קולות החיילים(:)

dragonit12

New member
המצגת ממש יפה!

וזה גם מרגש שהוא נפצע והוא ביקש מהם שיתחסו אליו כמו אל בנאדם חי בניתוח ולא כמת! אני מסנה אבל זה לא ממש הולך.. אבל יעבור דיי להיות להיות בדיכי! מה חדשש?!?!?

redgirl2

New member
חדש?! אמממ

אני יודעת?.. עובדים הרבה על עניין סוף השנה.. כבר הצטלמנו לתמונת מחזור ותמונות כיתתיות.. ועשינו אודישנים לשירה משחק וריקוד (אני עשיתי רק לריקוד, כי משחק זה לא אני ושירה אם אני אשיר כולם יברחו
) ועובדים על הספר מחזור..ועל המופע סופשנה.. בקיצור לאט לאט מתחילים להריח את הסוף... לא החלטתי עדיין אם זה משמח אותי או לא

dragonit12

New member
את!!!!!

את חייבת לנו ת/הקלטה שלך שאת צרודה ושאת שרה!! אני אל אוותר לך!! אל תדאגי! אתם תפגשו ויהיה כייף! זה לפעימיים מבאס לסיים ת'לימודים י"ב וזה כי לא תראו אפחד וזה.. אבל מצד שני זהו חופש ואוטו צבא:) חפיף יהיה בסדר:) לבנתיים תהני מכל יום ויום בבי"הס!

redgirl2

New member
אל תזכירי לי צבא..אני בהדחקה! ../images/Emo6.gif

לא הקלטתי את עצמי..ואני כבר לא צרודה
שומרים על קשר עם מי שרוצים לשמור..אבל זה לא אותו דבר כמו הכיתה והצחוקים בכיתה וזה.. לא חשוב..נהנים מהזמן שנשאר.. תקופה אחת תגמר ואחת אחרת וחדשה תגיעה! אני לא דואגת

dragonit12

New member
צבא זה כייףף!!

אני רוצה להיות קרבית! אבל את עדיין חייבת לנו הקלטה! אני לא שכחתי! בדיוק מה שרציתי לרשום לך.. שתקופה אחת מסתיימת באה אחת חדשה:) כמו השיר.. "לכל סיום יש התחלה חדשה ותמיד הפרידה היא קשה" ד"א אחלה של שירר

redgirl2

New member
קרבי זה הכי איכותי, אחותי! ../images/Emo6.gif

זה מה שהצבא מפרסם
אני לא יכולה להיות קרבית בגלל פרופיל (וגם בגלל שלא נראלי שהייתי שורדת
) אבל אני עדיין מחכה לתשובות מהמיוניםםםםםם..יש להם זמן אלה.. ותאמיני לי..אני הכי מורעלת צבא..פשוט זה מוזר..שתגיעי לי"ב את תגידי אותו דבר

redgirl2

New member
אממ..

פרופיל עורפי 64
ואממ מורעלת..כי אני מתעניינת מלאאא על כל דבר שקשור לצבא.. וכי חברות שלי וגם הבנים באים לשאול אותי כלמיני דברים
זה מצחיק..פשוט מורעלת אני אתגייס עם המון מוטיבציה!!

dragonit12

New member
64 זה אומר ש..

את לא תיהיה בקרבי.. אבל את תוכלי להיות במשהו קרוב לבית לא..?! חח מגניב לדעת הרבה דברים על הצבא!

redgirl2

New member
לא רוצה להיות קל"ב..רוצה רחוק!

זה יותר מגניב, ופחות בלאגן של נסיעות!

dragonit12

New member
אני רוצה קרבייי!

ואני'דעת שאמרתי את זה כבר! אבל להיות רחוק מהבית זה הכי שווה! ולהיות בקרבי זה יותר שווה!

dragonit12

New member
הנה החידה!

הנקבה האמיתית רק אחת מארבע המלים הבאות היא "נקבה" אמיתית! מי היא הנקבה ולמה? 1) דגל, 2) קמח, 3) תרנגולת, 4) מתמטיקה. אז מי היא המלה בנקבה ? חשוב היטב. צריך כמובן שיהיה הגיון לתשובה שלך! בהצלחה:)

dragonit12

New member
../images/Emo10.gif

למה אפחד לא מתייחס לחידה..?! אני מודעת לזה שכמעט ואפחד לא פה.. אבל תנסו זה קל:) אבל תחשבו טוב ותנו סיבה:)

dragonit12

New member
אתה מכיר את זה!?

וכל הכבוד:) אבל הנה התשובה המלאה:) הנה התשובה : דגל לא , כי יש לו מקל. קמח לא , כי יש לו שק. תרנגולת לא , כי יש לה ביצים. רק מתמטיקה מתאימה ... כי יש לה המון חוקים ואף אחד לא מצליח להבין אותה עד הסוף.

loveyoulately

New member
פעם חבר שאל אותי את זה...

חשבתי על זה הרבה זמן ולא הבנתי... ואחרי זה הוא אמר לי ת'תשובה... וגם לא הבנתי
... ורק אחרי שהוא הסביר כמה פעמים הבנתי... אבל עכשיו לא זכרתי... אז רשמתי מה שאני זוכר...

למעלה