אז ראיתי את ג' בבה"ד 10
סוף סוף. איזה ערב אחד, כשהייתי עוד בקורס חובשים, היינו ביחד... נגענו קצת אחד בשני, היה מדהים... מאז בקושי ראיתי אותו ובסיום הקורס, הוא הגיע... היה קריר כזה, בקושי דיבר איתי. והיום ראיתי אותו בחדר האוכל... "מה את עושה פה?" "השתלמות של מדריכים" והמשכנו לדבר... הוא ישב לידי בחדר האוכל, ביקש שאלווה אותו... נכנסתי למגורי הבנים של הסגל, ולחדר שלו... ישבתי במיטה מולו, ודיברנו... ואז הוא כזה: "מה את יושבת רחוק? בואי שבי לידי..." ונגע בי קצת כזה, בקטנה ממש(כתף, בלה) והייתה לי הרגשה שאנחנו נתנשק אבל! ;[ הייתי צריכה לחזור למדור שלי קמנו, הלכנו עד למדור(המדורים שלנו סמוכים), והוא אמר לי: "דברי איתי"(הוא אמור היה לחזור הביתה היום בחמש, לרגילה...) "איך רק?..." "כשתסיימי את העבודה במדור, תבואי למדור שלי"(הייתי אמורה לסיים ב3) "סבבה" ונשיקה על הלחי יש לו ריח כזה טוב. ;[ (212) ב-2 וחצי הייתה לי הפסקה, ועברתי במדור שלו, אבל הייתה לו ישיבה... אמרתי לו שיבוא אחכ, כשיסיים ואז בחמש הייתי צריכה לעוף כבר, חיכו לי בחוץ אז זו שוב הפעם האחרונה שראיתי אותו. מחר אני אגיע והוא כבר לא יהיה, מן הסתם, ואני עוזבת את הבהד מחר. אין לי מזל
ודווקא עכשיו...