קיטורים

let's see

|כוכב|לא יודעת מה יש לי בזמן האחרון , אני כל הזמן בולסת , שזה אפילו יותר גרוע מלנשנש. לנשנש זה בקטנה , אצלי זה כמויות. דאמממ ועוד ציפיתי להוריד את השני קילו העודפים באמצעות יו"כ. |כוכב|ולמרות שהחג כל כך קרוב , הוא עוד יומיים , כלומר יומיים שלמים להיות בצבא! (אין לי הדממה
) |כוכב|אני רוצה חבר. אני באמת מאוד רוצה חבר . |כוכב|אין לי חיבור עם האנשים מהבסיס החדש , איזה זין. אני שונאת להרגיש לא קשורה ומיותרת. |כוכב|מקווה שאני לא אשתעמם בחופש ואעשה עם עצמי משהו . |כוכב| אני חדשה פה. זה דווקא אופטימי !

mayhaktana

New member
יו יו יו../images/Emo7.gif

כואב לי המחזור,נו. ואני בוכה מכל דבר פשוט מכל דבר. ואני לא מבינה למה יומיים לפני ,זה קורה שבוע ,שבועיים ,אבל יומיים?למה נשמה קטנה שלי:( למה?..ואני לוקחת את זה קשה ממה שצריך (נראה לי)אבל בכל זאת!

אני רוצה שיגיע יום רביעי ]:

כייי אני הולכת לקנות מכנסיים. ואני גם אראה אותו סופסופ, אחרי שבוע שלא. נו שיעבור כבר הזמן

NoWords

New member
למה היא תמיד מאכזבת מחדש]:

ולמה אני תמיד שם בשביל לספוג את זה? ביטלה לי עכשיו את מה שקבענו להערב. היא יודעת שזה מיוחד בשבילי הערב. לא נורא, אני כנראה שחקנית ממש טובה... היא שאלה בטלפון אם זה בסדר, אם אני כועסת, ואמרתי שלא. שנקבע כבר להמשך השבוע. כן, בטח.

NoFaRi1

New member
אין לי כוח לשיעורים במתמטיקה

ונמאס לי מהמרחק הזה אין לי מושג איך אני שורדת בכלל בע ויש בוחן מחר ואני לא מוכנה בכלל אין לי כוח והיא מעצבנת אותי העיקר כולם צבועים

Lilo the fairy

New member
למה אני ערה בשעה כזאת

ולמה כואבת לי הבטן ולמה אין לי כוח לנסיעה הזאת אוף

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומי, באמאשלכם...../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כאילו, למה אני כאאאזאת דפוקה? למה אני לא יכולה לשאול אותו אם בא לו לצאת לאנשהו? אני ככ רוצה אותו, אבל אין לי אומץ להרים טלפון, ואין לי סבלנות שהוא יזום משהו...

Liraz 6q

New member
מזה אין לך אומץ?!?

מי שישמע לאן את מתקשרת.. שלחי סמס או שתרימי טלפון.. סתם תדברו..מה קורה מה העניינים..מה עושה היום בלה בלה בלה.. אם הוא גם מעוניין השיחה תזרום בידיוק לאן שאת רוצה..

אני רוצה אותו../images/Emo71.gif

והוא אדיש אליי והוא לא מתנהג אליי כמו קודם... ואני אוהבת אותו ואני לא רוצה שננתק קשר,הידידות איתו זה אחד הדברים הטובים שקרו לי בזמן האחרון. אלוהים,תעשה שזה יעבור.

coolit

New member
חח וואי איך כולן פה מתלוננות!!!!

לי יש קיטורון קטן יחסית חח
- לא הורדתי היום שערות ברגליים!!!! וזה ממש ממש גרוע, כי אממ.. מחר אני לא חושבת שיהיה לי זמן, ובחול המועד אסור, אז.. זה יהיה רק אחרי שמחתורה...!

yellow cheese

New member
ברית, את יכולה לכתוב לי כמה הלכות סוכות?

בגדול אני הולכת היום לשיעור (הולכת די בקביעות, ברוך ה') ואני בטוחה שתהיינה תזכורת, אבל וודאי לא ירחיבו כי רוב הבנות הן חוזרות בתשובה שחוקרות ויודעות הכל ו...אני די בורה בעניין:] אשמח מאוד אם תעשי זאת. תודה בכל מקרה נסיכה:)

coolit

New member
ניסיתי לכתוב אתמול אבל ה לא נתן לי אז...

