קיטורים

Shusho

New member
אה ועוד משהו.

עלה לי רעיון גאוני לציור ובסוף שיניתי אותו קצת. ועכשיו אינ תקועה כי זה פשוט לא מתחבר יחד! גאדמט. ובכלל הרעיון נראה לי ממש מטומטם עכשיו. מי משווה אלוהים לפרח?!

amit641

New member
אני כ"כ מטומטמת. אבל כ"כ. ../images/Emo129.gif

אמרתי משהו בלי לחשוב לחברה משהו שקשור למישהו שנפטר. והיו לה דמעות בגללי. וזה ממש לא היה בקטע הזה. והיא הייתה ממש עצובה ולא דיברה איתי וגם עכשיו לא. תכל'ס אין לה מה לכעוס אבל היא כ"כ עצובה ואני ממש מצטערת. וזה עושה לי פשוט רע על הלב. וכבר שלחתי לה אסאמאס. אבל מה אני אעשה, אתקשר אליה ואגיד לה את זה? זה מוזר מדי. אני צריכה לחכות למחר לבי"ס ואין לי סבלנות.

מממממ

הרגשה מוזרה אחרי הצום. וגמלי לא בא צבא מחר , ועוד גיליתי מה החבר'ה מהצבא חושבים עליי בכללי ואני כזה לא מרוצה
ואני רוצה חבר עכשיו.

EVE Lights

New member
לא דברים משמעותיים.

זה פשוט היה סוף שבוע מבוזבז לחלוטין, ואני מתגעגעת לבייב..
מקווה שניפגש לפני יום רביעי, מיאו. חוצמזה השבוע יש גם העלאת מבצע (!!) וגם הורדת מבצע (!!!!!!) ובשתיהן אני עובדת (!!!!!) וזה מלאאאא שעות. למות.

Summer moved on

New member
אין לי כוח למחר:/

וכואב הראש. והשעות האחרונות של הצום עברו כמו נצח. לפחות סיימתי עם העבודה להגשה הזאת עכשיו.

mkarin

New member
זה נגמר.

לתמיד. [למשפט הזה יש כל כך הרבה משמעויות. הצום. הוא ]; ].

nettus

New member
../images/Emo10.gif עצוב לי

בא לי כבר שהוא יהיה פה ויחבק אותי וישאר איתי ולא יחזור לצבא, לא בא לי על זה יותר, אני יודעת שנשאר לו רק עוד שבת אחת לסגור אבל סביר להניח שאני לא יראה אותו כמעט חודש ממחר. אוף נמעס לי כבר, והוא רק עכשיו יוצא מפתח תקווה הוא יגיע עלי ממש מאוחר

Immortality

New member
אין לי כוח לחזור מחר לבסיס.

אפילו שביום שלישי חוזרים הביתה. זה 3 ימים שלמים של לעשות הרבה רוח. :\ ואלעד בונה סוכה אז יקח לו עוד מלא זמן להתארגן אחרי, ואני צריכה סיבוב אוטו כי משעמם לי עד כאב. סתם מעפן כזה, והצבא הזה הוא פשוט בזבוז של תספורת יפה.

AnGeL DoLlY

New member
היום כיפור הזה רק עשה אותי רעבה

וסתם אכלתי מלא היום :| אבל חוץ מזה באמת שהכל דבש

GoOni

New member
כי הוא חוזר מחר לבסיס, והוא יסגור את הסופ"ש

הבא. ואיך בכלל מתרגלים לא לראות אותו שבועיים? הכי הרבה היה שמונה ימים וזה היה נוראי:\ היה יום כיפור מבאס. רציתי לצום ולחשוב, אבל במקום זה אכלתי יותר מידי ועשיתי שטויות ואני מרגישה טיפשה. היה לי חלום נוראי בלילה.

EVE Lights

New member
חח בובה הכל בצחוק

מעין פסימיות של "יש לי עוד 7 שעות שינה למה אני למה למה למה" זהו הכל בסדר. :)

אח,אח.../images/Emo71.gif

אני רוצה אותו ואני מקווה שזה יקרה. עד שאני מרשה לעצמי לאהוב כבר זה כ"כ יפה וכ"כ כיף.ואני כ"כ שמחה כל פעם שאני מדברת איתו ויש לי כזה תחושה בבטן שמדברים עליו וכולי מחוייכת עם ניצוץ בעיניים. אני אוהבת אותו והוא כזה חמוד ומדהים. אבל. אני מפחדת שזה לא יצליח,אני מפחדת שאני אתאכזב ונאי כככה אתבאס ולא ארשה לעצמי יותר להתאהב, כי אני מכירה את עצמי,כ"כ נפגעתי מהקודם שאם אני אפגע גם ממנו הלב שלי פשוט ימות.ימות,ימות,ימות. ואני לא ארשה לעצמי יותר,כי אני לא רוצה להיפגע. די,נמאס. וחוצמזה שרבתי עם חברה שלי והיא כ"כ עיצבנה אותיייי \: אני שונאת שמוציאים אותי מפגרת ומתחנחנת, וזה ממש ממש מעצבן. וגם רבתי עם אח שליי. אוף הוא כזה מעצבן\: חברה שלי שיש לה גם אח תאום סיפרה לי עליו והיא אומרת שהם ביחסים ממש טובים, למה אנחנו לא יכולים להיות גם כאלו?זה כזה מעצבן די. אני יודעת שרוב האחים ככה כמונו,אבל זה מבאס... ואני עוד צריכה לעשות מלא דברים וכבר תכף אחת בלילה ואני עוד על המחשב. נו באמת.

moruush

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo24.gifמאמייי

אני כ"כ מבינה אותך בחלק הראשון. אבל אבל אצלי זה סיפור אחר לגמריי (גילאים שונים
) אם את רוצה לדבר, מסן

EVE Lights

New member
עד מתי? ../images/Emo8.gif

סתם, ברצינות מתי מפסיקים לסגור בתפקיד שלך? את משתחררת בפאקינג ינואר! מה נסגר!

למעלה