אבל הוא מעצבן
R redgirl2 New member 8/2/07 #34 אסף היום אתה לא שותף?! פחחח התחלתי לדבר בחרוזים! מה שאובר מתמטיקה עושה לי זה משו מה שלומך!?
D dragonit12 New member 8/2/07 #49 חחחחחח כן! את רואה מה את גורמת?! סתם אוהבת מלא מלאא ותיהיה כבר שמחהה! אני שמחה שעלה לך קצת המצב רוח רואים שאסף משפר לך אותו
חחחחחח כן! את רואה מה את גורמת?! סתם אוהבת מלא מלאא ותיהיה כבר שמחהה! אני שמחה שעלה לך קצת המצב רוח רואים שאסף משפר לך אותו
R redgirl2 New member 8/2/07 #53 כן המצברוח השתפר! גם כי קולות החיילים ואסף תמיד מעלה מצברוח! וגם כי אני לא פותרת תרגילים במתמטיקה עכשיו
כן המצברוח השתפר! גם כי קולות החיילים ואסף תמיד מעלה מצברוח! וגם כי אני לא פותרת תרגילים במתמטיקה עכשיו
R redgirl2 New member 8/2/07 #59 אסף זה לא שמרטף!? ../images/Emo6.gif שוב חרוזים..זה לא רצוני! מה שלומך?!
L loveyoulately New member 8/2/07 #61 תסתכל איזה חורזים אתה ממציא... אתה מבוזבז בגלגל"צ... אסף לשלטון !
ש שחר שרביט New member 8/2/07 #40 שלום שלום אני פה רק לכמה דקות, כי אמא שלי צריכה תמחשב... יש לי עבודה באנגלית והיא ממש קשה ואני עוד אבחן עליה בעל פה... שנה הבאה! שיהיה לכולכם ערב נעים!
שלום שלום אני פה רק לכמה דקות, כי אמא שלי צריכה תמחשב... יש לי עבודה באנגלית והיא ממש קשה ואני עוד אבחן עליה בעל פה... שנה הבאה! שיהיה לכולכם ערב נעים!
R redgirl2 New member 8/2/07 #48 הוו הפרויקט באנגלית!!! ../images/Emo9.gif בהצלחה עם זה!! לא לדאוג לגבי זה..זה ממש לא כזה מפחיד כמו שעושים מזה!! בהצלחה!!
הוו הפרויקט באנגלית!!! ../images/Emo9.gif בהצלחה עם זה!! לא לדאוג לגבי זה..זה ממש לא כזה מפחיד כמו שעושים מזה!! בהצלחה!!