- אבל האמת היא שאני פשוט באמת מפחדת... איכשהו..סוף של הכל נראה לי נורא קרוב ומוחשי. במיוחד כשאני שיכורה [לא כרגע, אגב, לא שתיתי כלום], נניח. כאילו אם אני לרגע לא אעמוד על המשמר, המיסטר הייד הזה שכ"כ מטריד אותי לאחרונה יופיע שוב ויסיים הכל... וזה נורא קרוב. וזה נורא נורא נורא מפחיד.

באמת החלטתי לעשות עם זה משהו...

שותפה שלי מצאה לי ייעוצים דיסקרטיים באיכילוב שמגיעים בחינם לכל תושבי ת"א, ואני שוקלת ללכת לנסות את זה. לא ברור לי עד כמה שירותים שממומנים ע"י המדינה הם יעילים במיוחד, אבל הכי חשוב לי שאמא לא תדע על תוכן הפגישות יותר מדי...:/ אוף.

Be Bop A Lula

New member
../images/Emo23.gif

קוראת אותך כבר המון זמן, אם צריכה לדבר או משו אז אני פה :)

EVE Lights

New member
חם לי ואני עייפה

ויש לי עוד 20 שאלות משוואות שלא בא לי לעשות. אבל מצבי טוב, הייתי בטוחה שאני לא אספיק כלום בגלל הים ואיכשהו עשיתי. בכל מקרה על דברים טובים (כמו לברוח באמצע היום לשלוש שעות מחוץ לבית) צריך לשלם.. אז מיאו, תיכף מתחיל הבורר ואני אראה את זה, אעשה עוד 10 ש' והשאר למחר או מחרתיים, אין ברירה אחרת. (בכל זאת צריך לשמור על שפיות כלשהי) ומחר מחכה לי אוגדן 11H רקקקקקקקקק בשביליייייייייי
איכס

למעלה