קיטורים!

Public Pervert

New member
קיטורים!../images/Emo10.gif

כי הנרי חתם בברצלונה ואני לא מפסיקה לבכות. כי יש לי מחר מתכונת בספרות ולמדתי שיר אחד. כי אין עוד שרשור בדף ואם יש אני לא רואה מרוב דמעות. כי אני לא רואה? וכי בא לי,וזה מספיק טוב. שוט.

EVE Lights

New member
כואבת לי העין.

זה משגעעעע אותי. וגם - אין לי כוח להכין תוכנית לימודים לשבוע הבא והגיע הזמן שאני אחזור לתלם כי מה זה חיפפתי בימים האחרונים.

JuSt A GiRl 94

New member
מכירות שכואבת הגבה?

אז כואבת לי חח.. וחוץ מזה סבתא עדיין בבית חולים. היום הערב של הסדנה ואני חושבת שאני אכנס לדיכי עמוק. אני לא רוצה לבוא ליום הולדת של אחת מהחברות הכי טובות שלי לשעבר בערך, אז לא יודעת, זה בלאגן. ואני רוצה לרצוח את הדיאטנית הזאת כי זה לא עובד ואוף נמאס לי עדיף כבר להיות אנורקסית וזהו

The Charmd One

New member
וואו זה קורה לי מלא!../images/Emo79.gif

חח חשבתי שאני היחידה. תמיד גבה שמאל :p

The Charmd One

New member
עלק איזה מגניב חח../images/Emo79.gif

די חייבים לברר מה זה אומר...מעניין אם צד שמאל של המוח שלנו מקולקל או משהו כזה :p

SomebodyElse

New member
אני לא יודעת,

כל הריב הזה של אתמול היה פשוט כל כך נורא וכל כך סחט אותי. ועכשיו דיברנו ואני מרגישה הרבה יותר טוב אבל.. לא יודעת, בעיקרון הכל נשאר פתוח, ואני יודעת שזה יעלה שוב. ואני יודעת ששוב נריב ככה. הכי נוראים זה הריבים האלה שמתחילים ממשהו ממש קטן ולא משמעותי כביכול ואז מתנפחים ומתנפחים
. וסתם יש ביום שני טיול לאילת והוא הכי לא מתאים לי עכשיו, הייתי מעדיפה להישאר פה ולא לנסוע לשום מקום. לפחות לא השבוע. וגם אני מתגעגעת, והכי בא לי בעולם להיות איתו ולחבק אותו כי אני יודעת שגם הוא מרגיש רע וזה הכי מעציב אותי, שהוא מרגיש רע ושלי אין מה לעשות עם זה. סתם שבת מעפנה כזאת, והזמן לא זז.

Mrs big

New member
הם לא עונים לי

ומשאלות של ריסים לא תמיד מתגשמות.

חרא לי

בא לי למות, נשבר לי הלב, אתמול גיליתי שאדם שאני אוהבת לא אוהב אותי בחזרה וזה ביאס אותי נורא למרות שדי ידעתי מראש את זה. חרא חרא חרא חרא. וגם אני בהלם רגשי. אני לא בוכה בגלל כל החרא הזה וזה נורא והיום כי הכל נאגר ואני יודעת שבגלל משהו קטן, כל דבר אני אתחיל לבכות- בין אם זה יהיה בגלל אותו אדם ובין אם זה יהיה בגלל שנגמר החלב במקרר (מה שצפוי לקרות). אני כל כך אוהבת אותו, בחיים שלי לא אהבתי מישהו כמו שאהבתי אותו, כל מילה שנייה שלי זה הוא, כל מחשבה שלי זה הוא! אבל, יש לי מעיין נקודת אור אופטימית שאני תמיד משתדלת לכבות אותה- אולי יום אחד הוא ירים את העיניים שלו ויזכר בי ואז... אני יודעת שאסור לי להרגיש ככה כי הוא באמת לא שווה את זה אבל עדיין קשה לי. חיבוק\ ניחום מישהי?

התחלתי להתקלף ../images/Emo10.gif

ודווקא בפנים זה התחיל!!!!
אוף זה ממש מעוות ומכוער.

RainbowL

New member
אני מתגעגעת אליהם

אתמול הייתי ביסודי, אחותי הופיעה אז באתי לצלם אותה. (היסודי הוא עד ח') ואז שתי בנות מכיתה ז' הופיעו, ושכבת ח' התחילו לצרוח 'נ"ח נ"ח נ"ח' ובהתחלה חשבתי איזה גסות רוח!#$% כאילו, שתי בנות מכיתה ז' מופיעות מה אתם קשורים שתקו. אבל נזכרתי בשנה שעברה, שהיינו יושבים כמו מלכים בסוף האולם בכל טקס, ובלי שום קשר היינו מעודדים את עצמנו וצורחים שטויות, כי זרקנו זין על הבצפר. כי עוד שנייה אנחנו עוזבים ונגמר. נגמר תמי, ציפי, אורית או שושי. אז מכפת לנו בכלל מה יגידו או מה יחשבו, ואם זה מתאים עכשיו או לא, וכולנו היינו כאלה קטנים ותמימים, והיה לנו כיף אחד עם השני, וניצלנו כל שניה ודקה, עד שנפרד, עד שזה יהיה בלתי נמנע ולא נהיה כל כך מגובשים. ואתמול כל כך התגעגעתי למצב הזה, ללשבת כולם ביחד כשכל דבר מטומטם שמישהו אחד עושה, כולם מיד מצטרפים אליו, כי לא הורסים אחד לשני, כי אוהבים.. והשתנינו השנה, כולנו. גם אני, וזה שינוי שגם הוא בלתי נמנע, והוא מגיע עם השינוי במיקום, השינוי בכיתות, בחברים, בשעת קימה בבוקר, בנסיעה המשותפת, במורים השונים.... אפשר להסתכל עלינו באלף דרכים, אבל לפני שנה היינו כל כך שונים- וזה היה כל כך אחר, טהור ויפה.

mkarin

New member
קרוב לוודאי שאמרת לי, אבל אני לא זוכרת.

איזה יסודי היית?

RainbowL

New member
אלון, גבעת שמואל ../images/Emo3.gif

והרגע סיימתי לקרוא את דוגרי ואת מוכשרת על

mkarin

New member
נדמה לי שאמרת לי על אלון.

[סניליות בגיל הזה. כל כך חבל]. תודה

tink 16

New member
../images/Emo203.gif א-י-ן ל-י כ-ו-חחחחח!!!!!

חזרתי הרגע מחזרות לפרימיירה שהתחילו ב12!!!!!!!!!! נגמרו לי הרגליים
ומחר הבגרות בלשון...שתעבור כברר!!! בלאט חם לי.

למעלה