אומג אני עונה על דיון
כתוב באתר מה הרזומה שלך בקוספליי, שאת תופרת בעצמך ושזכית בכמה וכמה תחרויות. בנוסף לכך, גם בכנס הקודמת היית שופטת (אינדיקציה די מכריעה שמראה שאת כשירה לשפוט), והפנים שלך בקהילה די מוכרות. לדעתי גם אם תתייצבי בחדר שפיטה ערומה אנשים יעריכו אותך ויעריכו את השיפוט שלך. אם יבוא לחדר השפיטה קוספלייר חדש שזאת הפעם הראשונה שהוא נשפט, שלא קרא את הרזומה שלך באתר, לא מכיר את הפנים שלך, ולא יודע על העבר הקוספליי העשיר שלך... כנראה גם לא יהיה לו מושג מה רמת הקוספליי שלך ואם את תפרת את זה או לא, ואני גם לא יודעת כמה יהיה לו אכפת. במילים אחרות שיהיה לך ביטחון מלא בעצמך שאת כשירה לשפוט. בתוכנית מאסטר שף, שחר שני לא נתן למתמודדים לטעום את המנות שלו לפני שהוא שפט את המנות שלהם. (סליחה על האנלוגיה המפגרת, זה הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו) לגבי השאלות על הציפיות - אני אענה קצת הפוך (מכיוון שאף פעם לא חשבתי שמצפים ממני משהו מלבד שאני אופיע בקוספליי) הציפיות שלי מקוספליירים ותיקים: אני קצת מתבאסת כשאני רואה קוספלייר ותיק ומוכשר מגיע לכנס בלי קוספליי. אני חושבת לעצמי "אוף, כל כך רציתי לראות אותו בעוד קוספליי מדהים" אבל אני הרבה יותר מתבאסת מקוספלייר שמגיע בקוספליי מפוצץ ומטורף אבל מסדרה שאני לא אוהבת P: "יואו, קוספלייר כזה תותח, למה הוא מתבזבז על הסדרה המעאפנה הזאת???" בקיצר אנשים, תבואו בקוספליי לכנס, לא משנה מפוצץ או לא, העיקר שיהיה מסדרה שאני אוהב-- כלומר, שיהיה מה שיעשה לכם טוב. (ואם באותו כנס לא בא לכם להיות בקוספליי זה גם בסדר, אני אתמודד)