אממ.. מצוות החג: ישיבה בסוכה, נטילת 4 המינים, עוד כמה מצוות שלא רלוונטיות כל כך, ו-שמחה! יש ממש מצווה לשמוח- "ושמחת בחגך"
סוכה- צריך לגור בסוכה שבוע- "בסכות תשבו שבעת ימים". עקרונית צריך לאכול בסוכה [מידות של סוכה כשרה וממה היא צריכה להיות עשויה וכו' אני יכולה להגיד אם זה משנה], צריך גם לישון בסוכה אבל מקילים בזה אם חולים או קר מדי וכאלה, וזה טוב אם כשבאים חברים למשל- יושבים בסוכה ולא בבית.. אבל בעיקר לאכול בסוכה, יש כאלה שאפילו כוס מים לא שותים מחוץ לסוכה, ויש כאלה שרק את הארוחות אוכלים בסוכה.. כל המרבה הרי זה משובח :] בלילה הראשון, כלומר החג [לא חול המועד], חייבים לאכול בסוכה, אי אפשר לא לאכול. בשאר השבוע, אם אוכלים- צריך להיות בסוכה, ואם לא אז לא. [כמו שבפסח, בלילה הראשון חייבים לאכול מצה, ובשאר אפשר לא לאכול מצה אם לא רוצים] ומברכים: "ברוך אתה ה' אלקינו מלך העולם אשר קדשנו במצוותיו וצוונו ליישב בסוכה" "ברוך אתה ה' אלקינו מלך העולם שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה". היום הראשון והאחרון של סוכות [יום רביעי בערב-חמישי בערב, השבוע וגם שבוע הבא] הם חג, כלומר- אסור לעשות מלאכה חוץ ממלאכת אוכל נפש שזה אומר לבשל. משאירים נר נשמה [שידלוק הרבה זמן...] כי אסור להבעיר אש אלא רק להעביר. מעבירים מהנר נשמה לגז ומבשלים [אם רוצים כמובן.. אפשר להכין אוכל מראש כמו בשבת חח]. אבל אסור לכבות את האש אז טובעזבוזהסיפורבפניעצמו. ביום רביעי בערב [גם השבוע וגם שבוע הבא] מדליקים נר, מכיוון שזה לא כמו שבת שאסור להעביר אש- מדליקים את הנר בלילה, אחרי התפילה ולפני הארוחה. כלומר אחרי השקיעה, ולא לפני השקיעה כמו בשבת. מברכים על הנרות שתי ברכות: "ברוך אתה ה' אלקינו מלך העולם אשר קדשנו במצוותיו וצוונו להדליק נר של יום טוב", "ברוך אתה ה' אלקינו מלך העולם שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה". אושפיזין=אורחים, בחג הסוכות באים אלינו אורחים מיוחדים- אברהם יצחק ויעקב, משה ואהרן, יוסף ודוד. מזמינים אותם בכל ערב לשבת איתנו בסוכה. כמו כן ראוי להזמין אורחים בשר ודם לסעודת חג! ארבעת המינים- לולב, אתרוג, הדס וערבה. בכל בוקר מחזיקים את ארבעת המינים [לולב אחד, אתרוג אחד, שתי ערבות ושלושה הדסים] ומברכים: "ברוך אתה ה' אלקינו מלך העולם אשר קדשנו במצוותיו וצוונו על נטילת לולב", וביום הראשון גם "ברוך.... שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה". ומנענעים אותם, למעלה, למטה, ימינה שמאלה אחורה קדימה. עקרונית צריך שלכל איש יהיה ארבעה מינים משלו כי כתוב "ולקחתם –לכם- ביום הראשון.." אבל גם אם לוקחים ממישהו אחר ארבעה מינים זה בסדר. לדעתי בטח יש סוכות במרכזי ערים של ארגונים כאלה שמחזירים בתשובה חח. חול המועד- הימים שבין חג ראשון לחג שני. אלו ימים שהם לא חג ממש, לא יום טוב כמו החג הראשון והשני [שנקרא "שמיני עצרת"], אבל גם לא ממש ימי חול; עקרונית מותר כמובן לעשות בהם כל דבר שמותר בחג- מותר לבשל וכו'. נוהגים מאוד לא לעבוד בימים האלה. מותר לעשות דברים שאם לא אעשה אותם עכשיו- אני לא אוכל לעשות אותם אחר כך ["דבר האבֵד"]. אסור לכבס, אסור להסתפר ולהתגלח, אסור לקנות [מותר לקנות אוכל.. אבל להשתדל לא לקנות בגדים נגיד, אלא אם כן זה דבר האבד כלומר- ייגמר הסוף עונה!!], אסור לכתוב בכתב יד.. בחול המועד צורת החשיבה צריכה להיות כמו בשבת, לא "האם זה אסור?" אלא "האם זה מותר?". לצאת מנקודת הנחה שהרוב אסור. בשבת חול המועד קוראים את מגילת "קהלת" בבית כנסת, מאוד חכם, שווה ללכת לשמוע [ואם לא אז לפתוח תנ"ך ולקרוא]. וואו ואחרי שמיני עצרת יש שמחתורה ואני עייפה מדי בשביל לדבר על זה :[ חג שמח! סליחה שחפרתי על דברים לא-רלוונטיים חח
חוץ מזה, הנה לינק למאמרים באתר כיפה בנושא סוכות. חוץ מזה באתר אפשר למצוא המון דברים [זה אמנם אתר לדתיים, אבל אפשר גם ללמוד על הדת דרך זה שמסתכלים על דתייםP:] וגם לשאול שאלות אם יש ["שאל את הרב", למעלה. אפשר גם לא לשאול רבנים אלא את "חברים מקשיבים".. כאילו לרבנים זה בעיקר שאלות הלכתיות, ולחברים מקשיבים שאלות אמוניות, מחשבתיות. למרות שכל השאלות אפשר גם לרבנים וגם לחברים מקשיבים]

yellow cheese

New member
את מדהימה. נ-ק-ו-ד-ה!

קראתי, ידעתי את רוב הדברים (הידד!) מהשיעור אתמול (הידד כפול!) ויחד עם זאת, זיכית אותי, צדיקה!
תודה רבה לך מתוקיס:)

DIE kvar

New member
חח, צדיקה

אתן יודעות ששני אנשים מהשכבה שלי חזרו לאחרונה מאומן?

mkarin

New member
אני כל כך פרה.

וכל כך בדיכאון. ונמאס לי כבר לאכול. [ואולי לא הייתי צריכה לכתוב את זה פה.]

למעלה