קוספליי וציפיות
אני רשמית שונאת את תפוז, כי כתבתי הודעה סופר ארוכה, והוא החליט פשוט למחוק אותה. ננסה לשחזר מה שכתבתי בתקווה שהפעם זה כן ישלח. השאלות פה מכוונות בעיקר לקוספליירים הותיקים יותר, אם כי גם הפחות ותיקים מוזמנים לענות עליהן
האם אי פעם הרגשתם שיש מכן "ציפיות" בשל היותכן קוספליירים ותיקים, או "מפורסמים" בקהילה? ציפיות כמו להשתפר כל שנה, לעשות דמויות ועיצובים יותר מסובכים וכו? איך אתם מגיבים לציפיות האלו? האם הן משפיעות על הבחירות שלכם בסופו של דבר? האם אי פעם ויתרתם על קוספליי בשל הפחד לא לעמוד בציפיות (ולא של עצמכם, אלא של אחרים מכם...) למה אני שואלת, אתם תוהים? אז ככה. השנה התחלתי ללמוד לתואר ראשון, והלימודים גובים ממני זמן, השקעה וכוח רבים. הסכמתי, כמו בשנה שעברה, לקחת חלק בפאנל השיפוט בתחרות. עם זאת, הקוספליי שלקחתי על עצמי הוא קוספליי פשוט יחסית, שאת רוב רכיביו אני אוכל לקנות או לשפץ מבגדים קיימים, ובזמן שזה היה לגמרי מקובל עליי, פתאום התחלתי לפקפק בעצמי. האם זה באמת ראוי שאשפוט בתחרות קוספליי, כאשר אני בעצמי לא הכנתי את רוב הקוספליי שלי? איך יסתכלו עליי מבחו, הן כשופטת והן כקוספליירית ותיקה שתמיד מצפים ממנה לדברים מסובכים ורציניים? אז נכון, אני יכולה לתפור את הבגדים, אבל זה יעלה לי יותר כסף, ובעיקר יותר זמן והשקעה, שאני חוששת שיבואו על חשבון הלימודים שלי - דבר שאני לא מוכנה שיקרה. אז בזמן שיש לי המון טיעונים ראציונאליים למה לא לתפור את הקוספליי הוא הדבר הנכון לעשות, אני לא מצליחה שלא לחשוב על התגובות שעלולות להגיע מבחוץ, ואולי גם בצדק.
אני רשמית שונאת את תפוז, כי כתבתי הודעה סופר ארוכה, והוא החליט פשוט למחוק אותה. ננסה לשחזר מה שכתבתי בתקווה שהפעם זה כן ישלח. השאלות פה מכוונות בעיקר לקוספליירים הותיקים יותר, אם כי גם הפחות ותיקים מוזמנים לענות עליהן