קוספליי וציפיות

happy berry

New member
עזבי יודעת לא יודעת..

אסביר לך איך, ואת תאלצי להתמודד עם התפירהXD הוראיי!! השלב הבא, קוספליי לפורים! תתחילי לגזור;;

Mana Sama

New member
אני היחידה שצובעת את הכפפות שלה ובסדר עם זה?

כאילו,כל עוד אין להן איזה עיצוב פסיכי שמצריך תפירה מיוחדת-אם יש כפפות רגילות שלא קיימות בצבע של הדמות אני פשוט קונה לבנות וצובעת בבישול עם אבקת צבע.. עשיתי את זה כבר איזה 3 פעמים והתוצאות היו סבבה לגמרי

CibiHeart92

New member
אני צריכה לנסות את זה באמת

מצד שני אני שונאת כפפות בכולל....אי אפשר לצלם איתן כמו בנאדם XD

SunsRequiem

New member
הבעיה מתחילה כשאת צריכה אותן מבד מסויים

ולא כותנה זולה/לייקרה סאטן. או למזל כפפות שמגיעות כמעט עד הכתף עם צורה ספציפית באצבעות.

innocence

New member
הבנתי...

אבל אין מה להצטער על מה שהיה בעבר, כי זה כבר לא רלוונטי, השאלה היא מה את עושה היום:) אני מקווה רק שלא תאבדי את עצך באמצע, בדיוק בגלל שאין לך יור די זמן פנוי.

neko girl

New member
אומג אני עונה על דיון

כתוב באתר מה הרזומה שלך בקוספליי, שאת תופרת בעצמך ושזכית בכמה וכמה תחרויות. בנוסף לכך, גם בכנס הקודמת היית שופטת (אינדיקציה די מכריעה שמראה שאת כשירה לשפוט), והפנים שלך בקהילה די מוכרות. לדעתי גם אם תתייצבי בחדר שפיטה ערומה אנשים יעריכו אותך ויעריכו את השיפוט שלך. אם יבוא לחדר השפיטה קוספלייר חדש שזאת הפעם הראשונה שהוא נשפט, שלא קרא את הרזומה שלך באתר, לא מכיר את הפנים שלך, ולא יודע על העבר הקוספליי העשיר שלך... כנראה גם לא יהיה לו מושג מה רמת הקוספליי שלך ואם את תפרת את זה או לא, ואני גם לא יודעת כמה יהיה לו אכפת. במילים אחרות שיהיה לך ביטחון מלא בעצמך שאת כשירה לשפוט. בתוכנית מאסטר שף, שחר שני לא נתן למתמודדים לטעום את המנות שלו לפני שהוא שפט את המנות שלהם. (סליחה על האנלוגיה המפגרת, זה הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו) לגבי השאלות על הציפיות - אני אענה קצת הפוך (מכיוון שאף פעם לא חשבתי שמצפים ממני משהו מלבד שאני אופיע בקוספליי) הציפיות שלי מקוספליירים ותיקים: אני קצת מתבאסת כשאני רואה קוספלייר ותיק ומוכשר מגיע לכנס בלי קוספליי. אני חושבת לעצמי "אוף, כל כך רציתי לראות אותו בעוד קוספליי מדהים" אבל אני הרבה יותר מתבאסת מקוספלייר שמגיע בקוספליי מפוצץ ומטורף אבל מסדרה שאני לא אוהבת P: "יואו, קוספלייר כזה תותח, למה הוא מתבזבז על הסדרה המעאפנה הזאת???" בקיצר אנשים, תבואו בקוספליי לכנס, לא משנה מפוצץ או לא, העיקר שיהיה מסדרה שאני אוהב-- כלומר, שיהיה מה שיעשה לכם טוב. (ואם באותו כנס לא בא לכם להיות בקוספליי זה גם בסדר, אני אתמודד)

innocence

New member
XDD

אם אני אעמוד שם עירומה, אני בטוחה שלא יחשבו על למה אני לא בקוספליי או למה לא תפרתי בעצמי P:

זה כל כך נכון XDDD

כמה פעמים עבר לי בראש "למי אכפת מכל הסדרות האיזוטריות האלה? תתחפשו למשהו שאני מכירה! "
תמיד כיף לראות קוספליי טוב, אבל הרבה יותר כיף כשאתה מכיר את המקור ויכול להתפנגרל כמו שצריך

innocence

New member
ככה אתה גם יכול להחליט אם זה קוספליי טוב!

כי אתה גיר את התלבושת כבר! וגם מבאס שתמיד שואלים אותך "למה התחפשת?" או שאתה צריך לשאול.

למעלה