קיטורים

../images/Emo45.gif

להתעורר לתוך החושך, להספיק לספוג חצי שעת אור, ללכת לעבודה ואז לצאת החוצה לחושך שוב. מה נסגר עם שעון החורף הזו, איך שאף אחד מאותם אנשים 'בכירים' במדינה לא מרים את הכפפה ועוצר את הברוטאליות (רטורית היא, השאלה. שעון החורף כאן כדי להשאר, מיותר לנצח).

PennyLaneM

New member
אנלא מצליחה להירדם

ובמקום זה אני אוכלת דונאטס שאני ואחי הכנו כל דונאטס זה איזה 500 קלוריות אוף איזו פרה ועוד מעט יש לאמא מופע התרמה וכלכך רציתי שהוא יהיה איתי ויתמוך והוא פשוט..לא... אני מתגעגעת מתי זה יגמר

EVE Lights

New member
ועוד משו

יש לי נקודה כואבת על האצבע וזה מכאיב לי ושוב חלמתי את זה. וכמה שזה לא היה נעים בחלום ... מזל שזה רק חלום

4 שעות שינה,

(היה כל כך קר בלילה ושמעתי את הרוחות מתערבלות בתוך עצמן בחוץ, למרות שהחלון היה סגור. ב-2:27 קמתי והדלקתי את האור והרמתי את עצמי כדי להגיע למדף העליון ולשלוף משם קפוצ'ון שבר נתנה לי מתישהו בחורף שעבר. השמיכות החמות באמת שלי נשארו בבית והייתי צריכה להתכרבל בתוך עצמי. מזל שזמן לרחם לא היה לי, זה היה מסתיים רע, הרבה יותר רע מ-4 שעות שינה), שעת עבודה אחת חלפה, עוד עשר כאלו לפני ובטח אבריז לתמר ולבנות-דירה שלה הערב ואסע הבייתה (?) לאסוף שמיכות ואז ארייר עצמי באוטובוס ויש כל כך הרבה מה לעשות ולימור טרוטת עיניים שעננים מתרבים בראשה ללא הרף [זה עדיין לא כל כך רע, רק מעיק בצורה מתמשכת. ימים שנולדו מתוך חוסר שינה תמיד שוקלים כל כך הרבה יותר].

saptenn

New member
היא רודפת אחריי במשך כ``כ הרבה זמן

ופשוט זרמתי עם זה, ועכשיו אחרי היום, שהיינו ככה קרובות אני מבינה ששום דבר לא עוזר לי. אני עדיין תקועה. במחשבות, באז, ונראה לי שאני סתם פוגעת בה ואין לי מושג איך לעצור את זה. או שאולי אני בכלל לא צריכה..

בע

כואב לי הראש. באלי גלידה [אבל אסור] ומחר פסיכומטרי. [אינלי כוח גם למועד דצמבר]

EVE Lights

New member
10 שעות עבודה זה לא בשבילי.

ויוני הביא לי חררה בדיוק לפני שהלכתי. איייכ. (ומחר הורדה)

OverSharing

New member
אוף../images/Emo103.gif

עוד אה.. שבועיים ויום [נראהלי] יש לי יומולדת וממש קיוותי לגשת לטסט יום-יומיים אחרי ואי-ן מצב הייתה לי היום החלפה, לא רואים דברים כאלה!!! פשוט הכי גרוע בעולם היא דפקה לי ברקס ס-ת------ם וזה ממש ערער לי את הבטחון והיא הייתה כלבה ולא טרחה להסתיר את מה שהיא חשבה עליי [שאני נוהגת גרוע, וזה לא נכון בכלל!] והייתי חולה-שטיח כזו ביום כיפור וזה עבר והשאיר אותי בלי קול. מעצבן וגם עמרי טס ביום חמישי לשבוע וראיתי אותו בשישי ונראה לי שגם היום אני לא אראה אותו ומחר אם אני אראה אותו אז שנינו נהיה שיכורים שזה מצחיק אבל בא לי קצת יותר חבר. ]:

אז ראיתי את ג' בבה"ד 10

סוף סוף. איזה ערב אחד, כשהייתי עוד בקורס חובשים, היינו ביחד... נגענו קצת אחד בשני, היה מדהים... מאז בקושי ראיתי אותו ובסיום הקורס, הוא הגיע... היה קריר כזה, בקושי דיבר איתי. והיום ראיתי אותו בחדר האוכל... "מה את עושה פה?" "השתלמות של מדריכים" והמשכנו לדבר... הוא ישב לידי בחדר האוכל, ביקש שאלווה אותו... נכנסתי למגורי הבנים של הסגל, ולחדר שלו... ישבתי במיטה מולו, ודיברנו... ואז הוא כזה: "מה את יושבת רחוק? בואי שבי לידי..." ונגע בי קצת כזה, בקטנה ממש(כתף, בלה) והייתה לי הרגשה שאנחנו נתנשק אבל! ;[ הייתי צריכה לחזור למדור שלי קמנו, הלכנו עד למדור(המדורים שלנו סמוכים), והוא אמר לי: "דברי איתי"(הוא אמור היה לחזור הביתה היום בחמש, לרגילה...) "איך רק?..." "כשתסיימי את העבודה במדור, תבואי למדור שלי"(הייתי אמורה לסיים ב3) "סבבה" ונשיקה על הלחי יש לו ריח כזה טוב. ;[ (212) ב-2 וחצי הייתה לי הפסקה, ועברתי במדור שלו, אבל הייתה לו ישיבה... אמרתי לו שיבוא אחכ, כשיסיים ואז בחמש הייתי צריכה לעוף כבר, חיכו לי בחוץ אז זו שוב הפעם האחרונה שראיתי אותו. מחר אני אגיע והוא כבר לא יהיה, מן הסתם, ואני עוזבת את הבהד מחר. אין לי מזל
ודווקא עכשיו...

Tin Doll

New member
אני עייפה ככ

ואני שונאת שעונים בילוגיים אני קמה אוטומטית ב6 כבר! ואני צריכה לקום ברבע ל7
כמה עבודה הייתה היום.. ואני רוצה לישון מוקדם אבל יש ישנן בנות

amit641

New member
קרתה לי הפאדיחה הכי נוראית בארץ! ../images/Emo129.gif

בא לי להכנס למיטה ולא לצאת ממנה. יווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני לא מאמינה שזה קרה. החיים שלי נגמרו.

OverSharing

New member
שמעי..../images/Emo103.gif

אני יושבת לי בכיתה בשולחן האחרון.. כהרגלי הרגליים מונחות על השולחן ובלי לשים לב אני מתחילה להתנדנד ולהשען על הקיר ואז.. בלי לשים לב בפעם השנייה אני מוצאת את עצמי מרוחה על הרצפה עם הרגליים על השולחןןןןןןןןןןן! אשכרה כל הכתה+עמרי [חח]+המורה שלי נקרעו מצחוק איזה 5 דקות ואני לא הסכמתי לקום עד סוף ההפסקה וישבתי מתחת לשולחן
אחרי זה [תודי שזה מצחיק! ושיזכרו לי את זה לכל החייייים] פאדיחה זו אחת שאת בוחרת להתסכל עליה ככזאת. אם תחליטי שזה מצחיק ותצחקי על עצמך זה לא יהיה כזה נורא ומה בכלל קרה?

amit641

New member
תודה בנות :) ../images/Emo129.gif

חח הצחקת אותי
זה סיפור די ארוך אבל עכשיו אני מרגישה יותר טוב למרות שאני עדיין מפודחת.
תודה :)

למעלה