קולות החיילים(:)

dragonit12

New member
קולות החיילים(:)

מי פהה?!?! אין לי מושג עם מי.. נראה לי שעם אסף.. רק הרגע באתי מהפעולה ומהישיב"צ.. מה קורה כולם?! בואו כבררר!! רקפתת?!?!?!?!?!!?!?!?!??!?! את חייבת להיות פה! לא אכפת לי שנמאס לך ממתמטיקה/משהו כזה מסורת זאת מסורת!

dragonit12

New member
הזמנה לחתונהה:)

מי מתחתן אהה?! ולא הזמין אותי?!?!
מזל טובבב:)

redgirl2

New member
מסורת אה?! ../images/Emo9.gif

היי, נשבר לי מהמתמטיקה הזאת :-\ חצי מהתרגילים אני לא מצליחה כבר ואוףףף זה מייאש
יהיה טוב אני חושבת... אני בערך כל היום לומדת!..נמאס לי..באתי להתחרפן קצת בקולות החיילים.. אסף חסר לך שאין שירים מקפיצים (
) אני צריכה לפרוק קצת עצבים על המתמטיקה!
מה שלום כולם? איך עבר היום? (לא הייתי כאן הרבה השבוע בגלל המתמטיקה :-\)

loveyoulately

New member
וואי וואי מתמטיקה...

אני לא מקנא בך... אבל אני תמיד מעודד את עצמי שיש לי מבחן... זה מתישהו עובר... ובקשר לתרגילים תשאלי חברה או משהו בטוח יוכלו לעזור לך... ושלומי בסדר... יום סבבה... לא היה לי כוח אז לא הלכתי לבצפר ועשיתי לעצמי סופ"ש ארוך ארוך...

redgirl2

New member
סופ"ש ארוך זה כיף ../images/Emo9.gif

אמור היה להיות לי אחד כזה אם לא היה את המתמטיקה
שאלתי..אף אחד לא ממש יודע..יהיה טוב בסוף..אני צכה למצוא מישהו עם סבלנות שיודע את החומר וישב להסביר לי כי אני כבר מתחרפנת מללמוד לבד..וללמד את עצמי
איך הייתי רוצה להמשיך את השנה הזאת כמו שהיא רק שתהיה נטולת מבחנים
לונורא הספירה לאחור התחילה נשאר רק חודש ו-17 ימים
תהנה בסופ"ש הארוך!! זה כיף

dragonit12

New member
זה מזכיר לי חידה!על מתמטיקה:)

עוד מעט אני אביא את זה לפה.. יהיה טובב אל תדאגיי את תעברי את זה כמו גדולהה!!! שלומי סביר כזה..יותר דיכי..מה איתך?!{חוץ מהמתמטיקה!} עבר בסדר..בערך:)איך לך?!

redgirl2

New member
חוץ מהמתמטיקה? בסדר יחסית..

רוב השבוע אני לא מרגישה טוב..אבל לא מתייחסת לזה
למה דיכי? מה קרה?
ואני מקווה שבאמת יהיה טוב..נכון לעכשיו אני מסתמכת על השכונה במבחנים

redgirl2

New member
מה קרה?! די להיות בבאסה ../images/Emo4.gif

חבל על האנרגיות שאת מבזבזת כל פעם שאת נכנסת לבאסה.. תשקיעי את אותה האנרגיה על להיות שמח ולהנות!

redgirl2

New member
את יודעת?..קראתי לא מזמן סיפור

מעניין דווקא..על איש שאמר שהחיים הם עניין של בחירות.. כל יום שאת קמה בבוקר יש לך שתי אפשרויות: 1. לקום ולהיות שמחה ומרוצה גם אם את לא הכי מאושרת 2. לקום בבאסה ולמשוך אותה על כל היום הכל בחיים זה עניין של גישה!..אם תחליטי שטוב לך! יהיה לך טוב! אם תחליטי שיש משו שמציק לך ותגמדי את המשמעות של ההצקה שלו..הוא יפסיק להציק לך! תבחרי להיות שמחה!

dragonit12

New member
קיבלתי את זה במייל!

לפני מלא זמן! וגם אתמול..:) ואני כל פעם קוראת מחדש ונהנת מזה?! אני מסנה אבל מתישהו ביון זה כבר הופך לצד השני.. זה רק בגלל כמה ילדים מניאקים{וסליחה על המילה..} תודה בכל מקרה:)

redgirl2

New member
כן המצגת מהמייל!..זה מדהים! ../images/Emo9.gif

את לא צריכה להתייחס לאנשים כאלה! ואם רע לך עם אנשים מסויימים פשוט תתרחקי מהם!! תהיי עם מי שטוב לך איתו

למעלה