קיטורים

אין לי איפה לעבוד.

כוסאמק אני חייבת לעבוד, לסיים כבר עם השעות לפולין והמק"קית שלי לא עונה לי ואני עייפה ואין לי כבר כוח לכלום.

e l u l a

New member
יו אני פשוט מרגישה בנאדם רע../images/Emo153.gif

אני לא רוצה לפגוע וסתם גורמת לו לפתח ציפיות. וניסיתי להסביר אבל..אוף:/.

GoOni

New member
איך הספקתי לבזבז 1200 ש"ח מיולי?

בקלות, כנראה. אוףP:

מזה את בשוק?

אני מבזבזת 1200 שקל בשבועיים רק על מחייה
וזה לא כולל בגדים וכאלה, שאם זה היה כולל הכל היה הולך בשבוע לפחות.

PennyLaneM

New member
הכלכך ריקני......

האהבה הלכה, החברים בצבא, אין חיים....... מה נסגר ?!?!?!?! אני רוצה את יוגב!!!!!! אוף

Mrs big

New member
למה לעזאזל אני כזאת מטומטמת? ;[

כאילו, איך אני מצליחה להתעצבן ממש מזה שמישהו שאני לא מחבבת אפילו לא עונה לי? ;[

TiKi PooH

New member
ממ

יום מגעיל. ישנתי בערך 3 וחצי שעות בלילה, התעוררתי גמורה מעייפות. היו לנו 4 שעות אמנות, שבאופן עקרוני זה נחמד אבל סעממממק איך הבנות במגמה עולות לי על העצבים. ויי זמיר, חבורת פרחות ארסיות ( גם ערסיות, למעשה) עם חופש לעשות מה שבא להן. והשד יודע למה היום הרבה יותר מבדרך כלל עיצבנו אותי הטונים שלהן,הרוע, השטויות , הצעקות, המוזיקה.. בחיי שזה קוקטייל מסוכן.. פפפפ. רעבאק. אז נפלטו לי כמה עצבים מהמערכות ואיכשהו קרהשקצת יצאתי עליהן; ולקחו לי כמה דקות יותר מדי להזכר שאין לי זין לזה בכלל. בכלל יותר מדי אנשים נכנסו לי לורידים היום. וכואבת לי הבטן. בוהו.

adiss90

New member
שירה זה הגורל

ראיתי אותך היום. אבל הייתי באוטו. {אוף, הכתום המעפן הזה. תחזרי לאדום.} אני חוזרת מפולין ואני גורמת לך לפגוש אותי. בין אם תרצי ובין אם תרצי פחות.

TiKi PooH

New member
מה! באיזה שלב של היום? איפה? 0:

וכל היום חיפשתי צבע אדום ללא אמוניה! הניו פארמים בגבעתיים מדכאים אחושרמוטה ]; בכל מקרה.. מתי אתם טסים לפולין?

adiss90

New member
מיאו.

ממשממש לא מזמן, בגבעתיים סיטי. [לא, זה לא מובן מאליו. מי בכלל מסתובב בגבעתיים וזה
] טסים שלישי בבוקר. אבל אנחנו בשדה מתחילת הלילה. P:

Tin Doll

New member
תפסיייק

הראש שלי כואב מאתמול. לקחתי אופטלגין שתיתי אכלתי וזה לא עוזרררררר אני לא יכולה לסבול את זה כל כך כואבבבבבבבבב לא צמה יותר כוסאומו!!!!

little shorty

New member
הרישיון הזה.

החבר מובטל. שוב. נמאס לי מהעבודות האלה שאני פותחת תתחת וכל הכסף פשוט עף לי. והרישיון מרושש אותי וזה כזה מעצבן שלכולם יש הורים שמשלמים להם תרישיון ורק אני צריכה להיקרע בשתי עבודות כדי לממן את הרישיון שלי ועוד לחסוך אחרי זה כסף כדי לעשות לעצמי ביטוח על האוטו. כאילו פאק. ובכלל אין לי חיים ואני כבר מתה להתגייס ולעשות משהו עם עצמי. יום כיפור היה די מעפן. החברות שלי מתרחקות ממני ובכלל כל אחת מתפצלת כזה ויאללה אני מרגישה גלמודה כזאת וזה כזה מעצבן. אני רוצה את התיכון בחזרה.

למעלה