קיטורים.

PennyLaneM

New member
שונאת שונאת שונאת!!

שמשאירים אותי לבד שונאאאאאאאאאאאאאאאאת!!! קמנו בבוקר,הלכנו אליו,אחרי שעתיים החזיר אותי הבייתה כי חברים שלו הלכו לים ובגלל הניתוח אסור לי ים\בריכה. העיקר אתמול הוא אמר לי "נראה לך שאני אצא עם חברים שאני יודעת שאת בבית עם כאבים?! לא יכולה לעשות כלום?! נראה לך?!" בארוררררררררר..בגלל זה החזרת אותי הבייתה בשיא המהירות,אה? ועוד בדרך אומר לי "מאמי את מבואסת עליי? אני יודע שלא רצית להיות היום לבד ושזה מבאס שאני מחזיר אותך עכשיו..אני הייתי מתבאס מזה.." אז אתה בטח יודע איך ההרגשה להרגיש מיותרת! לא הייתי צריכה ללכת אליו. לפחות אין שביזות יום א'!

OriginalMe

New member
אני לא מצליחה להתקין את התוספות של סימס 2

וזה מחרפן, כי אני חולה על זה ומתה לשחק אבל לא, לא מצליחה להתקין כי המחשב אידיוט וכי הדיסק אידיוט !^$*&~@&_)*!%^(*& וכל כך משעמם ואני רוצה עבודהההההה אני צריכה כסףף שונאת שהארנק שלי ריק!^%!)^!

Mrs big

New member
אבדו לי שתי גופיות יפהפיות שהדפסתי עליהן.

איפה הן יכולות להיות, לעזאזל. אה, וגם יש כאן עכביש ענקי והוא לא בטווח ראייתי כרגע וזה די מלחיץ. גם היה די טיפשי מצדי ללכת לישון ב-5 ועוד יותר טיפשי מצדי לא להיות מוכנה עכשיו. בהצלחה לי היום. מי שעוברת בקניון איילון, לא לצחוק עליי.

Mrs big

New member
אני בדוכן של וול סטריט

אה, וכי אין לי כח להודעה חדשה, אז עוד משהו לקיטורים - סיימתי את כל הכסף. מי מטומטמת מי

למעלה